Σάββατο 20 Ιουνίου 2009

Η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ

Διάβασα την είδηση και δεν μπορούσα να την πιστέψω. Αγρότες λέει επειδή είχαν την υποψία ότι κάποιοι λαθρομετανάστες που δούλευαν στο χωριό τους, τους έκλεψαν ζωντανά, τους ξυλοκόπησαν και μετά τους έδεσαν σε ένα φορτηγό και άρχισαν να τους περιφέρουν δεμένους στην πλατεία του χωριού.

Μπράβο μας λοιπόν. Αλλά τι να περιμένει κανείς από μια χώρα που από το πρωί έως το βράδυ προβάλει τις ακραίες και δη φασιστικές θέσεις ενός κόμματος που θα έπρεπε να βρίσκετε στα σκοτάδια όπου και ανήκει.

Αλήθεια τι νομίζουμε ότι είμαστε; Σαν τους εβραίους; Που πιστεύουν ότι είναι περιούσιος λαός. Από πού και ως που βρε σιχαμένα πλάσματα νομίζετε ότι είμαστε ο ένας και μοναδικός λαός; Αν είμαστε πραγματικά οι καλύτεροι των άλλων λαών, τότε τούτη η χώρα δεν θα έμενε τόσο μικρή όσο είναι σήμερα και τόσο πίσω όσο είναι σήμερα.

Η δικαιολογίες ότι δήθεν δεν μας αφήνουν να μεγαλώσουμε και να προοδεύσουμε σαν χώρα μόνο ένας ηλίθιος θα τις πίστευε και όλοι εσείς που πιστεύετε κάτι τέτοιο μάλλον πρέπει να είστε πολύ ηλίθιοι…!

Επιτέλους, μήπως ήρθε η ώρα να καταλάβουμε ότι σαν λαός δεν έχουμε καμιά σχέση με τους αρχαίους έλληνες που τόσο πολύ επικαλείστε. Γιατί αν είχαμε σχέση, θα έπρεπε να ξέρουμε ότι η αρχαία Ελλάδα (Αθήνα), ήταν πολυπολιτισμική και κατά συνέπεια όλοι οι ξένοι ήταν καλοδεχούμενοι (ξένιος Δίας), αλλά δυστυχώς για σας αγράμματα και ημιμαθή ζωντόβολα όλα αυτά είναι πολύ ψιλά γράμματα. Γιατί απλά όλοι σας έχετε μπερδέψει την αρχαία ψυχή με την Βυζαντινή και Χριστιανική σκλαβιά σας.

Άντε λοιπόν, καθίστε στα δέντρα που έχετε ανέβει και δεν λέτε να κατεβείτε και κοιτάξτε όλους τους άλλους λαούς να προοδεύουν συνεχώς και εσείς μείνετε να αναπολείτε το μεγαλείο των αρχαίων…!



No response to “Η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ”

Leave a Reply

Παρακαλώ, σχολιάστε, αλλά να είστε (αν θέλετε) κόσμιοι στις εκφράσεις σας.
Σας ευχαριστώ.
Με αγάπη και σεβασμό
Writer