Κυριακή 21 Ιουνίου 2009

ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΙ

Κάθε μέρα διαβάζουμε και ακούμε ότι οι δήθεν ηγέτες της δήθεν ανεξάρτητης Ευρωπαϊκής ένωσης θέλουν να δεχτούν τις «αμαρτίες» των Αμερικάνων στο έδαφος τους.

Τέτοια κατάντια (μιλάω για τους κρατούμενους της ανίερης φυλακής του Γκουντανάμο), ούτε στους χειρότερους μας εφιάλτες.

Μου αρέσει δε, ότι ο περίφημος light μαύρος προεδρίσκος της Αμερικής θα έκλεινε δήθεν αυτό το κολαστήριο. Φαίνεται όμως ότι εννοούσε ότι θα το έκλεινε για εκεί όχι όμως ότι θα άφηνε τους ανθρώπους αυτούς ελεύθερους, απλά θα τους μεταβίβαζε σε άλλα σημεία της παγκόσμιας συμμορίας.

Μη μου πει τώρα κανείς ότι θα μπορούσαν ποτέ να αφεθούν ελεύθερα αυτά τα ανθρώπινα ράκη που πάνω τους ξέδωσαν εκατοντάδες αρρωστημένα αμερικάνικα μυαλά;

Άλλωστε δεν θα συνέφερε να αφεθούν ελεύθεροι γιατί τότε θα μαθαίναμε πόσο άρρωστοι είναι όσοι υπηρετούν σ’ αυτά τα βρωμερά κολαστήρια της ιεράς εξέτασης.

Τώρα θα μου πείτε ποιος ενδιαφέρεται για όλους αυτούς; Τι μας νοιάζει εμάς; Εμείς έχουμε στα χέρια μας το control του home cinema μας, έχουμε τα νέα μοντέλα των κινητών τηλεφώνων μας, έχουμε τις ταβέρνες μας με τα λιγδιασμένα κοψίδια, έχουμε τα χρέη μας στις τράπεζες (νόμιμους τοκογλύφους) και πάνω απ’ όλα σκεφτόμαστε που θα πάμε διακοπές και έρχεσαι εσύ τώρα να μας πεις ότι πρέπει και καλά να ενδιαφερθούμε που κάποιοι συνάνθρωποι μας υποφέρουν μέσα στα κολαστήρια;

Σωστά, σωστά, θα μας ένοιαζε μόνο αν βρισκόμασταν εμείς στην θέση όλων αυτών που υποφέρουν. Αλλά μη φοβάστε, ποτέ κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει όταν αφήνεις ένα στυγερό καθεστώς να γίνεται όλο και ποιο ισχυρό, γιατί μπορεί αύριο να είναι η σειρά σου, αν δεν αρέσεις στο καθεστώς.

Τέλος πάντων, Ευρωπαίε πολίτη, πολίτη πολιτισμένε, άλλωστε εσύ είσαι χριστιανούλης, (καθολικός ή ορθόδοξος), ενώ όλοι αυτοί είναι μουσουλμάνοι, άρα καλά να πάθουν που υποφέρουν.

Άντε βρε στην υγεία σας, πίνετε και για μας τους σκεπτόμενους ένα ποτηράκι παραπάνω και διασκεδάστε. Αλλά μην αρχίσετε να φωνάζετε βοήθεια όταν το καθεστώς θα σφίξει τα χέρια του γύρω από τον λαιμό σας, γιατί τότε δεν θα σπεύσει κανείς για βοήθεια και δεν θα μπορείτε να καταπιείτε τα λιγδερά σας κοψίδια…και πάνω απ’ όλα; Να χαίρεστε τους ηγέτες σας, τους ανθρωπιστές και τους πολιτισμένους…!



No response to “ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΙ”

Leave a Reply

Παρακαλώ, σχολιάστε, αλλά να είστε (αν θέλετε) κόσμιοι στις εκφράσεις σας.
Σας ευχαριστώ.
Με αγάπη και σεβασμό
Writer