Σάββατο 27 Ιουνίου 2009

ΜΗ ΔΙΝΕΙΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΟΥ ΔΩΡΕΑΝ. ΠΟΥΛΑ ΤΟ ΤΟΥΣ ΑΚΡΙΒΑ

Ο πανικός της κυβέρνησης (κυβέρνηση; Μόνο κυβέρνηση δεν είναι), είναι φανερός. Τα ταμεία είναι στο κόκκινο και ο μόνος τρόπος για να μαζέψει χρήματα, χωρίς να πειράξει αυτούς που την στηρίζουν, είναι να αρμέξει κι άλλο τα πρόβατα που δυστυχώς δεν έχουν άλλο γάλα και αιμορραγούν…!

Οι αντιδράσεις της δήθεν κυβέρνησης είναι σπασμωδικές, προσπαθεί με κάθε τρόπο να ξεχωρίσει το λιγοστό γάλα των προβάτων από το αίμα.

Φυσικά δεν θα καταφέρει παρά μόνο ένα πράγμα. Την κλοτσιά στο σαγόνι από τα δεινοπαθούντα πρόβατα. Δεν μπορούν να καταλάβουν ότι όταν το πρόβατο πανικοβληθεί, αρχίζει να ποδοπατάει ότι βρεθεί στο διάβα του.

Ίσως το ξέρει η κυβέρνηση, αλλά στηρίζεται στο ότι τα πρόβατα δεν είναι τόσο δυνατά όσο τα βόδια που την υπηρετούν και βάζουν σε τάξη τα πρόβατα.

Φόροι, φόροι, κι άλλοι φόροι, είναι η μόνη αντίδραση της. Αρπάζει χρήμα, πάνω που πάει κάτι να γίνει, βρίσκεται κάποιος από τα στελέχη της χώνει την προβοσκίδα του στην καρδάρα που πάει να γεμίσει με το γάλα και το αίμα του πρόβατου και αρχίζει να ρουφάει με μανία, προσπαθεί να ικανοποιήσει την ακόρεστη δίψα του.

Η καρδάρα, αδειάζει, η κυβέρνηση ξέρει πάλι το πρέπει να κάνει. Ξανά φόροι, αίμα, κι άλλο αίμα. Δεν χορταίνει κανείς τους, τα πρόβατα σφαδάζουν, ευτυχώς για τους δράκουλες της κυβέρνησης μόνο σφαδάζουν προς το παρόν. Δεν αντιδρούν, είναι γιατί όταν κάποιος χάνει αίμα, ο εγκέφαλος κατεβάζει διακόπτες, ρίχνει το σώμα σε κατάσταση ύπνωσης, για να προφυλάξει άλλες λειτουργίες.

Κι όμως, πρέπει να ξυπνήσει το πρόβατο, να αντιδράσει, να κάνει κάτι, κινδυνεύει να πεθάνει, ξύπνα, ξύπνα, πεθαίνεις, ξύπνα…! Πάψε να τους χαρίζεις το αίμα σου. Πούλα το τους ακριβά, πιες από το δικό τους, πρέπει να αναπληρώσεις το αίμα που χρόνια, αιώνες σου πίνουν.

Τουλάχιστον να πιάσει τόπο το αίμα σου. Και που ξέρεις μπορεί στο τέλος να ζήσεις καλύτερα. Τώρα πεθαίνεις κάθε μέρα, τουλάχιστον αν είναι να πεθάνεις, πέθανε μια φορά…



No response to “ΜΗ ΔΙΝΕΙΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΟΥ ΔΩΡΕΑΝ. ΠΟΥΛΑ ΤΟ ΤΟΥΣ ΑΚΡΙΒΑ”

Leave a Reply

Παρακαλώ, σχολιάστε, αλλά να είστε (αν θέλετε) κόσμιοι στις εκφράσεις σας.
Σας ευχαριστώ.
Με αγάπη και σεβασμό
Writer