Τρίτη 23 Ιουνίου 2009

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ

Και μετά την απεργία των δημοσιογράφων, τι; Φυσικά τίποτα, απλά οι ιθύνοντες του σωματίου τους, θέλανε να κάνουν και καλά ότι στηρίζουν τους εργαζόμενους τους.

Λέτε κύριοι συνδικαλιστές να τρόμαξε το ζευγάρι του τρόμου ή οι κυβερνόντες; Φυσικά και όχι. Απλά κοροϊδεύουν αυτούς που δήθεν στηρίζουν.

Είναι δυνατόν με μια μέρα μόνο απεργίας να καταλάβει κανείς από την κυβέρνηση τον πόνο όλων (δεν μιλάω για δημοσιογράφους που δουλεύουν σε δέκα κανάλια), τον εργαζομένων στο συγκρότημα των ανίερων;

Κανονικά όλοι αυτοί οι εργαζόμενοι που απολύθηκαν ξαφνικά θα έπρεπε να πάρουν με τις πέτρες όλους τους εργατοπατέρες που πήγαν εκεί για να βγάλουν λόγους με μπόλικα και πάνω απ’ όλα ψεύτικα δάκρυα.

Ήθελα να ήξερα, πότε αλήθεια θα ξυπνήσουν όλοι οι εργαζόμενοι; Είναι δυνατόν να καθόμαστε με σταυρωμένα τα χέρια και να κτυπάμε τα χεράκια μας όταν οι εργατοπατέρες (τεμπέληδες), βγάζουν λόγους;

Τι τους κοιτάτε; Πάρτε τις πέτρες από όπου τις βρείτε και κατευθείαν στο δόξα πατρή τους. Φτάνει η κοροϊδία, μην τους ανέχεστε άλλο, δεν χρειαζόμαστε κεφαλές. Αυτός ο τόπος έχει υποφέρει πάρα πολύ από τις κεφαλές.

Ξυπνήστε επιτέλους, η επανάσταση του εργαζόμενου δεν θα έρθει ποτέ από συνδικαλιστές που πρόσκεινται σε κόμματα και παίρνουν γραμμές…!



No response to “ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ”

Leave a Reply

Παρακαλώ, σχολιάστε, αλλά να είστε (αν θέλετε) κόσμιοι στις εκφράσεις σας.
Σας ευχαριστώ.
Με αγάπη και σεβασμό
Writer