Τρίτη 14 Ιουλίου 2009

ΤΟ ΕΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ

Κάθε μέρα που περνάει στην εξουσία αυτή η κυβέρνηση, τόσο πιο πολύ η χώρα βυθίζεται στον βούρκο. Κάθε μέρα και ένα καινούργιο σκάνδαλο, κάθε μέρα και μεγαλύτερα προβλήματα δημιουργεί στον λαό.

Δεν υπάρχει μια μέρα που να μη διαβάσουμε για κάποιο σκάνδαλο. Τώρα λέει ετοιμάζονται να δώσουν πίσω τα λεφτά στου παπάδες.

Το πρωί διάβαζα ότι τα πρόστιμα που επέβαλε για το περιβάλλον στις βιομηχανίες που το μολύνουν είναι μαϊμού. Από πού να πιάσει κανείς και που να τελειώσει.

Φυσικά τα ΜΜΕ προσπαθούν με κάθε τρόπο να ρίξουν τις ευθύνες στους υπουργούς του Σεμνού και Ταπεινού. Αλλά από ότι ξέρουμε όλοι όσοι ξέρουμε μερικά κολλυβογράμματα, ο πρωθυπουργός άρχει πάνω στους υπουργούς, άρα αυτός και μόνο αυτός φέρει ακέραια την ευθύνη για ότι και αν συμβαίνει στην κυβέρνηση του.

Τι κάνει όμως; Τίποτα, έχει επιδοθεί σε ένα σαφάρι εναντίον των μεταναστών, μόνο και μόνο διότι νομίζει ότι έτσι θα πάρει μερικές ψήφους παραπάνω, λόγω της ηλιθιότητας ορισμένων που πιστεύουν όπως και οι εβραίοι ότι ο ελληνικός λαός είναι ο περιούσιος λαός του πλανήτη.

Καμιά φορά σκέφτομαι, ότι μπορεί ο κάθε πρωθυπουργός να έχει τις καλύτερες των προθέσεων όταν ανεβαίνει στην εξουσία. Βλέπεις όταν είναι στην αντιπολίτευση μπορεί και βλέπει τι συμβαίνει. Όταν όμως γίνει κυβέρνηση, κλείνεται στο κλουβί του που περιβάλετε από άρπαγες και τσανακογλείφτες του πρωκτού, που του λένε ότι όλα βαίνουν καλώς και ότι όλα όσα κάνει είναι τέλεια. Έτσι λοιπόν και λόγω του ότι αυτός θέλει να μείνει όπως-όπως στην εξουσία, βολεύεται με τα ωραία λόγια που του αραδιάζει το κάθε λαμόγιο που έχει δίπλα του.

Φυσικά αυτό δεν μπορεί να τον απαλλάσσει από τις ευθύνες του. Ο ηγέτης πρέπει να κατεβαίνει σ’ αυτούς που τον ψήφισαν ακόμα και όταν πάρει την εξουσία στα χέρια του.

Δυστυχώς, όλοι αυτοί που πέρασαν και θα περάσουν από την εξουσία είναι πάντοτε έρμαια του κάθε πλούσιου, αφού συνεχώς βρίσκονται μαζί τους στα σαλόνια τους. Το κακό είναι ότι οι λαοί δεν αντιδρούν και να τους στείλουν από εκεί που ήρθαν.

Τι να κάνουμε; Λένε όλοι, ε, αυτό και μόνο που λέμε, είναι αυτό που μας κάνει άξιους της μοίρας μας…!



No response to “ΤΟ ΕΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ”

Leave a Reply

Παρακαλώ, σχολιάστε, αλλά να είστε (αν θέλετε) κόσμιοι στις εκφράσεις σας.
Σας ευχαριστώ.
Με αγάπη και σεβασμό
Writer