Τρίτη 7 Ιουλίου 2009

Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ G8

Τώρα γιατί εγώ κάθε φορά που έχει διάσκεψη αυτό το περίφημο καρτέλ που λέγετε G8, ανησυχώ; Είναι παρατηρημένο, ότι κάθε φορά που συναντούνται αυτά τα αποβράσματα, πάντοτε κάτι κακό έρχεται στα κεφάλια μας.

Έτσι και τώρα, μερικούς μήνες αργότερα κάτι δυσάρεστο θα περιμένει όλους μας και να το θυμάστε. Αυτή η ομάδα δεν είναι τίποτα άλλο από διορισμένους για να επιβάλουν αυτό που κάποιοι κρυφοί κυβερνήτες του πλανήτη θέλουν…!

Κάποιοι μάλλον θα λέτε τώρα. «Χμ…είναι τελείως τρελαμένος ο τύπος, βλέπει παντού συνομωσίες…». Μακάρι, μακάρι να είμαι εγώ ο τρελός της υπόθεσης και όλα αυτά να είναι αποκυήματα της φαντασίας μου, αλλά πολύ φοβάμαι ότι δεν είναι.

Δεν σας κάνει εντύπωση που οι λεγόμενοι εκλεγμένοι ηγέτες όλων των χωρών ακολουθούν μια γραμμή; Κανένας μα κανένας από όλους αυτούς που εμείς εκλέγουμε (δήθεν), δεν κάνουν τίποτα καλό για μας;

Αν κάτσετε και σκεφτείτε λίγο πιο βαθιά, θα αναρωτηθείτε, γιατί άραγε γίνονται όλα αυτά; Ποια; Μα ενώ υπάρχει παραδείγματος χάρη πρόβλημα με την ρευστότητα (ακριβό χρήμα), αυτοί όλοι που δήθεν ενεργούν για το καλό των λαών τους, δεν εννοούν να τυπώσουν χρήμα ή να κάνουν αναδιανομή του πλούτου; Τι σημασία έχει αλήθεια να ανέβει ή όχι ο πληθωρισμός, όταν και με χαμηλό πληθωρισμό όλοι εμείς υποφέρουμε;

Σκοπός των δήθεν εκλεγμένων δεν έπρεπε να είναι η ανακούφιση των χαμηλών στρωμάτων που αποτελούν και την πλειοψηφία που τους εκλέγει; Κι όμως όλες τους οι προσπάθειες είναι στο να στηρίζουν τους πλούσιους.

Πρόσφατα έδωσαν δισεκατομμύρια σε τράπεζες και εταιρείες. Κι όμως αν όλα αυτά τα δισεκατομμύρια τα έδινα στις ασθενείς τάξεις, τότε πιστέψτε με, και οι δουλειές θα άνοιγαν, και η αγοραστική δύναμη θα ήταν μεγάλη.

Σκεφτείτε λίγο πιο βαθιά. Άλλο είναι το σχέδιο τους και αυτή την στιγμή βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Τι πρόκειται ή τι θέλουν να κάνουν; Δυστυχώς κάνει τόση ζέστη που πολύ φοβάμαι ότι θα σας κουράσω αν προσπαθήσω να σας κάνω μια ανάλυση.

Για αυτό σταματάω εδώ και ίσως θα ήταν πολύ καλύτερα να γράφω σε στυλ παραβολών για να γίνομαι έστω και λίγο κατανοητός. Βλέπεις οι παραβολές είναι η δοκιμασμένη και φυσικά επιτυχημένη συνταγή της άρχουσας τάξης που άνετα θα μπορούσε να στραφεί εναντίον της. Εύχομαι σε όλους σας να περνάτε καλά. Ας ελπίσουμε ότι και όλοι όσοι ξέρετε να περνάνε καλά, αν και η φωτιά είναι πολύ κοντά στο σπίτι σας, αλλά κάνετε ότι δεν την βλέπετε…!



One response to “Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ G8”

Που ήταν ΟΛΟΙ αυτοί όταν υπήρχε το αντίπαλον
δέος?

Leave a Reply

Παρακαλώ, σχολιάστε, αλλά να είστε (αν θέλετε) κόσμιοι στις εκφράσεις σας.
Σας ευχαριστώ.
Με αγάπη και σεβασμό
Writer