Δευτέρα, 22 Μαρτίου 2010

ΚΟΠΑΝΟΙ

Να λοιπόν που επιβεβαιώθηκα όταν έγραφα ότι το ΠΑΣΟΚ (όπως πάντα άλλωστε), έλεγε ψέματα. Δεν μπόρεσα ποτέ να καταλάβω πώς λειτουργεί το μυαλό του ηλίθιου ψηφοφόρου. Ήταν δυνατόν σε μια πενταετία να άλλαξε κάτι στο κόμμα της άκρας δεξιάς τσέπης να είχε αλλάξει κάτι επειδή το τιμόνι του ανέλαβε ένα κόπανος που ούτε ποδήλατο δεν μπορούσε να κάνει;

Πώς ήταν δυνατόν να ξέχασε ο ηλίθιος ψηφοφόρος πόσα λεφτά του έκλεψε αυτό το κόμμα; Πώς πας ρε κόπανε και δίνεις τόσο μεγάλη δύναμη στο χειρότερο κόμμα που το μόνο που έκανε τόσο καιρό ήταν να καπηλεύεται όλα τα συνθήματα της αριστεράς χωρίς όμως να εφαρμόζει καμιά αριστερή ιδέα.

Η αγανάκτηση που νοιώθω δεν είναι για τους πολιτικούς τόσο, όσο για όλους εμάς τους ηλίθιους που πάμε και τους ψηφίζουμε. Μέχρι τώρα μας έχουν φλομώσει στο ψέμα, η αγανάκτηση των ηλιθίων είναι μεν εμφανείς παντού, αλλά δεν εννοούν να αφήσουν τους καναπέδες τους και να κατέβουν στους δρόμους.

Με το να κάθεστε ο κώλος σας πάντως στον καναπέ δεν πρόκειται να δείτε άσπρη μέρα. Μπορεί ο ηλίθιος Γιώργος να δείχνει συμπαθείς (άλλωστε όλοι οι ηλίθιοι είναι συμπαθητικοί), αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορεί να βάζει χέρι στις τσέπες μας.

Πρέπει επίσης να καταλάβουμε, ότι παρακολουθώντας τους αλήτες τους δημοσιογράφους της τηλεόρασης, το μόνο που καταφέρνουμε είναι να μας κοροϊδεύουν λέγοντας τα ξεράσματα τους. Είναι σαν να ανεχόμαστε κάποιους να μας φτύνουν στα μούτρα με αρρωστημένες ροχάλες. Έλεος πια, έως πότε ηλίθιες θα ακούς όλους αυτούς να σου λένε ότι κακός βγαίνεις στον δρόμο;

Έως πότε δηλαδή θα πρέπει να ανεχόμαστε να πληρώνουμε τις βίλες των πολιτικών από τα τόσα κλεμμένα λεφτά; Γιατί άραγε δεν κατάσχουν κάθε περιουσιακό στοιχείο από τον μεγαλύτερο καταστροφέα της Ελλάδας που είναι ο Σημίτης; Γιατί κάποιοι ηλίθιοι πανηγύριζαν, όταν μας ανέθεσαν τους ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ αγώνες, για να μας ξεπουπουλιάσουν τα καθίκια της συμμορίας της Ευρώπης;

Γιατί κάποιοι πανηγύριζαν όταν μας δέχτηκαν στην δήθεν Ευρωπαϊκή μαλακία; Το κακό είναι με όλους αυτούς τους ηλίθιους πληρώνω και εγώ την απίστευτη μαλακία που τους δέρνει. Σε πολλούς ίσως να μην αρέσει η αλήθεια που διαβάζουν, αλλά δεν με νοιάζει καθόλου μάγκες. Σκασίλα μου μεγάλη και δύο αυγά Τουρκίας. Γιατί όσοι ακόμα πιστεύουν στα κόμματα μάλλον χρίζουν μαλακίας. Πάρτε το μια για πάντα χαμπάρι, δεν υπάρχουν πια αριστερά ή δεξιά κόμματα. Υπάρχουν κλέφτες πολιτικοί που το μόνο τους μέλημα είναι το πώς θα σας ρουφήξουν με την μάνικα το αίμα.

Όσο για την απίστευτη ηλιθιότητα να μπούμε στην Ευρώπη ας είναι καλά ο ρουφιάνος ο Καραμανλής που ψόφησε. Ήταν δυνατόν να μας βάλει σε μια τέτοια σιχαμένη συμμορία; Είναι σαν ένας φτωχός θέλει να κάνει παρέα και να ανταγωνιστεί τον Κόκκαλη, τον Βαρδινογιάννη ή τον Βγενόπουλο.

Άντε λοιπόν στο διάολο και εσείς και τα πανηγύρια σας κόπανοι, καναπεδάκιδες και μη σας ακούσω να παραπονιέστε για το ότι σας αρπάζουν τον ιδρώτα σας. Έως εδώ και μη παρέκει με τον κάθε κόπανο…One response to “ΚΟΠΑΝΟΙ”

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΣΤΑΑΑΑΑΑΑΑ

Leave a Reply

Παρακαλώ, σχολιάστε, αλλά να είστε (αν θέλετε) κόσμιοι στις εκφράσεις σας.
Σας ευχαριστώ.
Με αγάπη και σεβασμό
Writer