Κυριακή 11 Ιουλίου 2010

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ.


Εδώ είμαι και πάλι για να γκρινιάξω. Δυστυχώς η καταστροφή της Ελλάδας έχει αρχίσει από τον καιρό που χάθηκαν η Αθήνα και η Σπάρτη. Είναι από τότε που ο ελλαδικός χώρος κατακτήθηκε από τους Ρωμαίους, αν και μπορεί να πει κανείς ότι επί κατοχής Ρωμαίων μάλλον οι έλληνες περνούσαν καλύτερα, μιας και μετέδιδαν τον πολιτισμό στους Ρωμαίους.
Το μεγαλύτερο κακό όμως συνετελέστει επί του μεγαλύτερου παλιάνθρωπου που διαχώρισε την Ρωμαϊκή αυτοκρατορία σε Δυτική και Ανατολική. Ναι, καλά μαντέψατε. Επί Μ. Κωνσταντίνου (όπου Μ, συμπληρώστε Μαλάκα) και τις βρωμερής μάνας του της Ελένης. Αυτό που έκαναν αυτά τα δύο ανίερα πλάσματα είναι να θάψουν όσο το δυνατόν πιο βαθιά τον ελληνικό πολιτισμό και τα γράμματα, βάζοντας όλους τους έλληνες να ασπαστούν την Εβραϊκή θρησκεία.
Μη σας φαίνετε παράξενο. Ο ελληνικός πολιτισμός δεν είχε ποτέ σχέση με το βυζάντιο και την Εβραϊκή θρησκεία του. Οι Βυζαντινοί ή το πιο σωστό οι Ρωμαίοι της Ανατολής δεν ήταν παρά κατακτητές της χώρας μας. Άλλωστε μη ξεχνάμε ότι η ιστορία γράφει ότι αν κάποιον Βυζαντινό (πραγματικό κάτοικο της τοποθεσίας, τον ονόμαζες υπήκοο της αυτοκρατορίας ωρυόταν).
Έτσι λοιπόν χάθηκε ο πραγματικά ελεύθερος και στο πνεύμα, αλλά και στην ψυχή ελληνικός πολιτισμός και ξαφνικά βρεθήκαμε με αυτοκράτορες στο κεφάλι μας και κατάφεραν με την Εβραϊκή (Χριστιανισμός), θρησκεία να μας περάσουν στην αφάνεια. Μπορεί μεν η αυτοκρατορία να καθιέρωσε την ελληνική γλώσσα σαν επίσημη (δεν είχε και τίποτα άλλο να επιδείξει), αλλά ακόμα και αυτή την γλώσσα την επικαρπώθηκε, ακόμα και τον πολιτισμό μας.
Μετά από τους ανίερους, Ανατολικούς Ρωμαίους, μας κατέκτησαν και οι Οθωμανοί (που οι Τούρκοι κατάφεραν να επικαρπωθούν). Έτσι με τα πολλά φτάνουμε στο 1821 και τον ξεσηκωμό μας ενάντια στους Τούρκους και την Οθωμανική τους Αυτοκρατορία. Όχι γιατί μπορούσαμε από μόνοι μας, αλλά γιατί οι ξένες δυνάμεις ήθελαν να συρρικνώσουν την αυτοκρατορία των Οθωμανών – Τούρκων. Έτσι αφού μας τρομπάρισαν για τα καλά υπέρ της εβραϊκής θρησκείας κλπ, κλπ, μας όπλισαν και θέλοντας να ταπεινώσουν τους σουλτάνους με μια νίκη κατά τους από μια χούφτα κουρελήδες, κατάφεραν να μας απελευθερώσουν δίνοντας ένα καλό μάθημα στην αυτοκρατορία.
Έτσι περνάμε από τον Οθωμανό – Τούρκο κατακτητή στον άγγλο και στον Ρώσο. Φυσικά οι άγγλοι φρόντισαν να μας κατακτήσουν πρώτοι, δίνοντας μας δάνεια που σχεδόν μόλις πριν από λίγα χρόνια καταφέραμε να αποπληρώσουμε. Αλλά για να μη μακρηγορήσω άλλο (όποιος θέλει στοιχεία ας διαβάσει ιστορία, όχι αυτή που πουλάει ο Μπουμπούκος φυσικά), πρέπει να σας πω ότι ακόμα και σήμερα είμαστε όχι ελεύθεροι αλλά σκλαβωμένοι στις λεγόμενες συμμαχικές δυνάμεις.
Αυτές οι μεγάλες δυνάμεις είναι που τρόμαξαν ότι και καλά οι σκλάβοι τους ή η αποικία τους θα σηκώσει κεφάλι και έτσι διέταξαν τους αλήτες υπαλλήλους τους, πολιτικούς, να μας καταρρακώσουν. Μην έχετε καμιά αμφιβολία ότι ο Αμερικανός (γέννημα θρέμμα), Γιωργάκης βρίσκεται σε διατεταγμένη υπηρεσία καταστροφή και υποταγής (δια μαστιγώματος σχεδόν), του έλληνα κόπανου που νόμισε ότι θα μπορούσε να φτάσει στο ύψος των αρχιδιών ενός άγγλου ή ενός γερμανού. Μας δίνουν ένα σκληρό μάθημα. Ξέρουν ότι αυτός ο λαός είναι το πιο κατάλληλο πειραματόζωο για να εφαρμόσουν τα ίδια και σε άλλους λαούς που θα τολμήσουν να σηκώσουν κεφάλι.
Ξέρουν ότι αυτός ο λαός, έχει μάθει χιλιάδες χρόνια να ζει με κατακτητές στο κεφάλι του και δεν πρόκειται να σηκώσει το ανάστημα του. Δυστυχώς αδέλφια. Μπορεί το κείμενο αυτό να μοιάζει σκληρό, αλλά πολύ φοβάμαι ότι πρέπει κάποτε να μάθουμε την ιστορία μας. Επιτέλους, πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν έχουμε καμιά σχέση με την Βυζαντινή ή Ανατολική Ρώμη και με την θρησκευτικά μορφώματα των Εβραίων.
Γιατί πρέπει να πιστεύω σε έναν Εβραϊκό θεό που είναι εντελώς κατασκευασμένος; Ξυπνήστε αδέλφια, είμαστε έλληνες, δεν είμαστε ούτε Βυζαντινοί, ούτε Εβραίοι, δεν χρειαζόμαστε θεούς που τους γέννησε ο εβραίος βασιζόμενος στην ελληνική μυθολογία (κάποια στιγμή θα σας το αναλύσω), που την παράλλαξε για να την φέρει στα μέτρα του. Αδέλφια, ήρθε η ώρα να γίνουμε έλληνες, χωρίς βασιλείς και αμερικανούς Γιωργάκηδες και τουρκόσπορους Καραμανλήδες…             

One response to “ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ.”

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΠΑΡΗ ΣΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ

Leave a Reply

Παρακαλώ, σχολιάστε, αλλά να είστε (αν θέλετε) κόσμιοι στις εκφράσεις σας.
Σας ευχαριστώ.
Με αγάπη και σεβασμό
Writer