Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

Ξυπνήστε αγνοί bloggers…


Έμαθα ότι το περίφημο «Τρωκτικό», μετά τον θάνατο του αφεντικού του έκλεισε. Κάποιοι που τους αρέσει το γλείψιμο άρχισαν να ρίχνουν (εκτός από τα σάλια), και κροκοδείλια δάκρυα. Πλημμύρησε το ελληνικό διαδίκτυο από τα δάκρυα τους, κοντεύουμε να πνιγούμε.
Βέβαια ένα είναι σίγουρο, όταν δουν ότι δεν μασάει κανείς τότε θα σταματήσουν το ίδιο απότομα, όπως και απότομα ξεκίνησαν. Αν και εγώ προσωπικά πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα ανοίξει και πάλι μιας και η απουσία λόγω των διακοπών θα κάνει πολύ καλό σε όλους τους, αλλά και η ανάσταση τους θα επιφέρει και άλλα εκατομμύρια «κλικ» επάνω στο περίφημο δήθεν blogg.
Ξέρετε αλήθεια πολλούς αγνούς blogger που να βάζουν ειδήσεις πριν ακόμα να ακουστούν στο ραδιόφωνο ή να γραφτούν σε κάποια επίσημα δημοσιογραφικά site; Εγώ προσωπικά δεν ξέρω κανέναν. Για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να είσαι «δημοσιογράφος» πολύ βαθιά χωμένος στο σύστημα, αλλιώς απλά παίρνεις την είδηση και την σχολιάζεις. Τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο.
Αν λοιπόν πράγματι το περίφημο «Τρωκτικό» μείνει κλειστό (και δεν είναι κόλπο για περισσότερα κλικ μετά την ανάσταση), αυτό θα σημαίνει ότι κλείνει γιατί απλά δεν θα μπορεί πλέον να βάζει ειδήσεις μιας και έχασε τον χωμένο βαθιά στο σύστημα.
Τέλος πάντων, έτσι κι αλλιώς βαρέθηκα να βλέπω πεινασμένους να κάνουν «κλικ» σε blogg που έχουν κώλους και μπούτια σε πρώτη ζήτηση. Αλλά ρε παιδιά, όποιος θέλει τσόντα, υπάρχουν και site που είναι επαγγελματίες του είδους, μπείτε εκεί και κάντε αυτό που κάνουν όλοι οι έφηβοι.
Ας είναι, εμείς όλοι όσοι είμαστε αγνοί blogger που απλά σχολιάζουμε τις ειδήσεις, ας συνεχίσουμε να μένουμε αγνοί και ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί να ξυπνήσουμε τον κόσμο για να μη δίνει (ο κόσμος), την ευκαιρία σε άθλιους δημοσιογράφους που κατευθύνονται από το σύστημα να ανεβαίνουν και σε έναν χώρο που έπρεπε να είναι μόνο για μη κατευθυνόμενες απόψεις και σκέψεις.
Από πληρωμένα καθίκια έχουμε χορτάσει πλέον. Τα βλέπουμε στην τηλεόραση, τα ακούμε στα ραδιόφωνα, τα διαβάζουμε στα επίσημα site, ε λοιπόν δεν χρειάζεται να του διαβάζουμε και μέσα από τα blogg
Έλεος πια. Αν θέλεις να είσαι ένα blogg ειδήσεων, τότε πάρε την είδηση και απλά σχολίασε την κατά την άποψη σου. Κατέθεσε την γνώμη σου και βγάλε το ψέμα που κρύβεται πίσω από αυτή, έτσι όπως σου την σερβίρουν τα φερέφωνα του συστήματος. Με λίγα λόγια, ξεμπρόστιασε τους.
Αυτά και δεν πρόκειται πλέον να ασχοληθώ άλλο με το θέμα του κάθε δημοσιογράφου και όλων αυτών που πέφτουν στην παγίδα τους. Οι δημοσιογράφοι έχουν τα «μέσα» για να πουν την γνώμη τους, ας αφήσουν αυτόν τον χώρο σε όλους όσοι είναι αγνοί…        

One response to “Ξυπνήστε αγνοί bloggers…”

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΣΤΟΣ>>> ΕΥΓΕ

Leave a Reply

Παρακαλώ, σχολιάστε, αλλά να είστε (αν θέλετε) κόσμιοι στις εκφράσεις σας.
Σας ευχαριστώ.
Με αγάπη και σεβασμό
Writer