Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ


Άκουσα ότι έρχονται και πάλι κάτι μπάσταρδα να κάνουν έλεγχο λέει στα πεπραγμένα της ελεεινής μας χώρας. Ελεεινή χώρα γιατί φρόντισαν όλοι οι πεινασμένοι πολιτικοί που μας κυβέρνησαν να καταντήσει έτσι. Και εμείς; Α, εμείς στους καναπέδες μας να παρακολουθούμε τις εικονικές μάχες μεταξύ βολεμένου Τράγκα και τις άλλης με τα δόντια που πετάγονται έξω από το στόμα της Μακρή.
Ο δε διευθυντής ορχήστρας Νίκος Χατζηνικολάου, διευθύνει το πόσες κορόνες θα βγάλει η κατσίκα και πόσες ο χοντρός ηθοποιάκος Γιωργάκης Τράγκας. Άλλοι από εμάς γελάμε με τις μαλακίες που ακούμε και άλλοι πάλι νευριάζουμε, αλλά να σηκωθούμε από τους καναπέδες μας, ούτε λόγος να γίνεται.
Ήθελα να ήξερα, τι στο καλό περιμένουμε; Να κατέβει το άγιο πνεύμα; Άδικα, αυτό δεν υπάρχει, αλλά και αν υπήρχε πάλι με τους πλούσιους θα ήταν μιας και από ότι δείχνουν τα μαγαζιά του, είναι φορτωμένα με χρυσά μπι9κχλιμίδια που κάποιοι άρρωστοι στο μυαλό τα δώρισαν.
Ε, ε, ξέφυγες Writer. Ναι ξέφυγα και ζητάω συγνώμη. Ίσως να φταίει ο πολύς καφές που πίνω τελευταία, αλλά όταν βλέπω εκείνον τον τύπο με την καράφλα και το μουστάκι (ο φερετζές του πούστη), να χαμογελάει πλατεία με τα μάτια γεμάτα ειρωνεία και να μας λέει ότι οι κόποι μας δεν θα πάνε χαμένοι, μου έρχεται ρε παιδιά να σπάσω την τηλεόραση μιας και είμαι τόσο δηλός που δεν πάω να σπάσω την ηλίθια κεφάλα του…
Τέλος πάντων. Έρχονται λοιπόν και πάλι οι αδερφάρες να κάνουν ελέγχους. Να δείτε πώς στέκονται τα μέλη της υποτακτικής κυβέρνησης μπροστά στα αμούστακα, είναι να σε πιάνει γέλιο και κλάμα μαζί. Δεν ξέρεις αν πρέπει να λυπηθείς αυτά τα πλάσματα (που εμείς εκλέξαμε) ή να τα κρεμάσεις από την γλώσσα.
Μας λένε ντε και καλά ότι ήταν μονόδρομος το μνημόνιο του κώλου που υπέγραψε ο τρισάθλιος Γιωργάκης για να σωθεί λέει η Ελλάδα. Μπούρδες. Προφάσεις για να υποθηκεύσουν την χώρα. Γιατί η χώρα δεν σώθηκε, απλά υποθηκεύτηκε και ανά πάσα στιγμή ο δανειστής μπορεί να ζητήσει να καταβληθεί όλο το ποσό και συνήθως όταν συμβεί κάτι τέτοιο, ολόκληρη η περιουσία σου βγαίνει στο σφυρί.
Μαθαίνω δε, ότι τον Σεπτέμβριο θα γίνουν φοβερά και τρομερά γεγονότα. Μια απάντηση έχω να δώσω σε όλους αυτούς που πιστεύουν σε αυτές τις αρλούμπες. Ο έλληνας παιδιά έχει μάθει να είναι στον καναπέ, έχει γίνει χειρότερος και από αμερικάνος που με ένα πλακάτ πάει και έρχεται στο πεζοδρόμιο με την ελπίδα να συγκινήσει τους έχοντες. Ε, λοιπόν σας λέω ότι τίποτα δεν θα γίνει τον Σεπτέμβριο. Το μόνο που μπορεί να γίνει τον Σεπτέμβριο είναι να πεινάσουμε κι άλλο. Αλλά ακόμα και αν ψοφήσουμε από την πείνα δεν πρόκειται να κατέβουμε στους δρόμους. Για αυτό σας λέω, από τώρα καληνύχτα σας και καλές πείνες. Έχουμε σοσιαλισμό, μη το ξεχνάτε… Πεινάμε βρε αδερφέ, αλλά σοσιαλιστικά…   

No response to “Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ”

Leave a Reply

Παρακαλώ, σχολιάστε, αλλά να είστε (αν θέλετε) κόσμιοι στις εκφράσεις σας.
Σας ευχαριστώ.
Με αγάπη και σεβασμό
Writer