Κυριακή, 22 Αυγούστου 2010

Υπέγραψαν την θανατική καταδίκη της χώρας σου...


Και να που ήρθε η ώρα για καινούργια μέτρα, νέα μνημόνια, πιο επικυρωμένα μια και το προηγούμενα σκατά δεν έφεραν το αποτέλεσμα που ήθελαν τα τέρατα. Μπράβο στον ελληνικό λαό που έδωσε τέτοια πλειοψηφία σε έναν εντελώς ανίκανο άνθρωπο όπως ο Γιωργάκης.
Κάποιοι θα μου πουν : «Τι να σου κάνει και ο λαός; Απλά ξεγελάστηκε από τα σιχαμένα ψέματα του…». Ε, όχι λοιπόν. Αυτό είναι η πιο φτηνή δικαιολογία που ακούει κανείς. Δεν μπορεί να ξεγελιέσαι από έναν άνθρωπο που μερικούς μήνες πριν τις εκλογές τον είχαν για εντελώς μάπα και ξαφνικά τον ανήγαγαν σε φοβερά έξυπνο κύριο Γεώργιο Ανδρέα Παπανδρέου.
Ποιος το έκανε; Φυσικά τα βρομερά φερέφωνα του. Ακόμα και ένας ηλίθιος ξέρει ότι πρέπει κανείς να κάνει το αντίθετο απ’ ότι διαφημίζουν ή προωθούν αν θέλετε, τα φερέφωνα. Άρα δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία. Είμαστε ο πιο ηλίθιος εγωκεντρικός λαός του κόσμου και μας αξίζουν όλα όσα παθαίνουμε, αλλά και πρόκειται να πάθουμε στο άμεσο και κοντινό μέλλον.
Κατηγορούμε τον Γιωργάκη. Φταίει; Όχι, απλά αυτός κάνει την δουλειά του. Άλλωστε πάντοτε το σύστημα, διαλέγει έναν ηλίθιο και υποταγμένο. Τον φέρνει την εξουσία και από εκεί και πέρα τα αποτελέσματα είναι γνωστά. Όσο για το βρομερό εκείνο που ακούω κάθε τόσο : «Και ποιον να ψηφίσεις;» . Είναι ακόμα πιο σιχαμένη δικαιολογία εγωκεντρικέ ελληνάρα μου.
Υπάρχουν κόμματα που δεν έχουμε δοκιμάσει ποτέ. Τόσα χρόνια έχουμε χάσει πολλά ψηφίζοντας τα ίδια και τα ίδια καθάρματα. Γιατί λοιπόν να μη δοκιμάσουμε κι άλλο κάθαρμα; Αν δεν μας κάτσει, τότε τα επόμενα χρόνια δοκιμάζουμε νέο κάθαρμα. Δεν μου λες ρε ελληνάρα. Αν πάρεις μια ηλεκτρική συσκευή, μιας συγκεκριμένης μάρκας και σου βγει μάπα, θα πήγαινες ποτέ να πάρεις και πάλι την ίδια μάρκα; Δεν νομίζω. Άρα γιατί πρέπει να το κάνεις με όλα αυτά τα καθάρματα και πολύ φοβάμαι ότι θα το κάνεις και πάλι, ακόμα και στις δημοτικές εκλογές.
Ναι, θα πας και θα ψηφίσεις υποψήφιους του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ, του ΛΑΟΣ. Ναι αυτούς που υπέγραψαν την θανατική καταδίκη της χώρας σου και την παρέδωσαν για τα πειράματα της ευρωπαϊκή, εβραϊκής χούντας…
Σύνελθε κόπανε. Όλοι αυτοί θα πρέπει να βρουν μόνο τις ψήφους τις δικές τους και κανενός άλλου. Γιατί τότε θα είσαι απλά συνένοχος στην καταστροφή. Τώρα κάποιοι θα πουν ότι είμαι αριστερός. Αριστερός είμαι, αλλά όχι με τα γνωστά κόμματα της αριστεράς. Απλά, θέλω να τα επιλέξω σαν μια λύση ώστε να δοκιμάσω βρε αδερφέ και μετά βλέπουμε ή μήπως φοβάστε ότι τα αριστερά κόμματα θα σας πάρουν τα σπίτι και θα σας σφάξουν με τις κονσέρβες;
Άντε λοιπόν, ξυπνήστε, δοκιμάστε, δεν σας αρέσει, άλλον και στο κάτω – κάτω, έτσι δεν θα έχουν πλέον καμιά δικαιολογία τα αριστερά κόμματα για να μιλούν μόνο για τις αποτυχίες όλων των άλλων…     

No response to “Υπέγραψαν την θανατική καταδίκη της χώρας σου...”

Leave a Reply

Παρακαλώ, σχολιάστε, αλλά να είστε (αν θέλετε) κόσμιοι στις εκφράσεις σας.
Σας ευχαριστώ.
Με αγάπη και σεβασμό
Writer