Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Γ.Α.Π : Ο άνθρωπος με το μυαλό γόπας…

Τελικά, αυτός ο Γιωργάκης, πρέπει να είναι πολύ ηλίθιος. Το χειρότερο απ’ όλα όμως είναι ότι αυτοί που είναι γύρο του τον αφήνουν να κάνει όλες αυτές τις ηλιθιότητες και στην ουσία τον αφήνουν να τους καταστρέφει.
Πήγε ο κόπανος στην Θεσσαλονίκη και ανέβασε όλο το επιτελείο του, για να συνεδριάσουν λέει στην Θεσσαλονίκη για να δήξει ότι ντε και καλά εργάζονται παντού. Ποιο ωραίο θα ήταν βρε άνθρωπε με μυαλό γόπας, να συνεδριάζατε στα δημόσια ουρητήρια της Θεσσαλονίκης για να γίνεται πιο πιστικοί.
Τώρα θα μου πεις υπάρχουν χιλιάδες ηλίθιοι που πραγματικά τον πιστεύουν. Αλλά και αυτοί που δεν τον πιστεύουν πείθονται από τα φερέφωνα του (MEGA-SKAI-ALTER, κλπ). Δεν είμαι πλέον σίγουρος ότι αυτός ο λαός μπορεί να σωθεί. Δυστυχώς έπαψα να διατηρώ έστω και μια ελπίδα, από την στιγμή που άκουσα ότι ο βρωμερός βούρκος που λέγεται ΠΑΣΟΚ, πήρε 160 έδρες και ότι ο έλληνας ηλίθιος έδωσε την δυνατότητα σε έναν άνθρωπο που έχει το μυαλό ενός ψαριού να τον κυβερνήσει.
Δεν είμαι πλέον σίγουρος ότι αξίζει τον κόπο να συνεχίσει κανείς προσπαθώντας να αλλάξει τα μυαλά ενός απίστευτα ηλίθιου λαού. Νομίζεται ότι σήμερα 11/9/2010 πρόκειται να βγει κανείς στους δρόμους και να διαδηλώσει κατά του ανθρώπου με το μυαλό της γόπας. Φυσικά και όχι. Αν βγουν, πάλι οι εκατό, άντε διακόσιοι το πολύ θα είναι.
Άσε πια που άμα δουν να πέφτει η πρώτη πέτρα θα το βάλουν στα πόδια και θα αρχίσουν να δικαιολογούν τον εαυτό του ότι δεν ήθελαν να λάβουν μέρος στο σπάσιμο των βιτρινών των εμποράκων της δεκάρας. Όσο για τα αυτοκίνητα που ίσως καούν; Είναι κι αυτά μέσα στο σχέδιο του συστήματος. Ξέρετε κανένα φτωχό να αφήνει το αυτοκίνητο του κοντά σε σημεία που ξέρει ότι μπορεί να ξεσπάσουν επεισόδια; Μόνο πολυτελή αυτοκίνητα μπορεί να δει κανείς σε τέτοια σημεία μόνο και μόνο για να δημιουργηθούν εντυπώσεις και για να έχουν να λένε όλες αυτές τις αηδίες οι καλά βολεμένοι δημοσιογραφίσκοι του κώλου.
Αυτά, γιατί θα αρχίσω να παρεκτρέπομε εντελώς και διότι σ’ αυτή την χώρα πρέπει να κάνουμε ότι λυπόμαστε όλους τους άλλους εκτός από τον εαυτόν μας. Πρέπει να κρατάμε τους τύπους βρε αδερφέ. Να κλαίμε για τις βιτρίνες που έσπασαν, για τα πολυτελή αυτοκίνητα που κάηκαν, για τους κακόμοιρους τους αστυνομικούς που έσπασαν το νύχι τους και γενικά για όλους τους άλλους, εκτός από εμάς που πρόκειται να πεινάσουμε…   

No response to “Γ.Α.Π : Ο άνθρωπος με το μυαλό γόπας…”

Leave a Reply

Παρακαλώ, σχολιάστε, αλλά να είστε (αν θέλετε) κόσμιοι στις εκφράσεις σας.
Σας ευχαριστώ.
Με αγάπη και σεβασμό
Writer