Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

Άνοιξαν οι κάλπες. Ε, και λοιπόν;

Άνοιξαν οι κάλπες. Ε, και λοιπόν; Πάλι θα πάμε σαν ηλίθιοι να ψηφίσουμε όλους αυτούς που συνεχώς υπόσχονται ότι θα κάνουν το παν για εμάς που θα τους ψηφίσουμε και το μόνο που κάνουν όταν βγουν, είναι να γεμίσουν ακόμα περισσότερο τις άθλιες τσέπες τους.
Κλέβουν όσα πιο πολλά μπορούν. Θέλουν να εξασφαλίσουν ακόμα και τα τρισέγγονα τους. Και φυσικά όλα αυτά εις βάρος όλων των ηλίθιων που τους ψήφισαν.
Το τελευταίο καιρό μάλιστα είδαμε και ακούσαμε τον βρομερό ψεύτη να απειλή την δημοκρατία με εκλογές. Που ακούστηκε σε καθεστώς δημοκρατίας οι εκλογές να είναι απειλή. Είναι δυνατόν το πιο δημοκρατικό πράγμα να θεωρείται απειλή;
Κι όμως ναι. Την δημοκρατία οι άρχουσα τάξη με την βοήθεια πάντοτε των βδελυρών δημοσιογράφων και των καναλιών όπου υπηρετούν, μετέτρεψαν τις εκλογές σε μπαμπούλα.
Βέβαια, ο Γιωργάκης συνήθισε στην απόλυτη πλειοψηφία και θα του ερχόταν άσχημα ένας απόλυτος εξευτελισμός του στις δημοτικές εκλογές. Έτσι λοιπόν τον είδαμε να κάνει σαν τα παιδάκια που ζητάνε όλα τα παιχνίδια για τον εαυτόν τους.
Ναι, δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι ο Γιωργάκης και όλοι οι υπόλοιποι πολιτικοί μας βλέπουν σαν τα παιχνιδάκια τους, που τα βγάζουν από τις άθλιες ντουλάπες τους κάθε τέσσερα χρόνια και τα κάνουν ότι θέλουν.
Πώς είπατε; Είμαι υπερβολικός; Αφού έτσι πιστεύετε, τότε καλά να πάθετε ότι κι αν παθαίνεται μέχρι τώρα. Πάψτε επιτέλους να τους πιστεύετε. Το δικό τους βόλεμα αλλά και των παιδιών τους και των παιδιών των παιδιών τους θέλουν μονάχα να εξασφαλίσουν.
Και τι θέλεις να κάνουμε βρε άνθρωπε; Να τους στείλουμε όλους στο διάβολο και ακόμα πιο πέρα. Πιστέψτε και δεν θα χάσετε. Κανείς δεν σηκώνετε ένα πρωί και θέλει να κάνει το καλό στους συμπολίτες του. Το μόνο που θέλουν όλοι αυτοί είναι η μικρή ή η μεγάλη εξουσία για να εξασφαλιστούν.
Προτείνω ανεπιφύλακτα, στον φάκελο της ψήφου, αντί για ψηφοδέλτιο, να βάλουμε μπόλικες φέτες σαλάμι αέρος και να το ρίξουμε στην κάλπη. Έτσι θα καταστρέψει αρκετά από τα υπόλοιπα ψηφοδέλτια και θα βγουν άκυρα. Δεν αξίζουν παρά την απόλυτη περιφρόνηση μας…       

One response to “Άνοιξαν οι κάλπες. Ε, και λοιπόν;”

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

Leave a Reply

Παρακαλώ, σχολιάστε, αλλά να είστε (αν θέλετε) κόσμιοι στις εκφράσεις σας.
Σας ευχαριστώ.
Με αγάπη και σεβασμό
Writer