Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΡΑΒΕΣ;

Κάτι μεγάλο ετοιμάζουν να εφαρμόσουν στον αραβικό κόσμο. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή για να ξεδιπλώσω το όλο σκεπτικό μου. Ξαφνικά λέτε να ξύπνησαν όλες αυτές οι ορδές και να στράφηκαν κατά όλων αυτών που τόσα χρόνια τους εκμεταλλεύονται;
Μάλλον όχι, κάποιοι υποκινούν τις μάζες και μάλιστα όλο αυτό το σκηνικό έχει στηθεί από κάποιους που ξέρουν να το στήνουν οργανωμένα. Μήπως η CIA; Μήπως οι εβραίοι μαζί με την CIA; Όπως και να έχει πάντως, ετοιμάζονται για κάτι που θα υποτάξει μια για πάντα τον αραβικό κόσμο.
Αν δεν είχαν υποκινήσει την όλη κατάσταση οι αμερικάνοι και οι εβραίοι, δεν θα γινόταν τίποτα. Τώρα θα μου πει κάποιος. «Μα όλοι αυτοί που κυβερνούν τους άραβες είναι άνθρωποι των αμερικάνων και των εβραίων.
Εδώ είναι όμως και το κλειδί της υπόθεσης. Μπορεί μεν να είναι άνθρωποι τους, αλλά θα ήταν δύσκολο να περάσουν κάτι που θα εξόργιζε τις αραβικές μάζες υπέρ των εβραίων. Έτσι λοιπόν, υποκινούν τις μάζες και φυσικά στέλνουν και πάλι δικούς τους ανθρώπους, δήθεν σαν εκλεκτούς του λαού, έτσι ώστε όταν αρχίσουν να παραχωρούν τα πάντα στους εβραίους, θα έχουν το άλλοθι ότι εσείς τους ανεβάσατε και φυσικά ο λαός δεν θα μπορεί να πει τίποτα, γιατί απλά θα έχει την εντύπωση ότι αυτός τους τοποθέτησε.
Κάτι σαν και τον δικό μας τον ανίερο Παπανδρέου ένα πράγμα. Θα μπορούσε να περάσει τέτοιους νόμους η Νέα Δημοκρατία του τεμπέλη Καραμανλή; Φυσικά και όχι, θα καιγόταν όλη η χώρα από την μια άκρη έως την άλλη. Τώρα όμως δεν μιλάει κανείς μας, γιατί απλά νομίζουμε ότι εμείς τον φέραμε τον εμετικό, άρα υποχρεωτικά πρέπει να υποστούμε όλα αυτά μιας και μας αξίζει η τιμωρία για τις λάθος επιλογές μας.
Αυτό λοιπόν συμβαίνει και στις αραβικές χώρες. Γιατί μη μου πείτε ότι ο περίφημος Μπαραντέι δεν είναι δικός τους άνθρωπος; Ξέρουμε άλλωστε πώς κάποιοι παίρνουν τα Νόμπελ, εδώ έδωσαν Νόμπελ ειρήνης στον Ομπάμα. Φυσικά στο όλο παιχνίδι τους, είναι κι αυτοί που σήμερα κυβερνούν τους άραβες. είπαμε θέλουν να δείξουν όσο πιο σκληροί γίνονται, για να μπορέσει μετά η μάζα να νοιώσει ευχαρίστηση που τους έδιωξε και οι επόμενοι να περάσουν ότι θέλουν πλέον και μάλιστα με άλλοθι τις ηλίθιες και κοιμισμένες μάζες.
Αυτή είναι η άποψη μου και μακάρι να βγω λάθος. Αν και μέχρι τώρα δεν έχω πέσει ποτέ έξω, μιας και έχω μάθει να διαβάζω πίσω από τα γεγονότα, επειδή τίποτα στην κοινωνία μας δεν είναι απόφαση της μάζας, αλλά απόφαση της άρχουσας τάξης…           

No response to “ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΡΑΒΕΣ;”

Leave a Reply

Παρακαλώ, σχολιάστε, αλλά να είστε (αν θέλετε) κόσμιοι στις εκφράσεις σας.
Σας ευχαριστώ.
Με αγάπη και σεβασμό
Writer