Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Το να παίζεις θεατρική παράσταση εις βάρος ενός έθνους, είναι μάλλον κάτι παρακινδυνευμένο κύριε ανεγκέφαλε και ιταμέ προδότη. Είπες και λες τόσα πολλά ψέματα που είναι αδύνατον σε κάποιον με έστω και χαμηλό «IQ» να σε πιστέψει. Κι όμως επιμένεις. Δεν λες να σηκωθείς και να φύγεις για πάντα. Βέβαια η αλήθεια είναι όλοι όσοι παίρνουν την εξουσία στα χέρια τους, προσπαθούν πριν από αυτό να πείσουν τα αφεντικά τους, ότι είναι τόσο ισχυροί ώστε θα καταφέρουν να επιβάλλουν την δουλεία στον λαό τους και για αυτό άλλωστε επιμένουν να παραμείνουν όσο το δυνατόν περισσότερο στην εξουσία.
Το καλό ή το κακό με εσάς του πιο βρόμικου κόμματος (ΠΑΣΟΚ), είναι ότι όποτε ανεβείτε στην εξουσία, έχετε μαζί σας τα σιχαμερά φερέφωνα σας που είναι τα κανάλια και οι ψωριάρηδες οι δημοσιογράφοι. Βλέπεις ξέρετε καλά ότι η πλύση εγκεφάλου σε ανόητους είναι ότι πιο ισχυρό. Σας κοστίζει μεν λίγο παραπάνω (όχι σε εσάς αλλά σε μας τους ηλίθιους), αλλά δεν βαριέσαι; Αξίζει τον κόπο μιας και τα ηλίθια πρόβατα κάθονται όλο και πιο βαθιά στον καναπέ τους.
Να που εδώ και μερικές μέρες, κάποιοι είπαν την αλήθεια (οι αντιπρόσωποι των κατοχικών δυνάμεων και αφεντικά σου προδότη), αλλά εκείνο που σας πείραξε περισσότερο είναι γιατί το  είπαν και δεν άφησαν εσάς και τα ακριβοπληρωμένα σας φερέφωνα να μασήσουν την προδοσία, να την κάνουν χυλό και μετά να την φτύσουν στο πιάτο των ηλίθιων προβάτων, ώστε αυτά να πεισθούν ότι όλα όσα ξεπουλήματα κάνετε είναι για το καλό της χώρας.
Ποιο καλό βρε αληταράδες; Ξέρετε βρε σιχαμερά ερπετά με τι μοιάζει αυτό το ξεπούλημα; Μοιάζει με έναν μαλάκα που χρωστάει τα μαλλιά της κεφαλής του σε τοκογλύφους και προκειμένου να σωθεί αρχίζει και ξεπουλάει όσο – όσο την περιουσία του, αλλά παρ’ όλα αυτά συνεχίζει να χρωστάει. Στο τέλος μιας και δεν του έχει μείνει τίποτα άλλο πια να ξεπουλήσει, προσπαθεί να επιβιώσει πλέον μιας και το μόνο που μπορεί πλέον να πουλήσει είναι η ζωή του, τα όργανα του και μετά τρία μέτρα χώμα για να τον φάνε τα σκουλήκια.
Κάποιοι απορούν γιατί ακόμα δεν βγήκαν στους δρόμους οι έλληνες. Ε, λοιπόν, είναι απλό. Γιατί έχουν μάθει στον φόβο και πάνω απ’ όλα; Δεν μπορούν να συγχωρήσουν τον εαυτόν τους που για άλλη μια φορά ψήφισαν από βαργεστημάρα και με άδειο εντελώς κεφάλι. Αν λοιπόν κατέβουν στους δρόμους, είναι σα να παραδέχονται ότι ήταν και είναι ηλίθιοι που ξεγελάστηκαν από τον μεγαλύτερο ηλίθιο που πέρασε από αυτή την χώρα. Από έναν ανεγκέφαλο Γιωργάκη, που ξαφνικά τα κανάλια τον έκαναν κύριο Γιώργο Παπανδρέου.
Όχι, μη θυμώνετε που τα λέω τόσο χύμα. Απλά πρέπει κάποτε να μάθουμε να ακούμε την αλήθεια και να πάψουμε να νομίζουμε ότι έχουμε καμιά σχέση με τους αρχαίους μας προγόνους, γιατί αυτό θα ήταν προσβολή για όλους αυτούς που έδωσαν τα φώτα της ανθρωπότητας και άφησαν σε μας τεράστια κληρονομία που φροντίσαμε να την ξεπουλήσουμε. Αφήστε καλύτερα να μας λένε ότι είμαστε ραγιάδες, μιας και αυτό μας αξίζει…         

One response to “ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ”

Ανώνυμος είπε...

Πες τα Χρυσόστομε...

Leave a Reply

Παρακαλώ, σχολιάστε, αλλά να είστε (αν θέλετε) κόσμιοι στις εκφράσεις σας.
Σας ευχαριστώ.
Με αγάπη και σεβασμό
Writer