Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Πάψε επιτέλους Έλληνα να γλείφεις...


Λοιπόν, επειδή τον τελευταίο καιρό, έχουν βγει κάποιοι ελληναράδες του εξωτερικού που δήθεν βοηθάνε τα εδώ ζώα να φύγουν και να βρουν την τύχη τους σε κάποια άλλη χώρα, σας λέω ότι είναι μεγάλοι απατεώνες. Ζητούν αμοιβές που φτάνουν ακόμα και τα 500$ (δολάρια), δήθεν ότι θα δώσουν στα ζώα οδηγίες για το τι πρέπει να κάνουν για να μεταναστεύσουν.
Πολλά δε από αυτά τα σκύβαλα έχουν κάνει και δήθεν γραφεία (συνήθως στα σπίτια τους), δήθεν πάλι ότι έχουν προσλάβει κάποιον δικηγόρο που θα δίνει οδηγίες στα ζώα για το τι χαρτιά χρειάζονται προκειμένου να εγκατασταθούν στην χώρα.
Από την άλλη πάλι διαφημίζουν μέσα από τα blogg τους ότι και καλά βοηθάνε τους ηλίθιους ραγιάδες, αλλά σπάνια αναφέρουν ότι το κάνουν επί αμοιβή. Για όλα αυτά τα ζώα που πέφτουν στην παγίδα αυτή, λέω ότι είναι καλύτερα να επισκέπτονται τις πρεσβείες της κάθε χώρας που θέλουν να πάνε και εκεί θα τους δώσουν συμβουλές για το τί χρειάζεται να κάνουν, από το να δίνουν τα λεφτά τους στον κάθε κόπανο απατεώνα δήθεν ελληναρά.
Μην αφήνετε το κάθε καθίκι να παίζει με τον πόνο σας και μη τους δίνετε την ευκαιρία να βγάλουν χρήμα από τον πόνο σας. Αφήστε τους στην μέθη της κακίας τους. Στο κάτω – κάτω, σεβαστείτε τον εαυτόν σας επιτέλους. Μην τους αφήνετε να γελάνε εις βάρος σας με την αφέλεια σας. Απλά αυτά τα κύμβαλα παίζουν με τον πόνο σας. Όποιος θέλει να δώσει συμβουλές το κάνει χωρίς περιττές κουβέντες, αλλιώς βάζει στο blogg του τίτλο «ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΩ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ, ΕΙΜΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟς ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΣ»...
Ξέρω πολλούς από αυτούς τους σύγχρονους βρικόλακες. Κάποτε το blogg τους ήταν γεμάτο από συμβουλές για το πώς θα στήσει κανείς blogg και πώς θα το κάνει όμορφο κι άλλες τέτοιες μαλακίες, που φυσικά όλα τα είχαν κλεμμένα από κάποιους άλλους κλπ. Μόλις έβλεπαν ότι κάποιοι άλλοι ζητούσαν περισσότερες συμβουλές, άρχιζαν πάλι να ζητάνε χρήματα για να δώσουν τις κλεμμένες τους αράδες κώδικα.
Τώρα πια, επειδή δεν υπάρχει πλέον κάτι παραπάνω για να δώσουν, άρχισαν να στήνουν επιχειρήσεις του πρωκτού για την μετανάστευση κι άλλες τέτοιες αηδίες. Το χειρότερο όμως είναι, ότι κάποιοι άλλοι, τους γλείφουν ότι δήθεν κάνουν πολύ καλά και τι ωραία τα λένε κι άλλες τέτοιες μαλακιές, επειδή απλά έχουν την ελπίδα ότι αν τους γλείψουν μπορεί αυτούς να τους βοηθήσουν χωρίς αμοιβή.
Πάψε επιτέλους Έλληνα να γλείφεις τα διαφόρων ειδών σκύβαλα, τους απατεώνες που παίζουν με τον πόνο σου. Μάθε να παίρνεις επιτέλους την ζωή σου στα χέρια σου, αγωνίσου επιτέλους. Πάψε να δίνεις την σάρκα σου στους δήθεν πατριώτες του κώλου. Άντε ξυπνήστε.

No response to “Πάψε επιτέλους Έλληνα να γλείφεις...”

Leave a Reply

Παρακαλώ, σχολιάστε, αλλά να είστε (αν θέλετε) κόσμιοι στις εκφράσεις σας.
Σας ευχαριστώ.
Με αγάπη και σεβασμό
Writer