Παρασκευή 2 Μαΐου 2008

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟ «ΣΚΑΜΝΙ» ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΑΖΙ

Θα το λέω και θα το ξανά λέω χωρίς να με νοιάζει καθόλου αν θα κουράσω κάποιους. Δεν με νοιάζει (όπως το έχω πει ξανά αν θα κάνω νούμερα). Αυτός ο αλήτης ο Bush θα πρέπει να οδηγηθεί μαζί με τον αρχιναζί των Τσέϊνη στο διεθνές δικαστήριο σαν εγκληματίας πολέμου, αυτός και όλη η κουστωδία του.
Αυτοί οι άνθρωποι οδήγησαν και οδηγούν τον κόσμο εκατοντάδες χρόνια πίσω και μάλιστα με τις ευλογίες του χριστιανισμού (βλέπε Πάπα). Με ποιο δικαίωμα μιλούν για δημοκρατία; Με ποιο δικαίωμα προσβάλλουν την έννοια της δημοκρατίας και με ποιο δικαίωμα πουλάνε δημοκρατία στους λαούς;
Η Δημοκρατία δεν επιβάλλετε ρε φασιστικά γουρούνια του κερατά. Η δημοκρατία είναι πολίτευμα που επιλέγετε από τους λαούς. Ξεφτιλισμένοι κερατάδες, δολοφόνοι της ψυχής και του μυαλού. Φτάνει πια, αυτό το αποχωρητήριο που λέγετε Αμερική θα πρέπει να εξαφανισθεί από προσώπου γης. Αυτοί που την διοικούν θα πρέπει να καθίσουν εμπρός στα θύματα τους σαν κατηγορούμενη και όχι να βγάζουν βιβλία υπέρ του περιβάλλοντος δήθεν ότι είναι ευαίσθητοι (Αλγκόρ), γιατί σε λίγο θα δούμε και βιβλίο του βασανιστή, φασίστα Bush που θα μιλάει υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και θα τρελαθούμε εντελώς.
Αν ο Αμερικανικός λαός θέλει να λέγετε ελεύθερος και δημοκρατικός θα πρέπει να ανατρέψει και να κρεμάσει έξω από το κογκρέσο αυτούς τους φασίστες του κερατά που ο Χίτλερ και η κουστωδία του μοιάζουν νήπια μπροστά σ’ αυτό το κτήνος που λέγετε Bush.
Μας έχουν κάνει να γυρίσουμε εκατοντάδες χρόνια πίσω, κάνοντας χειρότερα βασανιστήρια ακόμα και από αυτά της επαίσχυντης Ιεράς (άκου ιεράς) εξέτασης. Είναι δυνατόν να φέρονται στους ανθρώπους χειρότερα και από τα ζώα; Ακόμα και για τα ζώα υπάρχει ένα όριο και καλά κάνει. Δεν πρέπει όμως να υπάρχει σεβασμός σε κάθε ζώντα οργανισμό πάνω σε τούτο τον πλανήτη;
Ο δε φασίστας Πάπας πήγε εκεί και αντί να κάνει έστω και υπαινιγμό για τα βασανιστήρια, είπε απλά και ευγενικά «Ο θεός (και τον πλασάρουν τον εβραίο θεό τους και σαν θεό της αγάπης), να ευλογεί την Αμερική…». Φτού σου ρε κατάπτυστε. Φτού σου ρε αλήτη, αλλά και φτου σε όλους εκείνους που θέλουν να μιλάνε για θεούς της αγάπης. Αλλά ξέχασα πας μη χριστιανός γουρούνι, αλλά βλέπεις ο θεός της αγάπης βάζει να πιστεύουν σε άλλους θεούς τα πλάσματα που έφτιαξε (έτσι λένε αυτοί που πιστεύουν) για να έχει μετά κάτι να βασανίζει. Είμαστε πάντως όλοι μας για φτύσιμο, εμείς και αυτοί που εμείς εκλέγουμε, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον κόσμο. Κανένας λαός δεν είναι άμοιρος ευθυνών αφού μέχρι στιγμής υποτίθεται ότι εμείς εκλέγουμε ποιος μαλάκας θα μας κυβερνάει. Άντε και με τις υγείες μας.

One response to “ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟ «ΣΚΑΜΝΙ» ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΑΖΙ”

Unknown είπε...

Η Βους ή Μπους ένα και το αυτό.
Ο Χίτλερ αγαπητέ μου αν και Ναζί εκτιμούσε το ελληνικό πνεύμα το απεδείκνυε εμπράκτως,όπως έμπρακτα αποδεικνύει και ο Βους ή Μπους πόσο νυχτωμένος πνευματικά είναι κάνει " κρα" ο μαριονετισμός του εξάλλου τα γεγονότα αποδεικνύουν ότι οι ΗΠΑ είναι το αντίθετο των λεγομένων τους,αντιδημοκράτες του κερατά και καραφασισταριά με έναν χωρίς όρια μακιαβελισμό,όποια αξία δεν μπορούν να οικειοποιηθούν την απαξιώνουν με κάθε τρόπο,είναι οι πιο καλοί μασκαράδες της οικουμένης,είναι αυτό που λένε " ότι σκοτώνουν με το γάντι" και μετά έρχεται μια Ντόρα Μπακογιάννη κολητάρι του Βου και μιλάει για δικαία λύση του μακεδονικού και επαινεί τις ανύπαρκτες ενέργειες της ελληνικής ομογένειας στις ΗΠΑ.Ελληνικέ Λαέ πάψε να αυνανίζεσαι προεκτείνοντας την πράξη σου αυτοί σε κυβερνήτας ανθέλληνας,σε κυβερνήτας κότες,σε κυβερνήτας μαλθακούς που είναι ανάξιοι να φορούν παντελόνια.Έλληνες ας ξυπνήσουμε επιτέλους,ας τιμήσουμε τα παντελόνια μας αν δεν το κάνουμε σε λίγο θα φοράμε φουστάνια και χανουμίστικες βράκες.

Leave a Reply

Παρακαλώ, σχολιάστε, αλλά να είστε (αν θέλετε) κόσμιοι στις εκφράσεις σας.
Σας ευχαριστώ.
Με αγάπη και σεβασμό
Writer