Τρίτη 20 Μαΐου 2008

ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ

Το μόνο που ξέρουν οι διαχειριστές, εντολοδόχοι που μας κυβερνούν είναι να πουλάνε. Για όλα αυτά που ζητούν οι τούρκοι δεν λένε κουβέντα. Τώρα θα μου πεις γιατί να πουν; Αφού έτσι και αλλιώς η πατρίδα μας ξεπουλιέται στον έναν και στον άλλον. Ναι από αυτής της απόψεως έχουν απόλυτο δίκιο. Κρίμα μόνο που ο λαός (πρόβατο) νόμισε ότι με τον Καραμανλή ίσως αλλάξουν μερικά πράγματα.
Δυστυχώς, το μόνο που μπορεί να πει κανείς ότι άλλαξε είναι ο Μανόλιος που έβαλε τα ρούχα του αλλιώς. Άλλαξε από πράσινο μπλουζάκι σε γαλάζιο. Που πάμε δεν ξέρω, αν και υποψιάζομαι μιας και θυμάμαι τα λόγια που ξεστόμισε η τότε πρόεδρος της βουλής συγχαίροντας τον πρόεδρο της «δημοκρατίας» λέγοντας ότι σε λίγα χρόνια θα αλλάξουν ακόμα και σύνορα.
Όταν κάποιοι ψήφιζαν Καραμανλή είχαν την ελπίδα (αν και η ελπίδα δεν είναι που πεθαίνει τελευταία, εκείνο που θα πεθάνει τελευταίο είναι ο Μητσοτάκης), ότι η Ελλάδα θα γινόταν πιο ισχυρή και πιο ανθρώπινη από ότι ήταν επί Σημίτη.
Κάποτε είχα γράψει ότι οι τούρκοι ετοιμάζουν κόλπο για την Θράκη, κάποιος μου είχε γράψει σχόλιο ότι οι έλληνες της Θράκης δεν πρόκειται να αφήσουν να γίνει τίποτα. Όταν διάβασα το σχόλιο μειδίασα αλλά δεν απάντησα. Να που τώρα βγαίνω —δυστυχώς— αληθινός. Κι όμως, φταίμε και όλοι εμείς, που επιτρέπουμε στους διορισμένους που μας κυβερνάνε να κάνουν αυτά που κάνουν. Βλέπεις όλοι αυτοί ξέρουν ότι μας κρατάνε δέσμιους των δανείων μας. Ο έλληνας —λυπάμαι που το λέω— δεν είναι παρά μια μαϊμού που μιμείται κάθε τι ξενόφερτο.
Να τώρα είμαστε έτοιμοι να πανηγυρίσουμε αν η Καλομοίρα καταφέρει να πιάσει καλή θέση στην μαλακία των ευρωπαϊκών κρατών. Μήπως δεν ξέρουμε ότι η Καλομοίρα δεν έχει καμιά σχέση με την Ελλάδα και τους έλληνες; Τόσος καιρός πέρασε και όμως δεν έχει μάθει ακόμα να μιλάει ελληνικά, εκτός και αν είναι κόλπο για να νιαουρίζει. Τώρα θα μου πεις τι με νοιάζει εμένα τον έλληνα; Μπορεί να χάσω την μισή μου πατρίδα —αν όχι ολόκληρη— αλλά θα πανηγυρίσω σε μια τυχόν νίκη της Αμερικάνας Καλομοίρας, μη σου πω ότι θα βγω και με σημαίες στους δρόμους, έτσι βρε αδερφέ για να πω πως κάτι κάνει και η πατρίδα μου με ξένες πλάτες. Βλέπεις οι παγκόσμια κυβέρνηση άρχισε πλέον να επιβάλει τα σχέδια της. Καταφέρνει να κάνει τους λαούς μια σούπα. Ακόμα και στις εθνικές ομάδες πλέον παίζουν παίκτες που προέρχονται από άλλη χώρα. Στον κόσμο επικρατεί το δίκιο του ισχυρού και τίποτα παραπάνω. Μη σας φανεί περίεργο φίλοι μου όταν ξαφνικά βρεθούμε κάτω από τουρκικό ζυγό, ελπίζω μόνο να μη ζήσω να δω κάτι τέτοιο.

No response to “ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ”

Leave a Reply

Παρακαλώ, σχολιάστε, αλλά να είστε (αν θέλετε) κόσμιοι στις εκφράσεις σας.
Σας ευχαριστώ.
Με αγάπη και σεβασμό
Writer