Δευτέρα 26 Μαΐου 2008

Η πιο ανίκανη κυβέρνηση μετά τον Σημίτη

Τελικά όλες μου οι ελπίδες ότι κάτι επρόκειτο να αλλάξει σε τούτη την χώρα διαψεύσθηκαν παταγωδώς. Τα ίδια που έκανε ο Σημίτης και χειρότερα γίνονται από τον «χοντρό» γιατί όπως φαίνετε η μόνη φιλοδοξία που έχουν όλοι αυτοί οι πολιτικοί δράκουλες είναι το πώς θα βοηθήσουν τους πλούσιους να πιουν το αίμα μας.
Νομίζουμε ότι εμείς τους εκλέγουμε, μας δημιουργούν τούτη την εντύπωση αλλά είναι ένα μεγάλο ψέμα. Ας είναι καλά τα μέσα μαζικής ενημέρωσης (ΜΜΕ) και τα φερέφωνα τους οι δημοσιογράφοι. Φοβάμαι ότι ποτέ δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα και πουθενά μιας και πάντα θα υπάρχει η ταξική διαφορά που οι άνθρωποι δημιούργησαν (κομουνιστής δεν είμαι), για να μπορεί ο ένας (ισχυρός) να εκμεταλλεύεται τον άλλον (ανίσχυρο).
Για πιο μέλλον μιλάμε; Γιατί οι νέοι άνθρωποι να πιστέψουν ότι κάποτε μπορεί να αλλάξει η τύχη τους; Γιατί οι νέοι άνθρωποι θα πρέπει να συγκρατηθούν και να μη βρίσουν τους γονείς τους που τους έφεραν σε ένα κόσμο χωρίς ελπίδα; Τούτη η κυβέρνηση και ο αρχηγός της έχει γεμίσει τα μυαλά της με το λίπος από τα κοψίδια των σωμάτων ενός λαού που φυσικά δεν είναι άμοιρος των ευθυνών του μιας και αυτός τους ανέβασε εκεί επάνω.
Πουλάνε, δηλητηριάζουν, καλύπτουν τους πλούσιους και γιατί να μη το κάνουν άλλωστε; Αφού κάθε μέρα πηγαίνουν καμαρωτοί (οι κυβερνώντες) στα τραπέζια και στους χορούς που παραθέτουν τα αφεντικά τους. Φωτογραφίζονται σαν παραφουσκωμένες γαλοπούλες και τους τρέχουν τα σάλια από τις μονίμως βγαλμένες έξω γλώσσες τους που γλείφουν μετά μανίας τα σώματα των Κόκκαληδων, των Λαμπράκιδων, των Βαρδινογιαννέων, των Βγενόπουλων και όλων αυτών τέλος πάντων που τους προώθησαν στις γαμημένες τους καρέκλες. Καλά μας κάνουν όμως, αφού κάθε αντίδραση μας είναι «χαλαρά» και τίποτα παραπάνω. Ντροπή μας, γιατί περιμένουμε πάντα να αντιδράσει κάποιος άλλος για μας, εξακολουθούμε να τους δίνουμε προβάδισμα χωρίς καν να δοκιμάσουμε και κάποιον άλλον (έστω και μαλάκα) που δεν έχει κυβερνήσει ποτέ μέχρι τώρα. Ξέρετε τι θα κάνουμε πάλι; Θα πιστέψουμε ότι ο Γιωργάκης μπορεί να κάνει κάτι καλύτερο και θα ψηφίσουμε πάλι ΠΑΣΟΚ και άντε πάλι από την αρχή. Άντε λοιπόν, καλή σας όρεξη με τα δηλητήρια και μη παραπονείστε.

No response to “Η πιο ανίκανη κυβέρνηση μετά τον Σημίτη”

Leave a Reply

Παρακαλώ, σχολιάστε, αλλά να είστε (αν θέλετε) κόσμιοι στις εκφράσεις σας.
Σας ευχαριστώ.
Με αγάπη και σεβασμό
Writer