Τετάρτη 28 Μαΐου 2008

Από πότε οι παπάδες έγιναν στρατηγοί;

Βαρέθηκα πια να ακούω όλες αυτές τις αρλούμπες του κάθε σκοταδιστή παπά που αναλαμβάνει τον ρόλο του υπέρ–έλληνα. Αν είναι δυνατόν να ανεβαίνει στον άμβωνα και αντί να κηρύττει τον λόγο του Θεού μιλάει για το τι πρέπει να κάνει ο έλληνας για να υπερασπιστεί την πατρίδα του.
Για το μόνο πράγμα που δεν έπρεπε να μιλάνε οι παπάδες είναι για την πατρίδα. Ο λόγος; Μα αυτοί δεν ήταν που απέτρεπαν με όσα μέσα διέθεταν την ελληνική επανάσταση κατά της Τουρκοκρατίας μιας και είχαν βολευτεί ζώντας και κυβερνώντας (κατά πώς τους συνέφερε), έναν λαό που στέναζε κάθε μέρα κάτω από τον ζυγό του βάρβαρου τούρκου κατακτητή; Αυτοί δεν ήταν που άνοιξαν την πόρτα για να μπουν οι μωαμεθανοί στην Κωνσταντινούπολη μια ώρα αρχύτερα;
Αφήστε μας λοιπόν ήσυχους παπάδες και συνεχίστε να ποτίζετε τον κόσμο με το όπιο του λαού που είναι η θρησκεία σας. Προσπαθήστε τουλάχιστον να την κάνετε (την θρησκεία σας) λίγο πιο μοντέρνα γιατί πλέον ο κόσμος έχει αλλάξει (προς το καλύτερο ή στο χειρότερο κανείς δεν ξέρει), δεν μπορείτε να γίνετε αρκούντως πιστευτοί μιας και η θρησκεία σας άρχισε να γίνετε αντιληπτή ότι είναι κακό κακέκτυπο της αρχαίας γραμματείας που με τόσο πάθος κάποτε πολεμήσατε για να μη καταλάβει ο κόσμος την αντιγραφή που κάνατε.
Άσε λοιπόν στρατηγέ της ψευτιάς τις σαχλαμάρες της δήθεν υπεράσπισης της Θεσσαλονίκης μας, δεν φοβάται κανείς από μας ένα κράτος (Σκόπια) που έτσι και αλλιώς η διάλυση του θα αρχίσει μέσο Τέτοβου, δεν είναι ανάγκη να λες τις σαχλαμάρες που λες και να σου απαντάει ο άλλος σαχλαμάρας που δυστυχώς θέλει να λέγετε και αυτός σαν και εσένα Χριστιανός (η θρησκεία της δήθεν αγάπης). Αντί να θέλετε πόλεμο θα έπρεπε να προσπαθείτε για την ειρήνη (όχι όμως την δήθεν ειρήνη, να το ξεκαθαρίσουμε, όχι την ειρήνη σε βάρος κάποιου άλλου).
Άντε λοιπόν, αν θέλεις πάρε και τους άλλους σκοτεινούς ρασοφόρους, πετάξτε από πάνω σας όλα αυτά τα χρυσαφικά σας και βουρ να πάρετε τα Σκόπια. Άντε και καλό βόλι (τώρα από πίσω το θέλετε από μπρος, όπως βολεύει στον καθένα σας) και μη ξεχάσετε να πάρετε και τις λαμπάδες σας μαζί γιατί η μοναξιά του μετώπου είναι λίγο δύσκολη, έτσι ρε αδελφέ για να μη ξεχνάτε τις συνήθειες σας. Τώρα μετά από αυτό το κείμενο είμαι σίγουρος ότι θα μου επιτεθούν όλοι αυτοί που ο δάσκαλος τους, τους έχει πει να αγαπάνε τον πλησίον τους και να γυρνούν και το άλλο τους μάγουλο, αλλά όλα αυτά τα κάνουν κατά το δοκούν.

No response to “Από πότε οι παπάδες έγιναν στρατηγοί;”

Leave a Reply

Παρακαλώ, σχολιάστε, αλλά να είστε (αν θέλετε) κόσμιοι στις εκφράσεις σας.
Σας ευχαριστώ.
Με αγάπη και σεβασμό
Writer