Δευτέρα 23 Ιουνίου 2008

Μας «δουλεύουν» και τους αφήνουμε…

Κι όμως κάποτε ο έλληνας ήξερε να αγωνίζεται. Τα τελευταία όμως χρόνια έχει γίνει κάτι σαν εβραίος. Ακόμα και την δειλία τους κατάφεραν να μας την επιβάλλουν, εκτός από την θρησκεία του σκότους οι Εβραίοι. Κάποτε καταφέραμε να αντισταθούμε σε μια υπερδύναμη (της εποχής) που λέγονταν Γερμανία. Μόνο οι εβραίοι κάθισαν και σκοτώθηκαν αδιαμαρτύρητα, χωρίς καν να πάρουν τα βουνά. Φυσικά κατά περίεργο τρόπο οι εβραίοι που είχαν πλούτοι γλίτωσαν, (όπως πάντα οι πλούσιοι γλιτώνουν).

Όταν ξέρεις ότι σε οδηγούν σε κρεματόρια, όταν ξέρεις ότι έτσι και αλλιώς θα πεθάνεις, τι κάνεις; Ένας λογικός άνθρωπος αντιστέκεται, αφού ξέρει ότι αγωνιστεί δεν αγωνιστεί θα πεθάνει. Κι όμως ο λεγόμενος «περιούσιος» λαός έσκυψε την κεφάλα του και έμεινε περιμένοντας τον θάνατο, αφού τέτοια εντολή είχε πάρει από το Ιερατείο του. Μια ζωή αυτή η βάρβαρη θρησκεία τους που κατάφεραν να την επιβάλουν σε όλο τον κόσμο αλλά και σε μας τους έλληνες μέσο του χριστιανισμού (καθαρά εβραϊκή θρησκεία μη σας πω Παυλική).

Ο έλληνας είχε ελεύθερο πνεύμα και κατάφεραν να το υποδουλώσουν με τον εβραϊκό τους σκοταδισμό και τον Ιεχωβά τους. Εμείς οι έλληνες είχαμε κάποτε θεούς ανθρωποκεντρικούς, για αυτό είχαμε και ελεύθερο πνεύμα. Μετά όμως από την επικράτηση της εβραϊκής, σκοταδιστικής θρησκείας, μας έκαναν με τα «ου», «ου» και «ου» τους να υποτασσόμαστε σε όλα όσα μας λένε οι προδότες ηγέτες μας.

Προχθές ακόμα μάθαμε (αν δεν το ανακάλυπτε αμερικάνικη εφημερίδα ακόμα θα μας κορόιδευαν τα λαμόγια που μας κυβερνούν), ότι άφησαν εβραίους με τα αεροπλάνο τους να κάνουν βολές σε ελληνικό έδαφος. Μπράβο ρε υποταγμένοι. Αλλά δεν φταίνε αυτοί. Εμείς φταίμε που κάθε τέσσερα χρόνια πάμε και τους ψηφίζουμε (τους ίδιους και τους ίδιους), σαν πρόβατα, χωρίς καμιά σκέψη, κινούμενοι πολλοί από εμάς με εγωιστικά συμφέροντα.

Ακόμα και με το κτηματολόγιο μας λένε να πληρώσουμε και τρέχουμε σαν ηλίθιοι να τους τα δώσουμε. Κι όμως αν μοιάζαμε με τους αρχαίους προγόνους μας, τότε θα αντιστεκόμασταν. Αφού το κράτος οφείλει να καταγράψει τα σπίτια μας εντελώς δωρεάν μιας και έχει πάρει τόσα λεφτά από το κοινοτικό ταμείο. Αλλά βλέπεις τα περισσότερα πάνε στα τηλεοπτικά κανάλια για δήθεν διαφημίσεις. Με λίγα λόγια; Κλεψιά με αποδείξεις «νόμιμες». Που είναι ρε το ελληνικό, ελεύθερο πνεύμα; Που είναι η ακαδημαϊκοί σοφιστές μας; Μόνο για την υποστήριξη του Σημίτη κόπτονται; Γιατί τώρα δεν βγαίνουν να πουν ότι αυτό που κάνει το κράτος με το κτηματολόγιο (που παίρνει λεφτά), είναι παράνομο;

Ρε έλληνες; Μη περιμένετε από τον εβραίο θεό που μας επέβαλαν να σας ελεήσει, έτσι και αλλιώς γιατί θα πρέπει να περιμένω να δικαιωθώ στην επόμενη ζωή; Όλοι αυτοί οι πλούσιοι γιατί δεν φοβούνται την επόμενη ζωή; Αγωνίσου έλληνα, παράτα την θρησκεία του σκοταδισμού που τόσα δεινά έφερε σε ολόκληρη την ανθρωπότητα μόνο και μόνο για να επιβάλουν οι πλούσιοι τα καθεστώτα τους μιας και αυτή η θρησκεία κρατά τις μάζες στον απόλυτο φόβο. Έλληνα θυμήσου ότι οι πρόγονοι σου ζούσαν με ένα και μόνο ιδανικό, την ελευθερία της σκέψεις και της έκφρασης, εσύ γιατί πρέπει να ζεις κάτω από φόβο; Ας μην τους αφήσουμε άλλο να κάνουν ότι θέλουν και να γεμίζουν τις τσέπες τους με το δικό μας μόχθο. Και μη ξεχνάς οι νόμοι είναι φτιαγμένοι έτσι που να τιμωρούν μόνο εμάς και όχι τους έχοντες και κατέχοντες. Κανείς δεν πρέπει να πληρώσει για το κτηματολόγιο, αν το κάνουμε όλοι αυτό δεν θα μπορέσουν να μας κάνουν τίποτα. Λεφτά θέλουν μόνο παιδιά και τίποτα άλλο, για αυτό βιάζονται τόσο και μάλιστα μέσα στο καλοκαίρι μιας και σκέφτηκαν ότι : «…θα τους πιάσουμε στον ύπνο επειδή όλοι θα τρέξουν από την αρχή να μας τα δώσουν μιας και θα θέλουν να πάνε διακοπές…», έτσι σκέφτηκαν αδέλφια μη έχετε καμιά μα καμιά αμφιβολία…!

No response to “Μας «δουλεύουν» και τους αφήνουμε…”

Leave a Reply

Παρακαλώ, σχολιάστε, αλλά να είστε (αν θέλετε) κόσμιοι στις εκφράσεις σας.
Σας ευχαριστώ.
Με αγάπη και σεβασμό
Writer