Παρασκευή 4 Ιουλίου 2008

Πολιτικοί και δημοσιογράφοι παίζουν με την υπομονή μας…


Φαίνετε ότι πλέον οι πολιτικοί μας ή είναι κουφοί και στραβοί ή απλά δεν τους νοιάζει για τα όρια που προ πολλού τα έχουν ξεπεράσει, υποβοηθούμενοι πάντα από τα φερέφωνα τους που είναι οι δημοσιογράφοι. Εδώ και χρόνια δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να γεμίζουν τις τσέπες τους με μαύρα χρήματα, τα οποία μοιράζονται (άλλοτε φανερά και άλλοτε κάτω από το τραπέζι), με τα αφεντικά των δημοσιογράφων, τους ιδιοκτήτες των Μέσων Μαζικής «Ενημέρωσης».

Και εξηγούμαι για την αναφορά που έκανα για φανερά και μαύρα λεφτά κάτω από το τραπέζι. Τα φανερά λεφτά αδέλφια είναι αυτά που εισπράττουν τα τηλεοπτικά κανάλια, οι ραδιοφωνικοί σταθμοί, τα περιοδικά και φυσικά οι εφημερίδες από τις διάφορες κρατικές διαφημίσεις που στην ουσία μόνο αυτό τον σκοπό έχουν. Τώρα όσο για τα κάτω από το τραπέζι; Ε, αυτά τα λεφτά πλέον έχουν γίνει βίωμα.

Για όλα αυτά τα σκάνδαλα, το μόνο που έχουν να πουν οι πολιτικοί μας είναι : «…όποιος έχει αποδείξεις να πάει στον εισαγγελέα να τα καταθέσει…». Γιατί ρε υπάνθρωποι παίζετε με τα νεύρα μας; Ποιες από δείξεις ρε λαμόγια; Έχετε δει εσείς κανέναν κλέφτη να κόβει απόδειξη για τα πόσα λεφτά άρπαξε; Γιατί εγώ μέχρι τώρα δεν ξέρω κανέναν.

Έχουν φτάσει στο σημείο να τους φτύνεις και αυτοί να ανοίγουν την ομπρέλα τους και να σου μιλάνε χαμογελαστά σαν να μην τρέχει τίποτα. Αλήθεια κύριε Καραμανλή, που πήγαν εκείνα τα παχιά σας (σαν το σώμα σας) λόγια, δήθεν ότι ανατριχιάζετε και στην ιδέα μόνο της διαπλοκής; Που ακούστηκε να κάνετε υπουργό τον ξάδερφο σας, γιατί ακόμα και σε ιδιωτικές επιχειρήσεις είναι άγραφος νόμος να μη μπορεί εύκολα να εργαστεί κάποιος που μπορεί να έχει συγγένεια και με άλλον υπάλληλο στην ίδια εταιρεία.

Γιατί κόβετε και ράβετε τους νόμους στα δικά σας μέτρα; Γιατί αν κάτι πάει κανείς να πει, αμέσως κάποιος από τα λαμόγια του τραβάει μια αγωγή ολκής, ζητώντας κάτι υπέρογκα ποσά; Δεν είμαστε όλοι οι πολίτες αυτού του κράτους του κερατά ίση μεταξύ μας; Και εντάξει, άντε να πω ότι καλά κάνει και κάνει αγωγή ένας υπουργός, ένας βουλευτής κλπ, αλλά δεν θα έπρεπε και αυτόματα όταν καταθέτει την αγωγή να εκπίπτει και από την υπουργική ή την βουλευτική του ασυλία ώστε να είναι ίσος προς ίσον;

Ε, λοιπόν μάθετε να ακούτε πια. Μας έχετε φτάσει στα όρια μας, σταματήστε να τσαμπουνάτε ότι χαζομάρα (εδώ θα ήθελα να πω ακατονόμαστες βρισιές), σας κατέβει στο βρώμικο και διεστραμμένο σας μυαλό. Όσο για σας κύριοι δημοσιογράφοι, αφήστε σας έχουμε πάρει χαμπάρι πια, δεν χρειάζεται να παίζετε άλλο θέατρο, εσείς και οι πολιτικοί είστε ένα σινάφι που εκβιάζει ο ένας τον άλλον. Και όλα αυτά σε βάρος του κενού κεφαλιού του λαού.

Αν πραγματικά ακούγατε τον λαό κύριοι πολιτικοί, τότε, έστω και για τα μάτια που λένε, θα προσπαθούσατε να κάνετε κάτι για το σύνολο, τουλάχιστον να μας ανακουφίσετε από τα εκατομμύρια που αρπάζετε (και ακούμε) κάθε μέρα. Βέβαια μόλις είναι να σας ζητήσουμε κάτι παραπάνω από 700€μ τότε μας πετάτε στην μούρη (το άλλοθι σας, την παγκόσμια συμμορία), εκείνο το περίφημο : «…δεν γίνετε τίποτα, είναι απόφαση της Κομισίον» και από εκεί πάνε κι άλλοι.

Ε, λαμόγια; Κάνετε επιτέλους μια απλή σύγκριση με το μάτι και θα δείτε ότι το νούμερο 100,000,000€ έχει τεράστια διαφορά από το νούμερο (νούμερα, ε, νούμερα) των 700€, θα δείτε ότι υπάρχει τεράστια διαφορά, θα φρικάρουμε ρε λαμόγια και κάποια στιγμή θα γίνει το έλα να δεις. Δεν φοβάστε μη τυχόν κάποτε ξυπνήσει και το πρόβατο που λέγετε Έλληνας; Μπορεί τόσα χρόνια να έχετε κοιμίσει αυτόν τον λαό με την Εβραϊκή σας θρησκεία, αλλά κάποτε μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα και τότε θα χαθεί το σπέρμα σας μέχρι τέταρτη γενιά. Φτάνει πια, δώστε μερικά ψίχουλα και σε μας, πριν δείτε τις ψυχούλες σας να οδεύουν προς την εβραϊκή κόλαση που 2008 χρόνια μας έχετε βάλει στο σβέρκο μας. Αυτά και θα επανέλθω λαμόγια.

No response to “Πολιτικοί και δημοσιογράφοι παίζουν με την υπομονή μας…”

Leave a Reply

Παρακαλώ, σχολιάστε, αλλά να είστε (αν θέλετε) κόσμιοι στις εκφράσεις σας.
Σας ευχαριστώ.
Με αγάπη και σεβασμό
Writer