Τετάρτη 16 Ιουλίου 2008

Εθνικιστές… οι Σκοπιανοί…!


Πολύ ωραία τα είπατε κυρία Μπακογιάννη μας, αλλά αυτό δεν ωφελεί σε κάτι ξέρετε. Ξέρετε κυρία Μπακογιάννη; Αυτός ο όρος Εθνικός, Εθνικιστής, τον μεταχειρίστηκε κάποτε ο «απόστολος» Παύλος για να προσδιορίσει την διαφορά μεταξύ χριστιανών και εθνικών που ήταν οι ειδωλολάτρες. Κατά συνέπεια αυτός ο όρος μάλλον είναι το εύκολο φαγητό που σερβίρετε σε μας τους έλληνες.

Έπειτα γιατί πρέπει ντε και καλά όταν κάποιος αγαπάει την πατρίδα του και υποστηρίζει τα συμφέροντα της, θα πρέπει να τον κάνετε να ντρέπεται; Ξέρετε κυρία Μπακογιάννη ότι είμαστε σχεδόν το μοναδικό κράτος στον κόσμο που αρνείται επιμόνως να υποστηρίξει τα δίκαια του;

Όλοι εσείς οι πολιτικοί, αντί να ντρέπεστε για το χρήμα που έχετε αρπάξει από τον λαό, ντρέπεστε για την ίδια σας την χώρα και έχετε μεταδώσει την δήθεν ντροπή σας και σε ολόκληρο τον ελληνικό λαό, με αποτέλεσμα να ντρεπόμαστε ακόμα και στις εθνικές μας εορτές να κρεμάσουμε την ελληνική σημαία με τον φόβο μη μας πούνε εθνικιστές και φασίστες.

Κι όμως κυρία Μπακογιάννη, οι σύμμαχοι σας οι Αμερικάνοι ακόμα και στην τουαλέτα του σπιτιού τους έχουν την αστερόεσσα και καλά κάνουν δηλαδή. Άρα λοιπόν εμάς δεν πρέπει να μας ενδιαφέρει το τι κάνουν οι Σκοπιανοί και αν είναι εθνικιστές ή όχι, εμάς μας ενδιαφέρει μόνο το τι θα κάνετε εσείς σαν κυβέρνηση και εμείς σαν λαός. Διότι στην τελική καλά κάνουν οι Σκοπιανοί και προσπαθούν να υπερασπίσουν τα συμφέροντα τους.

Γίνετε λοιπόν και εσείς σαν κυβέρνηση της Ελλάδας και υπερασπιστείτε επιτέλους τα συμφέροντα του κράτους που κυβερνάτε και πάψτε να έχετε συνεχώς το μυαλό σας στο πόσες μίζες θα χώσετε στις αχανείς σας τσέπες. Φτάνει, τα τετρασέγγονα σας δεν πρόκειται να πεινάσουν καθόλου, αυτά που έχετε αρπάξει όλοι σας, φτάνουν για δέκα γενιές. Αφιερωθείτε επιτέλους στην χώρα και προσπαθήστε να γίνετε λίγο, μα τόσο λίγο εθνικιστές.

No response to “Εθνικιστές… οι Σκοπιανοί…!”

Leave a Reply

Παρακαλώ, σχολιάστε, αλλά να είστε (αν θέλετε) κόσμιοι στις εκφράσεις σας.
Σας ευχαριστώ.
Με αγάπη και σεβασμό
Writer