Δευτέρα 18 Αυγούστου 2008

Ποιοι οι ηθικοί αυτουργοί του πολέμου στον Καύκασο;

Πω, πω φοβερή ερώτηση. Που την σκέφτηκα; Πρέπει να είναι κανείς πολύ χαζός για να μη καταλάβει ποιοι κρύβονται πίσω από κάθε κακό σ’ αυτόν τον κόσμό. Η γροθιά των εβραίων οι αμερικάνοι φρόντισαν να κάνουν πείραμα για να δουν πώς θα αντιδράσει η πρώην χώρα του πιτσαδόρου διαφημιστή και του άλλου του μεθύστακα.

Είπαν να δουν αν ακόμα η Ρωσία βρίσκετε στον αστερισμό της πίτσας και της βότκας. Γιατί μη μου πει κανείς ότι από μόνοι τους η Γεωργιανοί θα προσπαθούσαν να κάνουν γενοκτονία; Γιατί αυτό πήγαν να κάνουν. Φαίνετε όμως ότι δεν περίμεναν την τόσο άμεση αντίδραση της κόκκινης αρκούδας.

Το ρεμάλι της Γεωργίας στηρίχθηκε στα λεγόμενα των αμερικάνων συμμάχων του ότι και καλά θα τον βοηθούσαν. Έλα όμως που οι χέστηδες οι αμερικάνοι δεν ξέρουν να πολεμούν. Απλά γεμίζουν τα αεροπλανάκια τους με βόμβες και τις ρίχνουν εκεί μόνο που τους παίρνει. Το μόνο που έκαναν στην προκειμένη περίπτωση ήταν να δώσουν μερικά μισθοφορικά ρεμάλια στους ηλίθιους Γεωργιανούς και τους έστειλαν γυμνούς να πολεμήσουν με τα «χέρια» την αρκούδα.

Το κακό είναι ότι οι πολίτες της Αμερικής κοιμούνται όρθιοι (αν και όλοι οι λαοί έχουν κοιμηθεί) πιστεύοντας ότι κάποιος καλός θεός (συνήθως ο θεός της αγάπης), έβαλε την χώρα τους προστάτη της υφηλίου. Ξυπνάτε αμερικάνοι και εσείς λαοί του κόσμου. Δεν υπάρχουν θεοί. Μόνοι μας είμαστε, αλλά ακόμα και αν υπήρχαν θεοί ή δαίμονες, κανείς από αυτούς δεν θα ασχολούνταν μαζί μας, ξέρετε γιατί; Χμ…γιατί έχουν τον δικό τους πόλεμο επικράτησης.

Βλέπω όλους αυτούς τους δύσμοιρους φτωχούς που φεύγουν από τα σπίτια τους, αφήνοντας το βίος τους πίσω και σκέφτομαι ότι οι λαοί αυτοί και καθαυτοί δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα, γιατί απλά δεν έχουν τίποτα, ενώ αυτοί που προκαλούν όλα αυτά τα χάλια, έχουν και μάλιστα πολλά να χωρίσουν μεταξύ τους.

Κανονικά, όλοι εμείς οι φτωχοί έπρεπε να πετάξουμε τα όπλα μας και να τους πούμε ότι όλη η Γη αποτελεί πατρίδα μας και αν θέλουν να παίξουν πόλεμο να βάλουν τα σκατόπαιδα τους να πολεμήσουν μεταξύ τους και όποιος νικήσει να πάρει την περιουσία του άλλου.

Δυστυχώς όμως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει ποτέ μιας και μας έχουν φλομώσει με αλλόθρησκους, με πατρίδες (που αυτοί δεν πιστεύουν) και άλλες τέτοιες χαζομάρες. Μακάρι μια μέρα να μπορούσαμε να ξυπνήσουμε και να παίρναμε τις τύχες μας στα χέρια μας, χωρίς αρχηγούς και χωρίς ταξικές διαφορές. Τότε ίσως η ουτοπία γινόταν πραγματικότητα. Έξω οι Μαφιόζοι από την ζωή μας, αφήστε μας να ζήσουμε τα λίγα χρόνια της ζωής μας ήσυχοι επιτέλους.

One response to “Ποιοι οι ηθικοί αυτουργοί του πολέμου στον Καύκασο;”

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Σαφως και ο ηθικος αυτουργος ειναι το χρημα το οποιο δεν γνωριζει ουτε θρησκειες,ουτε εθνη ουτε τιποτε...

Leave a Reply

Παρακαλώ, σχολιάστε, αλλά να είστε (αν θέλετε) κόσμιοι στις εκφράσεις σας.
Σας ευχαριστώ.
Με αγάπη και σεβασμό
Writer