Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2008

ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ

Τώρα ήρθε η ημέρα της μετακίνησης. Αυτές οι παγκόσμιες μέρες έχουν καταλήξει να είναι η προσωποποίηση της απόλυτης γελοιότητας. Μας βομβαρδίζουν με ότι μαλακία μπορεί κανείς να φαντασθεί,, για να δουν ποια αντίδραση θα έχει η κοινή γνώμη των ηλιθίων και αμέσως μετά προβαίνουν σε εισπρακτικά μανιφέστα δήθεν ότι δεν ακολουθήσαμε την ήπια επιβολή των μέτρων τους.

Παραδείγματος χάρη τώρα, είναι η ημέρα των μεταφορών και ότι και καλά θα πρέπει όλοι μας να χρησιμοποιούμε τα Μέσα Μαζικής Αποχαύνωσης και όχι το αυτοκίνητο μας. Έλα όμως που κανένας από όλους αυτούς που «εφευρίσκουν» τις μέρες δεν κάνει ούτε έτσι για πάει στο διπλανό του περίπτερο. Βρείτε μου ένα υπουργάκη του κερατά που πάει με την συγκοινωνία στο υπουργείο του. Βέβαια κάποιοι ανεγκέφαλοι θα πουν : «Μα, τι λες, ο υπουργός δεν μπορεί να πάει με λεωφορείο γιατί θα κινδυνέψει…». Θα του απαντήσω λοιπόν ότι λέει μαλακίες τούμπανα και ότι αυτό είναι μια καλή δικαιολογία για όλα αυτά τα λαμόγια που μας κάθισαν στο σβέρκο μας.

Ωραία λοιπόν, ας μη πάει με το λεωφορείο μιας και κινδυνεύει (τώρα αν ήταν σωστός και τον αγαπούσε ο λαός, τότε δεν θα κινδύνευε από κανέναν και με τίποτα μιας και ο ίδιος ο λαός = πρόβατο, θα τον προστάτευε και πολύ καλύτερα από τους «γκάνγκστερ» που τον φυλάνε). Έτσι λοιπόν αφού κινδυνεύει με το λεωφορείο, γιατί τότε δεν χρησιμοποιεί ένα αυτοκίνητο που να είναι μικρού κυβισμού και ας έχει αλεξίσφαιρη επένδυση αλλά να μη καταναλώνει τόσο πολύ μεγάλη ποσότητα βενζίνης.

Όλα αυτά είναι μαλακίες στο πάτερο. Από την προστασία του περιβάλλοντος μέχρι την τελευταία μαλακία που μας σερβίρουν τα λαμόγια σε όλο τον κόσμο. Από την μια βάζουν τα πρόβατα να μαζεύουν τα σκουπιδάκια τους σε ειδικούς κάδους (άλλες επιδοτήσεις εκεί για τους ημέτερους), και από την άλλη οι ίδιοι αυτοί κόπανοι καταστρέφουν για το κέρδος, από τα δάση του Αμαζόνιου μέχρι τους πάγους των πόλων.

Αδέρφια, μη μασάτε τις μαλακίες που μας σερβίρουν και μας το παίζουν προστάτες του περιβάλλοντος. Όλα αυτά δεν είναι παρά νέες πηγές εσόδων για εκείνους και τις εταιρείες που ξεπηδούν σαν τα μανιτάρια δεξιά και αριστερά και καλά ότι παράγουν προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον.

Ο πλανήτης δεν σώζετε από το μάζεμα των χαρτιών. Ο πλανήτης για να πει κανείς ότι θα σωθεί, ένας μόνο δρόμος υπάρχει. Να σταματήσει κάθε παραγωγή προϊόντος (τεχνολογίας και μη) και να γυρίσουμε πάλι στα σπήλαια, αφήνοντας την φύση να κάνει το καθήκον της. Επειδή όμως κάτι τέτοιο είναι αδύνατον να συμβεί, ας σταματήσουμε όλες αυτές τις μαλακίες που μόνο σκοπό έχουν τα μεγαλύτερα κέρδη από μια καινούργια βιομηχανία περιβάλλοντος που έχει στηθεί.

Στο κάτω–κάτω είναι η ώρα (όπως κάνει εκατομμύρια χρόνια τώρα ο πλανήτης), να αλλάξει και πάλι το κλίμα της Γης. Αυτό είναι που ξέρουν όλοι αυτοί οι μπάσταρδοι και για αυτό δεν ανησυχούν οι ίδιοι καθόλου, απλά βρήκαν μια νέα πηγή εσόδων, όλα τα άλλα είναι μαλακίες για τα πρόβατα

No response to “ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ”

Leave a Reply

Παρακαλώ, σχολιάστε, αλλά να είστε (αν θέλετε) κόσμιοι στις εκφράσεις σας.
Σας ευχαριστώ.
Με αγάπη και σεβασμό
Writer