Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2008

ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ

Εμείς οι έλληνες, πρέπει να έχουμε κάποιο σοβαρό πρόβλημα ή έχουμε μετατραπεί σε πιστά αντίγραφα των κατά τα αλλά μισητών μας αμερικάνων. Δεν μπορώ να εξηγήσω με διαφορετικό τρόπο (εκτός και αν είναι μπαρούφες του συστήματος), το ότι ετοιμαζόμαστε και πάλι να δώσουμε την εξουσία σε ένα κόμμα που δεν έχει αλλάξει καθόλου, αφού οι ίδιοι άνθρωποι βρίσκονται στο κόμμα. Οι ίδιοι που έκαναν τις λαμογιές, οι ίδιοι είναι και τώρα. Πώς είναι λοιπόν δυνατόν να θέλεις ξανά τους ίδιους σκοταδιστές να σε κυβερνήσουν;

Στο κάτω–κάτω, το μόνο πρόσωπο που άλλαξε στο κόμμα αυτό είναι ο αρχηγός του που και αυτός όμως ήταν κάποτε ο υπουργός που σαν χορεύτρια του χαρεμιού του τούρκου «πασά» χόρευε λικνίζοντας όλο χάρη το κορμί του μπροστά στον τούρκο υπουργό.

Άρα ή έχουμε πάθει μαλάκυνση εγκεφάλου ή δεν έχουμε καθόλου κριτήρια. Για να μπορεί κανείς να πει ότι είναι σκεπτόμενο άτομο, θα πρέπει να επιλέγει κάτι που μέχρι τώρα δεν έχει κυβερνήσει ποτέ, έτσι ώστε να μπορεί να πει και στα άλλα κόμματα : «Σας έδωσα την ευκαιρία, αλλά αποτύχατε…». Εμείς αντιθέτως έχουμε στήσει κώλο σε δύο κόμματα και δεν λέμε να σηκωθούμε από τα τέσσερα. Αμάν πια, και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή…!

Ήθελα να ήξερα, δεν βαρεθήκαμε να βλέπουμε να αυξάνουν τις περιουσίες τους οι δύο τρεις αυτές οικογένειες (Παπανδρέου, Καραμανλής και Δράκουλας;). Ο κόσμος προχωράει (όλο και προς το χειρότερο), εμείς έχουμε μείνει κολλημένοι στα ίδια και τα ίδια «καρύδια», λες και οι Βουλή είναι οικογενειακό μαγαζάκι τους.

Δεν βλέπετε τι γίνετε; Η «επιχείρηση», περνάει από παππού σε εγγονό και από πατέρα σε παιδί, με την δική μας μάλιστα υπογραφή. Τα παιδιά όλων αυτών βρίσκουν έτοιμη πολιτική επιχείρηση, τα δικά σας όμως ψάχνουν συνεχώς για δουλειά. Γιατί λοιπόν πάτε με το ίδιο σας το χέρι και στραγγαλίζετε το λαιμό του παιδιού σας;

Ίσως (μάλλον ουτοπικό ακούγεται), πρέπει κάποια στιγμή να δώσουμε και σε άλλους πολιτικούς το δικαίωμα να προσπαθήσουν, μας και αλλάξει κάτι στην ζωή των παιδιών μας επιτέλους.

Φτάνει πια το φαγοπότι των ίδιων και των ίδιων χιμπατζήδων. Ας πάψουμε επιτέλους να λέμε ότι όλοι άλλοι φταίνε εκτός από εμάς τους ίδιους. Ας κάνουμε επιτέλους κάτι για μας και τα παιδάκια μας.

No response to “ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ”

Leave a Reply

Παρακαλώ, σχολιάστε, αλλά να είστε (αν θέλετε) κόσμιοι στις εκφράσεις σας.
Σας ευχαριστώ.
Με αγάπη και σεβασμό
Writer