Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2008

Κουκουλοφόροι, εναντίον κουκουλοφόρων…

Επειδή πλέον έχω βαρεθεί να ακούω και να διαβάζω κάποιους ελληναράδες του κώλου να προσπαθούν και καλά να το παίζουν δήθεν θιγμένοι από τα τελευταία γεγονότα και θέλουν και καλά να παρουσιαστούν σαν οι μωρές παρθένες που κλαίνε γιατί κάποιος τους πήρε την παρθενία τους, άσχετα αν ήταν χαμένη (η παρθενιά τους), από την πρώτη μέρα που γεννήθηκαν.

Αυτοί λοιπόν οι ελληναράδες του κώλου είναι τα εγγόνια όλων αυτών που κάποτε με μια κουκούλα στο κεφάλι έδειχναν στου κατακτητές της χώρας τους, όλους εκείνους που αγωνίζονταν κατά του κατακτητή. Έρχονται όμως τώρα και κατακρίνουν τους κουκουλοφόρους γιατί απλά τους πήρανε το αιώνιο τους σύμβολο.

Εμ, βέβαια κύριε, δεν μπορείς εσύ να καπηλεύεσαι το σύμβολο που ανέθρεψε δύο γενιές τουλάχιστον. Στο κάτω–κάτω η κουκούλα δεν μπορεί να χρησιμοποιείται για να πετάει κάποιος πέτρες στα «όργανα» της εξουσίας. Η κουκούλα είναι μόνο για να εξυπηρετεί τον προδότη της πατρίδας και τίποτα παραπάνω.

Όλοι αυτοί που δήθεν είναι μεγάλοι αγαπητικοί της πατρίδος τους, αυτοί οι ίδιοι είναι που με την πρώτη ευκαιρία θα φορέσουν κουκούλα και θα αρχίσουν να καταδίδουν στους τούρκους και στους Σκοπιανούς κάθε πατριώτη με το αιτιολογικό ότι όσοι εξεγείρονται κατά της εξουσίας (δεν έχει σημασία για αυτούς αν η εξουσία είναι ελληνική, τούρκικη, Σκοπιανή ή Γερμανική), αυτοί απλώς είναι υπηρέτες της εκάστοτε εξουσίας.

Επιτέλους ας το βουλώσουν πια, ας κάτσουν έστω και μια φορά βουβοί στην μαυρίλα τους, ας πάνε στους τάφους των παππούδων τους και επιτέλους ας βγάλουν την θλιβερή του κουκούλα και να ελευθερώσουν τους εαυτούς τους από το μελάνωμα που τους άφησε κληρονομιά ο παππούς τους.

Ξέρω ότι κατά βάθος ντρέπονται για την οικογένεια που μεγάλωσαν. Για αυτό προσπαθούν να υπερασπιστούν με πάθος τους ανίερους παππούδες τους μπας και τελικά γίνουν όλοι οι άλλοι σαν και αυτούς για να γίνουν επιτέλους κι αυτοί μέρος της κοινωνίας και να μη ξεχωρίζουν σαν την μύγα μέσα στο γάλα. Εντάξει παιδιά, δεν φταίτε εσείς επειδή μεγαλώσατε σε μια οικογένεια που αποτελείτο από προδότες της πατρίδος σας. Οι δημοκράτες μπορούν να σας δεχτούν. Αρκεί μόνο να πείτε την αλήθεια.

Μη κόπτεστε τόσο πολύ γιατί κάποιοι σας πήραν τις κουκούλες και μείνατε με τα δικά σας πρόσωπα ακάλυπτοι. Μη γίνεστε περισσότερο γελοίοι από ότι είστε. Μη προσπαθείτε να βρείτε ξένα δάκτυλα και δακτυλάκια σε ότι γίνετε αυτή την στιγμή. Κανένας δεν ασχολείται με την πατρίδα σας για να την κάνει κώλο, γιατί τούτη η έρημη πατρίδα είναι κώλος από μόνη της, επειδή κάποιοι υπηρέτες του συστήματος σαν και σας φρόντισαν χρόνια τώρα να την μετατρέψουν σε δοχείο νύχτας.

Αλλά επειδή βαριέμαι και έχω και άλλες δουλείες να κάνω από το να ασχολούμαι με κάτι δήθεν πατριώτες που ορέγονται να βλέπουν παντού εχθρούς της πατρίδας (αν και πολύ θα ήθελαν να υπηρετήσουν τους εχθρούς της), θα σας πω ένα και μόνο πράγμα, αν και δεν πιστεύω σε θεούς και διαβόλους.

Αϊ στο διάβολο και ακόμα πιο πέρα…



No response to “Κουκουλοφόροι, εναντίον κουκουλοφόρων…”

Leave a Reply

Παρακαλώ, σχολιάστε, αλλά να είστε (αν θέλετε) κόσμιοι στις εκφράσεις σας.
Σας ευχαριστώ.
Με αγάπη και σεβασμό
Writer