Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2008

Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΙΔΕΕΣ

Κύριε Γιωργάκη (ναι είσαι Γιωργάκης και θα παραμείνεις Γιωργάκης), ζητάς να έρθεις στην εξουσία και δυστυχώς θα έρθεις με τα μυαλά που κουβαλάμε όλοι μας. Αλλά να είσαι σίγουρος ότι με τέτοιους συνεργάτες τύπου Πάγκαλου δεν πρόκειται να διαφέρεις από την σημερινή κυβέρνηση που έχουμε σήμερα και μάλιστα σε ακόμη χειρότερη μορφή.

Ξέρουμε όλοι μας, ότι μπορεί να παριστάνεις τον αρχηγούλη (όπως λέει και Αυτιάς με την λοβοτομή), αλλά να είσαι σίγουρος ότι γνωρίζουμε ότι οι διάφοροι φασίστες που έχεις στο απόκομμα σου είναι ότι χειρότερο μπορεί να επιλέξει ο ανεγκέφαλος έλληνας. Πες μας ρε Γιωργάκη σε τι διαφέρεις από τον χοντρούλη τον Κωστάκη; Ούτε εσύ, ούτε και αυτός μπορείτε να κυβερνήσετε γιατί απλά είστε και οι δύο Βουτυρομπεμπέδες και τίποτα παραπάνω.

Είναι δυνατόν να επιτρέπεις σε στέλεχος ενός δήθεν δημοκρατικού κόμματος να μιλάει καταυτόν τον τρόπο στο ραδιόφωνο; Λες και άκουγα τον Γιώργο Παπαδόπουλο όταν μιλούσε για τους επαναστατημένους φοιτητές. Ναι, Γιωργάκη, μιλάω για τον Θεόδωρο Πάγκαλο που ανατράφηκε σε περιβάλλον του απόλυτου φασισμού. Μου αρέσει που κάποτε έκανε το στέλεχος του ΚΚΕ (αν και αυτοί είναι ίδιοι), και τώρα μιλάει κατά των νεαρών που αγανακτισμένοι έχουν βγει στους δρόμους.

Δυστυχώς για σας νέοι της Ελλάδας οι γονείς σας κοιμούνται και θα πάνε πάλι να ψηφίσουν την απολυταρχία των κομμάτων. Άσε πια αυτό το κουκούλωμα που σας έχει κάνει το κόμμα που δεν ξέρει με ποιον είναι. Μη δέχεστε να σας κουκουλώνει το κόμμα που από παντού περνάει Σύρριζα και δεν ξέρει τι του γίνετε.

Όσο για του ΚΚΕ; Ε, αυτό κι αν είναι απόκομμα του κερατά. Είναι το κόμμα που ξέρει πώς να θυσιάζει τους δικούς του ανθρώπους (βλέπε Βάρκιζα) μόνο και μόνο για να κάνει εντύπωση…! Όσο για το ΛΑ.Ο.Σ; Ε, καλύτερα θα ήταν να υποστηρίζει κανείς Παπαδόπουλο και Ιωαννίδη παρά αυτό το πράγμα.

Έτσι λοιπόν κύριε Γιωργάκη θα ήταν πολύ καλύτερα για το φοβερό στέλεχος σας με το ύφος 1001 καρδιναλίων και βυζαντινών αυτοκρατόρων να του πείτε να το βουλώσει και αν δεν του αρέσει να ενταχθεί στο κόμμα του ΛΑ.Ο.Σ μιας και ξέρει από μετακινήσεις πολύ καλά και να μη μας το παίζετε δημοκράτες.

Το κακό για σας τα 300 ανθρωπάκια είναι ότι καταφέρνετε να κοροϊδέψετε όλους τους πρώην νεόπλουτους δανειάκιδες και να σας ψηφίζουν χωρίς να ξέρουν το πώς και το γιατί.

No response to “Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΙΔΕΕΣ”

Leave a Reply

Παρακαλώ, σχολιάστε, αλλά να είστε (αν θέλετε) κόσμιοι στις εκφράσεις σας.
Σας ευχαριστώ.
Με αγάπη και σεβασμό
Writer