Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2008

Ο ΨΥΧΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΝΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑ

Καμιά φορά είναι να τους λυπάται κανείς όλους αυτούς τους ανθρώπους που από μικροί έχουν μάθει να είναι με σκυμμένο το κεφάλι στον «βασιλιά» πατέρα. Βλέπεις έχουν φάει το ξύλο με τους τόνους, έχουν δει τον «άρχοντα» πατέρα να βαράει άγρια την υποτακτική γυναίκα του, μεγαλώνουν σε ένα περιβάλλον που μόνο τον εαυτόν του δεν σέβεται.

Έτσι μόλις και αυτοί μεγαλώσουν, το μόνο που κάνουν είναι να ακολουθήσουν τα βήματα και τα παραδείγματα που έχουν μάθει από το θηρίο που λέγετε πατέρας τους. Το μυαλό τους βρίσκετε υπό πλήρη σύγχυση. Από την μια πιστεύουν στην μεγάλη και στους αρχαίους προγόνους μας, δήθεν ότι τους θαυμάζουν. Για όλα τα δεινά της Ελλάδας, πιστεύουν ότι φταίνε οι Εβραίοι, αλλά από την άλλη πιστεύουν (έτσι τουλάχιστον ισχυρίζονται) σε έναν εβραίο θεό που σε καμιά περίπτωση δεν έχει σχέση και δεν μπορεί να κολλάει με τον αρχείο ελληνικό πολιτισμό.

Πώς διάβολο μπορούν και τα συμβιβάζουν αυτά τα δύο είναι αδύνατον να καταλάβει κάποιος σκεπτόμενος άνθρωπος. Για όλα φταίνε οι άλλοι, αυτοί οι «ξένοι», αλλά ποτέ δεν εξετάζουν αν για όλα τα δεινά της πατρίδας τους φταίνε οι προπάπποι τους, οι παππούδες και οι πατεράδες τους που φρόντισαν να τους παραδώσουν ένα μέλλον σιχαμένο και υποταγμένο στις θελήσεις των θρησκευτικών ταγών και του συστήματος.

Γράφουν, γράφουν και λένε ότι τους κατέβει στην άδεια εντελώς κεφάλα τους. Βλέπουν εχθρούς σε κάθε γωνιά, προσπαθούν να μαζευτούν μεταξύ τους μιας και τους είναι αδύνατον να διαβάσουν ή να ακούσουν γνώμη διαφορετική από την δική τους. Αν κοιτάξει κανείς τα Lings που έχουν στα ιστολόγια τους θα δει ότι διαβάζουν μόνο εκείνους που βλέπουν παντού εχθρούς.

Για να γίνουν δε πιστευτοί αντιγράφουν ο ένας τον άλλον, διαδίδουν συνεχώς ότι θα καταστραφεί η χώρα, πότε από Σκοπιανούς, πότε από Αμερικάνους και πότε από Τούρκους. Τους αρέσει να ζουν κάτω από φρικτούς φόβους μιας και έμαθαν από μικροί να ζουν με τον φόβο του άρχοντα πατέρα. Τους είναι αδύνατον να ζήσουν χωρίς την σκιά του φόβου, θέλουν συνεχώς κάποιος να τους διαφεντεύει, δεν θέλουν με τίποτα να ζήσουν ελεύθεροι. Με λίγα λόγια είναι απλά άρρωστοι.

Το κακό είναι να μη μας αρρωστήσουν και εμάς. Άντε βρε σκάψτε έναν τάφο και πηγαίνετε να συναντήσετε τον θεό σας…

No response to “Ο ΨΥΧΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΝΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑ”

Leave a Reply

Παρακαλώ, σχολιάστε, αλλά να είστε (αν θέλετε) κόσμιοι στις εκφράσεις σας.
Σας ευχαριστώ.
Με αγάπη και σεβασμό
Writer