Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2008

ΑΝ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Η ΑΡΓΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Λοιπόν εντάξει, το πιάσαμε το υπονοούμενο, θέλετε να καταργήσετε το δικαίωμα των εργαζομένων στην αργία της Κυριακής. Αυτό ήταν το πάγιο αίτημα των πολυεθνικών εδώ και χρόνια και τώρα τους δόθηκε η ευκαιρία.

Εντάξει λοιπόν, συμφωνούμε να καταργηθεί η αργία της Κυριακής και να δουλεύουν τα σκυλιά συνεχώς χωρίς καμιά χαρά στην ζωή τους, αλλά προσέξτε λαμόγια, αν καταργήσετε την αργία στην πιο κουρασμένη τάξη που είναι οι έμπορο–υπάλληλοι τότε θα πρέπει φυσικά να καταργήσετε και τις αργίες σε όλους μας αλλά και πάνω απ΄’ όλα στους δημόσιους υπάλληλους.

Δεν είναι δυνατόν να μη μπορούμε να κάνουμε τις δουλειές μας με το δημόσιο και τις Κυριακές; Δηλαδή όλοι οι άλλοι δεν έχουν ψυχή παρά μόνο οι δημόσιοι υπάλληλοι; Ε, όχι λοιπόν, γιατί είναι απαραίτητο να δουλεύουν αυτοί οι άνθρωποι τις Κυριακές και να μην είναι το ίδιο απαραίτητο να δουλεύουν και όλες οι δημόσιες υπηρεσίες και τις Κυριακές μιας και έτσι θα μπορούν όλοι να μη χάνουν ώρες από την εργασία τους για να φέρουν εις πέρας κάποια δουλειά που τυγχάνει συνεχώς να έχουν με το δημόσιο.

Να λοιπόν μια ωραία πρόταση ώστε να μη χρειάζεται να παίρνουμε άδειες από τις δουλειές μας και να χάνουμε ώρες. Για να δούμε αυτό θα αρέσει στους δημόσιους υπαλλήλους; Εμ, πώς θα γίνει δηλαδή. Πρέπει ή όλοι ή κανένας. Άντε λαμόγια γιατί μας τα έχετε πρήξει πια με τις μαλακίες του κάθε μαλάκα που βγαίνει και λέει και από καμιά μαλακία στα κανάλια.

Δεν είναι δυνατόν ρε παιδιά να κατεβαίνει η κάθε ηλίθια και καλά να κάνει ψώνια όποτε της καυλώσει, γιατί να ξέρετε, όλα αυτά στηρίζονται στις ανεγκέφαλες γυναίκες που συνεχώς δεν έχουν τίποτα άλλο στο κενό μυαλό τους από το να κάνουν ψώνια, λες και κάποιος τις κάνει να πετάγονται σαν ελατήρια μόνο και μόνο στο άκουσμα της λέξης ψώνια, τα «ψώνια»…!

Μακάρι να βγω λάθος, αλλά η Κυριακή μας τελείωσε, αλλά θα πρέπει να αγωνισθούμε με συνεχή αιτήματα να καταργηθεί και από όλους τους δημόσιους υπαλλήλους…! Μη κοιμάστε ζώα, μας κάνουν ότι θέλουν και άχνα δεν βγάζουμε, γιατί για αυτούς πάντα θα υπάρχει μια αιτία για να αιτιολογήσουν την πουστιά τους…

No response to “ΑΝ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Η ΑΡΓΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ”

Leave a Reply

Παρακαλώ, σχολιάστε, αλλά να είστε (αν θέλετε) κόσμιοι στις εκφράσεις σας.
Σας ευχαριστώ.
Με αγάπη και σεβασμό
Writer