Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2008

ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Τελικά ήρθε η ώρα να θυμηθώ όλα τα τσογλάνια της δημοσιογραφίας που έλεγαν ότι θα αλλάξουν πολλά όταν οι Αμερικάνοι ψήφισαν για πρόεδρο τους τον «Σοκολατί» τύπο. Κι όμως το πρώτο που έκανε αυτός ήταν να πάει και να κουνάει το σοκολατί κεφάλι του πίσω και μπρος στο περίφημο τείχος των δακρίων.

Είναι λοιπόν δυνατόν ο τύπος αυτός να μην υποστηρίξει εκείνους που τον ανέδειξαν πρόεδρο; Άρα λαμόγια δημοσιογράφοι τζάμπα μιλούσατε για αλλαγές και άλλες τέτοιες κουταμάρες που σας βάζουν να λέτε.

Εδώ θα είμαι και όταν θα δείτε ότι αυτός ίσως να είναι ακόμα χειρότερος και από το δολοφόνο Bush. Άλλωστε οι περισσότεροι πρόεδροι δεν είναι παρά η «βιτρίνα» που πίσω της κρύβονται οι πραγματικοί δολοφόνοι της ανθρωπότητας.

Ήδη κάνει την μεγάλη ζωή ενώ κάθε ώρα που περνάει ένας άνθρωπος από τον ίδιο του τον λαό γίνετε ένας ακόμα άστεγος και πεινασμένος. Αυτός όμως ούτε που καταλαβαίνει τίποτα, πληρώνει εκατομμύρια δολάρια για να κάνει τα μπανάκια του.

Αυτός λοιπόν ο τύπος είναι που θα αλλάξει πράγματα στον κόσμο; Ας γελάσω δυνατά. Αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι ότι μας περιμένουν «μαύρες» μέρες που πιο μαύρες δεν θα έχει γνωρίσει η ανθρωπότητα.

Μακάρι να μην επαληθευτώ σε τίποτα, γιατί αν επαληθευτούν οι φόβοι μου, τότε πάμε κατά διαβόλου. Αλλά αυτή η δήθεν οικονομική κρίση μάλλον μας οδηγεί σε παγκόσμιο πόλεμο ώστε να επιτύχουν την ανακατανομή του πλούτου χωρίς όμως να δείξουν την αδυναμία και τις μαλακίες που έχουν κάνει μέχρι στιγμής…!



No response to “ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ”

Leave a Reply

Παρακαλώ, σχολιάστε, αλλά να είστε (αν θέλετε) κόσμιοι στις εκφράσεις σας.
Σας ευχαριστώ.
Με αγάπη και σεβασμό
Writer