Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2009

ΚΡΕΜΑΤΟΡΙΑ


Κ

άποτε, άκουγα μερικούς ανθρώπου που είχαν μια κάποια ηλικία να λένε το εξής : «Αφού το Ισραήλ έφτιαξε κράτος, τότε θα πρέπει να περιμένουμε συνεχώς καταστροφές και πολέμους…». Όταν το άκουγα αυτό γελούσα και κορόιδευα την τους παππούδες. Κι όμως, τα τελευταία χρόνια βλέπω ότι είχαν δίκιο. Φυσικά δεν το λέω μόνο γιατί οι Εβραίοι σκοτώνουν συνεχώς αθώα παιδάκια των Παλαιστίνιων, αλλά επειδή έχουν καταφέρει να αλώσουν σχεδόν ολόκληρο τον κόσμο. Μπορεί όλοι εμείς να τα βάζουμε με τους Αμερικάνους, αλλά αν κοιτάξει κανείς εις βάθος όλα τα γεγονότα, τότε θα διαπιστώσει ότι οι Αμερικάνοι δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένα έθνος υπόδουλο στην Εβραϊκή απληστία. Είναι ένα κράτος που είναι το οπλισμένο χέρι των Εβραίων. Δυστυχώς όλη η οικονομία του Αμερικάνικου έθνους βρίσκετε στα χέρια των εβραίων, ακόμα και ο οργανισμός που εκτυπώνει δολάρια ανήκει στους Εβραίους και όταν η οικονομία ενός κράτους βρίσκετε στα χέρια κάποιου, το κράτος αυτό είναι υπόδουλο.

Οι Εβραίοι από τα παλιά ακόμα χρόνια ήταν λαός καιροσκόπος. Αν διαβάσει κανείς την ιστορία αυτού του έθνους, θα δει ότι πάντοτε επιβουλεύονταν, αλλά και έστηναν την ευμάρεια του λαού τους πάνω σε ξένες πλάτες. Πάρτε παράδειγμα τον περίφημο καιροσκόπο Μωυσή. Αυτός ο τύπος κατάφερε να διαλύσει ένα κραταιό κράτος (όπως ήταν εκείνη την εποχή η Αίγυπτος), μιας και άλωσε την οικονομία του, στήνοντας τις σκηνές των κουρελήδων του έξω από τα τείχη των Αιγυπτίων.

Το ίδιο ακριβώς σκηνικό έχει στηθεί και τώρα. Οι εβραίοι δεν είχαν ποτέ κράτος, κι όμως έστησαν κράτος εντός ενός άλλου κράτους με το έτσι θέλω. Κανείς δεν μπορεί να με πείσει ότι ο Β’ Παγκόσμιος πόλεμος δεν ήταν ένα στημένο «παιχνίδι» για να γίνει πρώτα ένα ξεκαθάρισμα των φτωχών, ανίκανων εβραίων από τους πλούσιους, ικανούς εβραίους. Μπορεί η ιστορία να αναφέρεται μεν στην Άρια φυλή που ήθελε να δημιουργήσει ο Χίτλερ, αλλά στην πραγματικότητα την Άρια φυλή ήθελαν να δημιουργήσουν οι Εβραίοι. Για αυτό άλλωστε οι εβραίοι που οδηγήθηκαν στα «κρεματόρια» ήταν αυτοί που δεν είχαν σχεδόν κανένα περιουσιακό στοιχείο.

Ο ηλίθιος ο Χίτλερ απλά έπαιζε το παιχνίδι τους. Οι διαταγές που είχαν όλοι οι εβραίοι (τα λαϊκά στρώματα), ήταν να μη προβάλουν καμιά αντίσταση όταν άρχισαν να τους μαρκάρουν με το αστέρι του Δαβίδ. Κι όμως όλοι αυτοί οι μαρκαρισμένοι ήξεραν πολύ καλά ότι πήγαιναν στον θάνατο. Γιατί λοιπόν δεν αντιστάθηκαν; Γιατί δεν πολέμησαν κατά του περίφημου Άξονα; Γιατί απλά οι επικεφαλείς τους (συνήθως ραβίνοι) ήθελαν να εκμεταλλευτούν την θυσία του αμνού, λαού προς μελλοντική χρίση αλλά και την δημιουργία της Άριας φυλής.

Για αυτό άλλωστε κάθε φορά που κάποιος προσπαθεί να επιπλήξει τους Εβραίους για όλα αυτά που κάνουν και θα εξακολουθήσουν να κάνουν κατά των γειτονικών τους λαών, αμέσως προβάλλουν σαν άλλοθι τα κρεματόρια. Τα κρεματόρια είναι σαν ένα είδος διαβατηρίου για να μπορούν οι εβραίοι να κινούνται ανενόχλητοι παντού.

Ας μου πει επιτέλους κάποιος γιατί μόνο οι εβραίοι εκμεταλλεύτηκαν την ηλιθιότητα του Χίτλερ; Στον Β’ Παγκόσμιο πόλεμο οι περισσότεροι λαοί είχαν εκατομμύρια νεκρούς, αλλά αντιστάθηκαν. Βρε αδερφέ, στο κάτω-κάτω όταν ξέρεις ότι έτσι κι αλλιώς πας για θάνατο, δεν κάθεσαι με σταυρωμένα τα χέρια. Προσπαθείς, κάνεις κάτι, αυτοί γιατί δεν αντιστάθηκαν; Άρα δεν είναι να τους συμπονάει κανείς, απλά θα μπορούσε να τους πει δειλούς και μόνο, τίποτα παραπάνω.

Να γιατί κάνουν αυτά που κάνουν σήμερα. Γιατί απλά έχουν αλώσει τις οικονομίες του κόσμου, έχουν στήσει και το Διεθνές Νομισματικό ταμείο (ΔΝΤ) και όποια χώρα πάει εναντίον τους, την καταστρέφουν οικονομικά και μετά απλά την ελέγχουν.

Άλλωστε μη ξεχνάμε ότι ένα κράτος το κατακτάς όταν επιβάλεις το νόμισμα σου καταστρέφοντας το δικό του. Αυτή την σημασία έχει και η επιβολή του (€uro) στα κράτη της Ευρώπης.

Ας κάτσουμε λοιπόν αναπαυτικά όλοι οι λαοί και ας απολαύσουμε το πόσο όμορφα πεθαίνουν οι γείτονες των Εβραίων. Ας κάτσουμε στις λουσάτες πολυθρόνες μας και ας παρακολουθήσουμε με ένα κομμάτι πίστας στο χέρι μας το πόσο ωραία κατεδαφίζονται, καίγονται τα σπίτια των Παλαιστίνιων, το πόσο όμορφα είναι τα δαμαλισμένα κορμάκια των παιδιών τους, από τους αδίσταχτους εβραίους.

Στην υγεία σας ρε παιδιά…

3 Responses to “ΚΡΕΜΑΤΟΡΙΑ”

Ανώνυμος είπε...

Να είσαι καλά ρε φίλε μου. Πάντοτε εύστοχος…

Ανώνυμος είπε...

Είμαι πολύ ευτυχής που δεν αντισταθήκαμε τότε. Τώρα όμως καταφέραμε να κατακτήσουμε όλους εσάς τους ηλίθιους. Μπορεί κάποτε εσείς οι έλληνες να κατακτούσατε με το «πνεύμα», αλλά εμείς οι Εβραίοι αποδείξαμε ότι το μόνο που μετράει σε τούτο τον πλανήτη είναι το χρήμα. Όσο για το πνεύμα βάλτε το εκεί που ξέρετε ηλίθιοι έλληνες.

Ανώνυμος είπε...

καλα τα λες εβραιε ,εχεις δικηο μη ξεχασεις ομως τα ρεστα στο ταμειο.εισαι ενα προιον με ημερομηνια ΛΗΞΗΣ.

Leave a Reply

Παρακαλώ, σχολιάστε, αλλά να είστε (αν θέλετε) κόσμιοι στις εκφράσεις σας.
Σας ευχαριστώ.
Με αγάπη και σεβασμό
Writer