Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2009

Ο ΑΠΙΘΑΝΟΣ ΤΟΥΡΚΟΣ…!

Κι όμως, μπορεί αυτά που είπε στην Τουρκική τηλεόραση, ο απίθανος αυτός τούρκος, να τα αντιμετωπίζει η ελληνική κυβέρνηση αδιάφορα, αλλά έχω την εντύπωση ότι αυτός ο τύπος μας δίνει την ευκαιρία να δυσφημίσουμε τους βάρβαρους γείτονες μας.

Θα μπορούσε πχ η κυβέρνηση μας να ζητήσει από το Διεθνές Δικαστήριο να καλέσει τούτο το πράγμα ως εγκληματία πολέμου. Δεν το κάνει όμως. Γιατί; Ίσως και πάλι για να μη χαλάσει τις φοβερά φιλικές σχέσεις μας με τους ανεκδιήγητους γείτονες μας.

Πάτε καλά; Αν κάποιος έλληνας έλεγε αυτά που είπε ο τρελός τύπος, οι τούρκοι τώρα θα μας είχαν οδηγήσει στα διεθνή δικαστήρια σαν εγκληματίες πολέμου. Αλλά εμείς εκεί. Τίποτα, τρέμουμε μη τυχόν και οι ευρωπαίοι μας θεωρήσουν υπερβολικούς.

Ε, λοιπόν δεν μας ενδιαφέρει καθόλου τι θα πουν οι ευρωπαίοι. Βλέπεις αυτοί δεν έχουν συνεχώς κάποιον να του πρήζει τα παπάρια με πτήσεις πάνω από τα νησιά του και να τον κάνει να ξοδεύει εκατομμύρια Euro για να αναχαιτίζει τα αεροπλάνα του ηλίθιου.

Εμπρός λοιπόν, τώρα είναι η ώρα σας κύριοι της κυβέρνησης, πιαστείτε επιτέλους από κάπου και ξεφτιλίστε την βαρβαρότητα τούτης της χώρας…



No response to “Ο ΑΠΙΘΑΝΟΣ ΤΟΥΡΚΟΣ…!”

Leave a Reply

Παρακαλώ, σχολιάστε, αλλά να είστε (αν θέλετε) κόσμιοι στις εκφράσεις σας.
Σας ευχαριστώ.
Με αγάπη και σεβασμό
Writer