Δευτέρα, 26 Ιανουαρίου 2009

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ

Αγαπητέ και κατά τα άλλα πρώην συμπαθέστατε κύριε Κακλαμάνη. Ξέρω ότι δεν έχω αναγνωστικό κοινό, άρα στα απ’ αυτά σας γράψω δεν γράψω με γράφετε και καλά κάνετε. Άλλωστε δεν θα είμαι ο μόνος που θα γράψεις εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Τόσες μέρες ακούω ότι προσπαθείς να ξεσηκώσεις τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού παραποιώντας τα θέλω των κατοίκων του Βοτανικού.

Γιατί όμως δεν λες αλήθεια; Οι κάτοικοι δεν είναι ότι δεν θέλουν το γήπεδο, δεν θέλουν όμως άλλο ένα τέρας που ακούει στο όνομα εμπορικό κέντρο. Βέβαια είναι φανερό ότι με αυτό τον τρόπο προσπαθείς να εξυπηρετήσεις συγκεκριμένα συμφέροντα, αλλά το παίζεις αθώος.

Κανέναν όμως από αυτούς που σου έδωσαν ψήφο δεν υπερασπίζεσαι, το μόνο που σκέφτεσαι είναι το πώς θα εξυπηρετήσεις συγκεκριμένα συμφέροντα. Δεν σε νοιάζει ούτε το περιβάλλον ούτε τίποτα. Μια πόλη αγαπητέ μου δεν αναπτύσσεται πάνω στα τσιμέντα. Ανάπτυξη δεν σημαίνει μόνο οικονομικά, αλλά και υγιείς κατοίκους.

Και σαν να μη έφταναν όλα αυτά, έρχεσαι ξαφνικά και κόβεις δέντρα που τόσα χρόνια βρίσκονταν σε ένα σημείο που δεν μπορεί κανείς να πάρει ανάσα από το καυσαέριο. Μήπως και για αυτά θα κατεβάσεις τους αφελείς φιλάθλους κάποιας ομάδας.

Είμαι περίεργος να δω τι δικαιολογία θα σκαρφιστείς πάλι για να βρεις αφελείς να σε στηρίξουν στο ηλίθιο έργο σου…

No response to “Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ”

Leave a Reply

Παρακαλώ, σχολιάστε, αλλά να είστε (αν θέλετε) κόσμιοι στις εκφράσεις σας.
Σας ευχαριστώ.
Με αγάπη και σεβασμό
Writer