Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2009

Ο ΧΑΜΕΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ

Κάτι δεν πάει καθόλου καλά με αυτή την κυβέρνηση και κρίμα, γιατί πολύ φοβάμαι ότι για άλλη μια φορά θα βάλουμε το κεφάλι μας στον «τορβά» μιας και το μυαλό μας είναι πολύ μικρό, αφού θα ανεβάσουμε και πάλι το ΠΑΣΟΚ που έκανε και θα κάνει ακριβώς τα ίδια.

Φαίνετε ότι ο χοντρούλης έχει φάει πολύ βούτυρο όταν ήταν μικρός, αφού το μυαλό του είναι γεμάτο από λιπαρά. Είναι δυνατόν να επιλέγεις υπουργούς που θα έπρεπε να ξέρεις ότι δεν κάνουν ούτε για σκουπιδιάρηδες.

Είναι εικόνα αυτή που παρουσιάζει ο υπουργός της αγροτικής ανάπτυξης; Πότε αφήνει την συνάντηση του με τους αγρότες και τρέχει στα κανάλια. Πότε φεύγει για Βρυξέλλες χωρίς μάλιστα να υπάρχει άμεση ανάγκη και από εκεί και πέρα εξαφανίζετε εκεί —μόνο Amber Alert που δεν χτυπήσαμε για να τον βρούμε— μόνο και μόνο για να μην αντιμετωπίσει κατάματα τα προβλήματα.

Από την άλλη ο άλλος δίνει διαταγή να κτυπήσουν τους αγρότες, ενώ εκείνοι ζητούν να αποχωρήσουν τα ΜΑΤ και θα φύγουν. Τι προσπαθεί να κάνει αυτή η κυβέρνηση; Μάλλον τίποτα, από λάθη σε λάθη και δουλειά τίποτα.

Το έργο όλων των υπουργών είναι να βγαίνουν στα κανάλια και να λένε γελοιότητες που ούτε οι ίδιοι δεν μπορούν να πιστέψουν…! Αυτό ήταν το περίφημο «Σεμνά και Ταπεινά;». Ξέρεις χοντρέ; Το ΠΑΣΟΚ έφυγε για λίγο —όπως δείχνουν τα πράγματα— για αυτόν ακριβώς τον λόγο. Γιατί ο κόσμος άρχισε να κάνει εμετό πάνω στις οθόνες των τηλεοράσεων του.

Φτάνει πια, αφήστε μας ήσυχους, δεν έχουμε άλλα λεφτά για απορρυπαντικά καθαρισμού οθονών. Α, και μια συμβουλή. Τον Χατζηγάκη δέστε του μια κλωστή στο δάκτυλο του για να μπορούμε να τον βρίσκουμε…



No response to “Ο ΧΑΜΕΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ”

Leave a Reply

Παρακαλώ, σχολιάστε, αλλά να είστε (αν θέλετε) κόσμιοι στις εκφράσεις σας.
Σας ευχαριστώ.
Με αγάπη και σεβασμό
Writer