Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2009

ΧΑΘΗΚΕ ΚΑΘΕ ΕΛΕΓΧΟΣ

Τελικά, ο Καραμανλής, έχασε κάθε έλεγχο στο κόμμα «του», αφού ο κάθε βουλευτής του, έχει και μια ιδέα. Τρέχουν από κανάλι σε κανάλι και όλοι τους θέλουν να γίνουν αρχηγοί. Άλλοι πάλι έχουν ενταχθεί πίσω από την κόρη της ανίερης οικογένειας και παρακαλούν για μια θέση, όταν αυτή αναλάβει το κόμμα.

Μα όλα αυτά έχουν την εξήγηση τους, Ο Καραμανλής δεν μπορούσε να κάνει τίποτα, αφού δεν έχει αλλά και δεν είχε ποτέ την πλειοψηφία. Έτσι το κάθε καθίκι ήξερε ότι δεν θα μπορούσε να το κάνει να σωπάσει. Βέβαια ήταν και άτολμος, αφού άφησε τον χειρότερο σε απόδοση υπουργό στην ίδια θέση. Μιλάμε για τον Αβραμόπουλο που ο άνθρωπος όχι μόνο είναι υπερφίαλος, φιλόδοξος αλλά και νομίζει ότι είναι αυτοκράτορας. Αυτός ο άνθρωπος προσπάθησε να κάνει δικό του κόμμα, δεν τα κατάφερε, επέστρεψε σαν βρεγμένη γάτα. Μόλις όμως του δόθηκε η ευκαιρία άρχισε και πάλι να έχει φιλοδοξίες…

Από την άλλη πάλι, στο κόμμα βρίσκετε η κόρη του δράκουλα που είναι πλέον έτοιμη να φάει το πτώμα (όσο έμεινε) του Καραμανλή που εξακολουθεί να μην ξέρει τι του γίνετε. Τι να κάνουμε; Δεν γίνετε δυστυχώς τίποτα κύριε Καραμανλή μας, δυστυχώς δεν πήρατε κανένα από τα καλά του θειου σας. Καλύτερα λοιπόν, είναι να συνεχίσετε πλέον να παίζετε Play Station και να αφοσιωθείτε στα παιδιά «σας».

Καλό παιχνίδι και σας εύχομαι να περνάτε γρήγορα τις πίστες των παιχνιδιών που παίζετε στο Play Station σας…!

No response to “ΧΑΘΗΚΕ ΚΑΘΕ ΕΛΕΓΧΟΣ”

Leave a Reply

Παρακαλώ, σχολιάστε, αλλά να είστε (αν θέλετε) κόσμιοι στις εκφράσεις σας.
Σας ευχαριστώ.
Με αγάπη και σεβασμό
Writer