Τρίτη 21 Απριλίου 2009

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΜΑΣ

Τι μέρα είναι σήμερα; Α, σήμερα είναι η μέρα που οι αγαπημένοι μας σύμμαχοι και φίλοι μας φορτώνουν στο σβέρκο συνταγματάρχες και η Ελλάδα γεμίζει από το ένα άκρο έως το άλλο με κάτι μεγάλα πουλιά και κάνει τους δημοκρατικούς πολίτες να περπατάνε με ανοιχτά τα πόδια και με μια ενόχληση στα οπίσθια, κάτι σαν τσούξιμο ένα πράγμα.

Στην αρχή βέβαια όλοι νόμιζαν ότι μπορεί να τους είχε πειράξει η μπύρα, μετά ότι είχαν φουντώσει οι αιμορροΐδες λόγο της άνοιξης και στο τέλος κατάλαβαν οι περισσότεροι ότι κάτι αγράμματοι στρατιωτική τους πηδούσαν κανονικά.

Βέβαια οι φίλοι και σύμμαχοι μας οι φοβεροί και τρομεροί Αμερικάνοι, φρόντισαν να στεριώσουν τους συνταγματάρχες ενισχύοντας τας τους με μπόλικα δολάρια ώστε να είναι όλοι οι ηλίθιοι ευχαριστημένοι. Φυσικά ξέρανε, όπως ξέρουν και σήμερα πόσο ηλίθιοι είμαστε εμείς οι έλληνες και πόσο εύκολα ξεχνάμε.

Είχανε βλέπεις μεγάλα σχέδια στο μυαλό τους οι φίλοι μας και σύμμαχοι αμερικάνοι. Τα σχέδια τους, είχαν ένα βάθος χρόνου περίπου επτά χρόνων. Απλά θέλανε να παραδώσουν στους φίλους και συμμάχους μας επίσης τους τούρκους τουλάχιστον την μισή Κύπρο μέσω των συνταγματαρχών. Για αυτό άλλωστε δεν τόλμησε κανένας και ποτέ να ανοίξει τον περίφημο φάκελο Κύπρος. Θα γίνει κάποτε, αλλά θα πρέπει να έχουν περάσει τουλάχιστον πενήντα συναπτά έτη, όπως άλλωστε γίνετε με όλες τις παράξενες και βρωμερές υποθέσεις της διεθνούς συμμορίας των κεφαλαιοκρατών.



One response to “ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΜΑΣ”

ΛΕΩΝ είπε...

Ο Κοκός μές το καμάρι!!!!

Leave a Reply

Παρακαλώ, σχολιάστε, αλλά να είστε (αν θέλετε) κόσμιοι στις εκφράσεις σας.
Σας ευχαριστώ.
Με αγάπη και σεβασμό
Writer