Παρασκευή 17 Απριλίου 2009

ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ;

Ένας Παλαιστίνιος σκοτώθηκε την Παρασκευή από τον ισραηλινό στρατό στο Μπιλίν, στο βόρειο τμήμα της Δυτικής Όχθης, στη διάρκεια διαδήλωσης που γινόταν κατά του ισραηλινού τείχους διαχωρισμού, ανακοίνωσε παλαιστινιακή ιατρική πηγή.

Τι ωραία είδηση. Ποιος όμως θα ενδιαφερθεί για έναν φτωχό παλαιστίνιο; Φυσικά κανείς, γιατί άλλωστε να ενδιαφερθεί; Από την μια μόλις τελείωσε η γιορτή των καθολικών, από την άλλη οι Ορθόδοξοι έχουν τώρα τον δικό τους νταλγκά με το να ανασταίνουν τον γιο του θεού.

Άλλωστε ο παλαιστίνιος δεν πίστευε στον ίδιο θεό με τους Χριστιανούς και έτσι δεν μας νοιάζει. Στο κάτω-κάτω ας πρόσεχε βρε αδελφέ. Το θέμα άλλωστε δεν μας αφορά, εμείς όλοι τώρα έχουμε να πετάξουμε μερικά βεγγαλικά που ίσως μας σκοτώσουν κιόλας, αλλά είναι το έθιμο πώς να το κάνουμε.

Έπειτα είναι και το άλλο. Οι Εβραίοι έχουν κάθε δικαίωμα να σκοτώνουν, να φυλακίζουν, να βασανίζουν, έχουν στην πλάτη τους και το Άουσβιτς, όπως και το Νταχάου. Αυτό λοιπόν και μόνο το γεγονός τους δίνει δικαιώματα πάνω σε όλους και σε όλα.

Άσε που αυτοί είναι οι πατέρες της θρησκείας που όλοι πιστεύουμε, άρα είναι και φίλοι μας. Καλά έγινε λοιπόν, τι είναι άλλος ένας νεκρός από εβραίους; Τίποτα…! Άντε λοιπόν αφήστε μας να φάμε τον αμνό με την ησυχία μας και μη μας πρήζετε με τους Παλαιστίνιους.

Άντε βρε, μαζί με τον γιο μπορεί να αναστηθεί και κανένας από τους σφαγμένους του κόσμου. Ποιος ξέρει; Τόσα θαύματα έχει κάνει, όλο θαύματα είναι, χρόνια τώρα όλο καλά έχει κάνει στην Γη με την δικαιοσύνη του…



One response to “ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ;”

Ανώνυμος είπε...

Καλά τα λες αγαπητέ και πάντοτε καυστικέ Writer, αλλά λίγοι καταλαβαίνουν…
Να είσαι καλά και πάντα να τα ρίχνεις σε όλους…

Leave a Reply

Παρακαλώ, σχολιάστε, αλλά να είστε (αν θέλετε) κόσμιοι στις εκφράσεις σας.
Σας ευχαριστώ.
Με αγάπη και σεβασμό
Writer