Τρίτη 28 Απριλίου 2009

ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ

Λοιπόν θα επανέλθω για πολλοστή ίσως φορά στο θέμα που λέγετε κάπνισμα. Δεν με πείθουν με τίποτα ότι και καλά ενδιαφέρονται για την υγεία μου. Και ο λόγος είναι πολύ απλός.

Αν πραγματικά ενδιαφέρονταν για τον λαό, τότε θα είχαμε τα τέλεια νοσοκομεία, θα είχαμε τις τέλειες δημόσιες υπηρεσίες και όχι όταν θελήσεις ένα χαρτί να πρέπει να ανέβεις και να κατέβεις δέκα φορές πάνω κάτω και να σου δημιουργούν άγχος κάθε φορά που πρέπει να έχεις δούνε και λαβείν με αυτές της υπηρεσίες του πρωκτού.

Θα έπρεπε το περιβάλλον που ζω να είναι υγιεινό και όχι γεμάτο καυσαέριο και διάφορα αιωρούμενα σωματίδια και κατόπιν να έρθει ο κύριος αποτυχία (Αβραμόπουλος) και να μου πει. «Ρε χαμένε, σου έχω εξασφαλίσει το ιδανικό περιβάλλον για να ζήσεις και εσύ επιμένεις να μολύνεις τον εαυτόν σου, τους άλλους και την ατμόσφαιρα;».

Τότε μάλιστα, θα παραδεχόμουν ότι όλα αυτά τα σιχαμένα λαμόγια που με κυβερνούν ενδιαφέρονται για την υγεία μου και την υγεία των άλλων.

Κάτι κρύβεται λοιπόν πίσω από αυτό τους το ενδιαφέρον. Κάποιοι λένε ότι κρύβονται οι ασφαλιστικές εταιρείες, διόλου απίθανο και φυσικά μη ξεχνάμε ότι η όλη φάση ξεκίνησε από την χώρα που μολύνει τον πλανήτη περισσότερο απ’ όλες και το τσιγάρο την μάρανε;

Ναι, ναι συνοδοιπόρε, μιλάω για την Αμερική που με τίποτα δεν θέλει να υπογράψει για μείωση της μόλυνσης του πλανήτη και θέλουν να με πείσουν έτσι αβασάνιστα ότι ενδιαφέρονται για τις υγείες μας.

Δεν πάνε να πνιγούνε όλα τα λαμόγια; Κάποια στιγμή ο πραγματικός σκοπός τους θα γίνει φανερός, μπορεί να μην υπάρχω μέχρι τότε, αλλά ποιος ξέρει, μπορεί να υπάρχει αυτό το ρημάδι το ιστολόγιο και κάποιος να με θυμηθεί για αυτά που έγραφα…!



4 Responses to “ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ”

♥ Palirroia ♥ είπε...

Ίσως να έχετε δίκιο το σκεπτικό σας έχει βάση αλλά και πάλι η βιομηχανία του τσιγάρου δεν αφήνει μεγάλα κέρδη γιατί να θέλουν να τη σαμποτάρουν; Πάντα υποθέτοντας ότι ένα ποσοστό ανθρώπων θα επηρεαστεί από όλο αυτό και θα σταματήσει το κάπνισμα Ίσως είναι πολύ κουτή και απλοϊκή η σκέψη μου συγχωρέστε με

Writer είπε...

Μια χαρά είναι η σκέψη σας. Όμως δεν είναι ότι θέλουν να σαμποτάρουν της βιομηχανίες καπνού. Θέλουν μάλλον να στηρίξουν τις ασφαλιστικές ζωής για να αποφεύγουν να πληρώνουν νοσήλια. Βέβαια κρύβονται πίσω από αυτά και άλλα χειρότερα σενάρια όσο και αν αυτό προς το παρόν ακούγεται κάπως. Ίσως μάλιστα αυτή καθεαυτή η ενέργεια τους να αποτελεί πρόβα για να δουν αν μπορούν να υποτάξουν ακόμα περισσότερο τους λαούς χωρίς αυτοί να διαμαρτυρηθούν για την στέρηση προσωπικών ελευθεριών που έπονται Κάποια στιγμή θα προσπαθήσω να αναλύσω περισσότερο αυτό το θέμα, αφού πρώτα συγκεντρώσω περισσότερα στοιχεία

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΤΕ
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ WRITER

delfinoula είπε...

Σωστόοοοοοος...

Καλημέρα.

Ανώνυμος είπε...

Κατάγγειλε το Νυχτερινό κέντρο, το Εστιατόριο, το Καφενείο, το Σκυλάδικο, κλπ όλους τους τσαμπουκάδες καπνιστές που παραβιάζουν την απαγόρευση του καπνίσματος σε κλειστούς χώρους, από την 1η Ιουλίου 2009, στο http://nosmokingingreece.blogspot.com/ . Η φωνή σου θα ακουστεί.

Leave a Reply

Παρακαλώ, σχολιάστε, αλλά να είστε (αν θέλετε) κόσμιοι στις εκφράσεις σας.
Σας ευχαριστώ.
Με αγάπη και σεβασμό
Writer