Τετάρτη 27 Μαΐου 2009

ΣΤΕΙΛΕ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΒΥΣΣΟ

Πρέπει να προσέξει πολύ ο έλληνας πολίτης. Πρέπει να απομονώσει με όλα τα μέσα που διαθέτει (ψήφος), τα κόμματα εκείνα που κινούνται στο σκοτάδι του φασισμού. Αυτοί μας οδηγούν σε έναν πόλεμο που δεν θα έχει τέλος.

Χθες κάποιοι έβαλαν λέει φωτιά σε μια εκκλησία. Σίγουρα το μυαλό κάποιον θα οδηγηθεί στο ότι την φωτιά αυτή την έβαλαν κάποιοι μουσουλμάνοι επειδή προχθές κάποιοι έβαλαν φωτιά στο αυτοσχέδιο τζαμί.

Ναι, μπορεί πράγματι να το έκαναν κάποιοι μουσουλμάνοι, αν και το μυαλό μου πάει σε προβοκατόρικη ενέργεια από τους ίδιους εκείνους ανθρώπους που έβαλαν φωτιά στο αυτοσχέδιο τζαμί.

Ο έλληνας πολίτης όμως έχει την υποχρέωση να σταματήσει εδώ και τώρα το παιχνίδι του κάθε φασίστα, αλλιώς θα καταλήξουμε όπως ακριβώς οι Εβραίοι.

Όχι δεν είναι ότι φοβάμαι και πρέπει να υποχωρήσουμε. Αλλά είναι ότι φοβάμαι που πίσω από τέτοιες ενέργειες κρύβονται συμφέροντα άλλων. Προσέξτε έλληνες, το αυγό του φιδιού έχει εκκολαφθεί, και το φιδάκι αρχίζει να μεγαλώνει επικίνδυνα. Αυτό συνέβη από την στιγμή που κάποιοι παρασυρμένοι από το «ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ» και ότι η Αγία Σοφία θα γίνει πάλι δικιά μας, επέτρεψαν να μπει στην βουλή ένα πράγμα που έπρεπε να κινείται μόνο στις σκιές της ανυπαρξίας.

Έλληνα πολίτη, όταν ανοίξει ο κύκλος της βίας θα είναι πολύ αργά και για σένα και για τα παιδιά σου, υποθηκεύεις το μέλλον των παιδιών σου όταν φανατίζεις και φανατίζεσαι με ανύπαρκτους θεούς. Εσύ σαν πιο μορφωμένος θα πρέπει να δήξεις και στους άλλους την ανυπαρξία θεών και δαιμόνων, όχι να οδηγείσαι και εσύ στα ίδια μονοπάτια που μπορεί να κοροϊδεύεις.

Μη ξεχνάς, ότι όλα τα δεινά που υφίσταται ο κόσμος προέρχονται από φανατικούς θρησκευόμενους. Μη γίνεσαι ίδιος. Στείλε λοιπόν στην απόλυτη ανυπαρξία τους φασίστες. Σκέψου τα παιδιά σου, αύριο μπορεί να τα δεις να πεθαίνουν σε κάποια καφετέρια επειδή κάποιος φανατικός μουσουλμάνος κάνει αντίποινα για κάτι που έκανε ένας φανατισμένος φασίστας. Στείλε τις θρησκείες και τους φασίστες που τις χρησιμοποιούν σαν σκαλοπάτια για την άνοδο τους στην εξουσία στα έγκατα τις αβύσσου από όπου προέρχονται…



One response to “ΣΤΕΙΛΕ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΒΥΣΣΟ”

Απόλυτα με εκφράζει το άρθρο Σας και δεν θα
ήταν υπερβολή να Σας συγχαρώ γιαυτό!
Εχω όμως τελευταία μιά απορία που σιγά-σιγά
διαβάζοντας,προσέχοντας,και ψάχνοντας αρχίζω
να καταλήγω.Σχετικά με αυτό τό κόμμα των Οικο
λόγων Πρασίνων.....μήπως είναι Φρούτο Εποχής?
Μήπως είναι μόδα?Μήπως αποδειχτεί Φούσκα?
Και όλα αυτά έτσι για περισσότερη ενημέρωση
καί όχι για τίποτε άλλο,θα ήθελα τη γνώμη Σας.
Με σεβασμό κι'εκτίμηση πολλή
Απόμαχος

Leave a Reply

Παρακαλώ, σχολιάστε, αλλά να είστε (αν θέλετε) κόσμιοι στις εκφράσεις σας.
Σας ευχαριστώ.
Με αγάπη και σεβασμό
Writer