Δευτέρα 15 Ιουνίου 2009

Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ

Τι άλλο θα ακούσουμε ακόμα; Ο Μαρκογιαννάκης, αυτό το φασιστικό κατασκεύασμα, δήλωσε ότι είναι σπατάλη να κινεί εναέρια μέσα για την κατάσβεση των πυρκαγιών στα δάση, γιατί λέει κάθε χρόνο το υπουργείο μπαίνει μέσα.

Άκου χουντικέ. Το υπουργείο δεν είναι επιχείρηση για να έχει κέρδη και ίσως θα έπρεπε να διαθέτει τα περισσότερα χρήματα για την άμεση κατάσβεση των πηγών ζωής του έλληνα φορολογούμενου.

Το υπουργείο κύριε φασίστα δεν μπαίνει μέσα γιατί διαθέτει κονδύλια για την κατάσβεση, αλλά γιατί διαθέτει κονδύλια για τις μίζες σας και την τσέπη σας.

Κύριε (το κύριε βάλτε το σε χιλιάδες εισαγωγικά), Καραμανλή, αν αύριο έχουμε νέες καταστροφές στα δάση, μη πείτε πάλι ότι δεν ξέρατε τι έλεγε και τι δεν έλεγε ο ανεκδιήγητος αυτός τύπος που έχετε βάλει σαν αναπληρωτή υπουργό, έτσι;

Αρκετά πια ανεχτήκαμε όλους αυτούς τους ανάπηρους (στο μυαλό), υπουργούς σας και εσάς μαζί. Λέτε ότι λάβατε τα μηνύματα από τον λαό, αλλά από ότι φαίνεται καθαρά, το μόνο που λάβατε είναι τίποτα κοψίδια για να φάτε.

Έλεος πια, έλεος, μοιάζετε σαν καρτούν όλοι σας, που είναι γαντζωμένα από τις καρέκλες και δεν λέτε να ξεκαρφιτσωθείτε με τίποτα, όσο και αν σας τραβάνε. Η γελοιότητα σας δεν είναι πλέον για γέλια, είναι επικίνδυνη.

Κάντε εκλογές εδώ και τώρα, είναι φανερό ότι δεν έχετε πάγκο, δεν έχετε παρά μόνο μίζερους, μη πω μιζαδόρους που απλά προσπαθούν να γεμίσουν όσο μπορούν περισσότερο τις απύθμενες τσέπες τους πριν χαθούν και πάλι στα σκοτάδια της απόλυτης αφάνειας. Το κακό είναι ότι μέχρι να χαθείτε εντελώς, θα προξενήσετε πολλές ακόμα ζημίες σε τούτο τον άμοιρο τόπο. Κρίμα, κρίμα…



2 Responses to “Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ”

Επίκαιρη καραμπινάτη ζημιά στο ξήλωμα και των
όσων έχουν απομείνει είναι η ΜΕΙΩΣΗ της Στρα
τιωτικής Θητείας που εξήγγειλαν,επειδή εντόπι
σαν ότι η μέχρι σήμερα 12 μηνη θητεία είναι
ο λόγος που ήρθε το Κυβερνών κόμμα 2ο!
Επίσης,με την ευκαιρία των Πυρκαγιών,ας θυμηθούμε και τον πάλαι ποτέ κ.Βύρωνα Πολύδω
ρα,για το περίφημο,,,Ο Στρατηγός άνεμος φταίει για τό ότι καίγεται η χώρα ...Κρίμα
που ΔΕΝ μπορώ να γελάσω ακόμη!!!

delfinoula είπε...

Αφού μου ζητάς να είμαι κόσμια...

Τι να σου πω;

Ότι έχεις δίκιο το ξέρεις.

Εγώ να βρίσω θέλω...

Leave a Reply

Παρακαλώ, σχολιάστε, αλλά να είστε (αν θέλετε) κόσμιοι στις εκφράσεις σας.
Σας ευχαριστώ.
Με αγάπη και σεβασμό
Writer