Τετάρτη 1 Ιουλίου 2009

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

Μου αρέσει πολύ ο τρόπος που προσπαθούν να επιβάλουν τα αντικαπνιστικά μέτρα. Ο υπουργός στις ομιλίες και στις συνεντεύξεις που δίνει μιλάει για το ότι θα επιβληθούν τα μέτρα για το κάπνισμα μεν, αλλά όχι αυταρχικά δε.

Πλάκα έχει το πράγμα. Οι άνθρωποι είναι για γιαούρτια και μάλιστα ξινισμένα. Γιατί το λέω αυτό; Διότι καθώς έβλεπα ένα ρεπορτάζ στην τηλεόραση για το πώς γίνονταν οι έλεγχοι στο αν τηρούνε το μέτρο, πρόσεξα έναν τύπο (αρκετά μεγάλο σε ηλικία) που είχε τα χέρια έτσι όπως τα έχουν αυτοί που είναι «ντουλάπες» και προσπαθούσε με ένα φασιστικό ύφος να επιβληθεί…

Ίσως το καλύτερο που έχουν να κάνουν οι καπνιστές, θα είναι, να σπάσουν στο ξύλο κάτι τέτοια αποβράσματα της κοινωνίας που νομίζουν ότι έχουν πιάσει τα αρχίδια του θεού (συγνώμη για την έκφραση μου).

Μπορεί να μην είμαι καπνιστής, αλλά δεν μπορώ να βλέπω κάτι τέτοια αποβράσματα να θέλουν να επιβάλουν με το έτσι θέλω και με φασιστικό τρόπο νόμους που βγήκαν από τα σπλάχνα της χώρας που έχει καταστρέψει τον πλανήτη (Αμερική).

Άσε δε που είμαι σίγουρος ότι αυτά τα γουρούνια που το παίζουν κάτι και καλά, καπνίζουν όλα τους. Προτείνω λοιπόν, όταν βλέπετε τέτοιες συμπεριφορές, να σηκώνεστε όλοι μαζί οι καπνιστές και να τους κάνετε μπαούλα όλους αυτούς. Δεν πρέπει να περάσει ο φασισμός, γιατί να είστε βέβαιοι, καπνιστές και μη καπνιστές, ότι αυτά τα κυβερνητικά (πολιτικά), ρεμάλια, δεν ενδιαφέρθηκαν και ούτε πρόκειται να ενδιαφερθούν για την υγεία κανενός.

Όλο αυτό που γίνετε παγκοσμίως σήμερα, δεν είναι τίποτα άλλο από την πρόβα για την επιβολή (κάποια στιγμή), μιας παγκόσμιας φασιστικής κυβέρνησης…!

Σκέφτηκαν ότι αν κανείς δεν αντιδράσει με τους νόμους του έτσι θέλω, τότε αργότερα τα πράγματα θα είναι πολύ πιο εύκολα για αυτούς…! Καληνύχτα και καλό μήνα σε όλους. Λέω καληνύχτα, γιατί πιστέψτε με. Έρχεται μια πολύ σκοτεινή νύχτα στο πλανήτη μας και μακάρι να βγω λάθος…!



One response to “ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ”

Writer
Βλέπω και εγώ όπως και εσείς το"απόλυτο σκο
τάδι που έρχεται"!Και σε προσωπικό επίπεδο
αν θέλετε με την ευκαιρία....έφτασε έξω από
τη πόρτα μου και μη Σας φαίνεται παράξενο,
αρκεί να κάνετε τον κόπο-αν βέβαια το επιθυ
μείτε-να επισκεφθείτε το blog μου και ΑΜΕΣΩΣ
θα καταλάβετε,τι εννοώ!Πολύ θα ήθελα και τη
γνώμη Σας...
Ευχαριστώ και Σας περιμένω!

Leave a Reply

Παρακαλώ, σχολιάστε, αλλά να είστε (αν θέλετε) κόσμιοι στις εκφράσεις σας.
Σας ευχαριστώ.
Με αγάπη και σεβασμό
Writer