Σάββατο 11 Ιουλίου 2009

ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΕΡΑ

Εδώ και πολύ καιρό, τα φασιστάκια, έχουν ξεθαρρέψει, μιας και το δικαίωμα να αυτοπροβάλλονται τους το έχουν δώσει τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Βλέπει κανείς κάθε μέρα στα δελτία (μόνο ειδήσεων δεν μπορείς να τα πεις), να κάνουν την εμφάνιση τους όλοι οι δηλωμένοι φασίστες που δήθεν αγαπούν την πατρίδα τους πάνω απ’ όλους τους άλλους.

Βέβαια το κακό δεν σταματάει εκεί. Έχουν φτιάξει μια γιάφκα στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα και δήθεν προσπαθούν να προστατέψουν τον κάθε ηλίθιο κάτοικο της περιοχής.

Και η κυβέρνηση της επάρατης δεξιάς (όχι ότι και οι άλλοι είναι καλύτεροι), δεν κάνει τίποτα για όλα αυτά που ετοιμάζουν οι φασίστες. Αντιθέτως μάλιστα. Έχει κάνει συμμαχία μαζί τους μόνο και μόνο για να μπορεί να σταθεί εκεί επάνω.

Δυστυχώς όμως σπέρνει ανέμους και σε λίγο θα αρχίσουμε να θερίζουμε εμείς οι πολίτες τις θύελλες μιας και όλα αυτά τα δοχεία νύχτας θα βρίσκονται στις ασφαλείς βίλες τους, φυλασσόμενοι από τις υπηρέτριες τους (αστυνομικούς).

Και ο έλληνας πολίτης, πιστεύει τον αστείο φασίστα που δήθεν αγαπάει την πατρίδα του, ενώ στην ουσία είναι έτοιμος και πρώτος να την παραδώσει αν τυχόν και βρει τα σκούρα.

Μας έχουν πρήξει πλέον με τον έλληνα και τον έλληνα και ό έλληνας έτσι και ο έλληνας αλλιώς. Διαβάστε ιστορία ρε ρεμάλια. Τι έλληνας και έλληνας που μια ζωή από τον φόβο μας ήμασταν σκλάβοι. Πρώτα των Ρωμαίων, μετά των Βυζαντινών, κατόπιν των Οθωμανών και τα τελευταία διακόσια περίπου χρόνια σκλάβοι των μεγάλων δυνάμεων.

Τι κάθεστε λοιπόν και εκθειάζεται συνεχώς έναν λαό που κάποτε μπορεί να είχε κάνει επιτεύγματα αλλά και αυτό όταν ακόμα δεν υπήρχε η έννοια κράτους, αλλά η έννοια πόλη. Στο τέλος-τέλος ποτέ δεν ήμασταν ενωμένοι, παρά μόνο αποτελούμασταν από διαφορετικές φυλές που κάποια στιγμή ενώθηκαν.

Άλλωστε αυτό μπορεί να το μαρτυρήσει και η αρχαία ιστορία μιας και κάναμε συνεχείς πολέμους μεταξύ μας. Σε κάποια φάση λοιπόν η Αθήνα σαν κραταιά δύναμη της εποχής (όπως και η Σπάρτη), κάνανε ανακωχή και έβαλαν τους λεγόμενους σοφούς ή φιλόσοφους αν θέλετε να κάνουν προπαγάνδα και καλά ότι θα έπρεπε να είμαστε ένα. Όπως προσπαθούν και σήμερα να ενώσουν τα Ευρωπαϊκά κράτη σε ένα.

Μετά από πολλά χρόνια κάποιοι άλλοι βλαμμένοι σαν και εσάς, τότε που δεν θα υπάρχουν τα κράτη της Ευρώπης και όλα θα είναι ένα, θα αρχίσουν πάλι να μιλάνε για καθαρόαιμους ευρωπαίους και άλλες τέτοιες αηδίες.

Μου αρέσει δε που θέλετε να λέτε και καλά ότι είστε Χριστιανοί. Μα τότε ο θεός σας δίδαξε ότι όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι μεταξύ τους, άρα εσείς με το λειψό σας μυαλό γιατί μιλάτε για έλληνες και ξένους;

Μια λέξη θα πω και κλείνω. Βρε δεν πάτε στο διάβολο και ακόμη πιο πέρα; Άντε κάντε μας την χάρη γιατί εσείς μας έχετε κάνει να μισήσουμε την χώρα που ζούμε ηλίθιοι…



One response to “ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΕΡΑ”

Leave a Reply

Παρακαλώ, σχολιάστε, αλλά να είστε (αν θέλετε) κόσμιοι στις εκφράσεις σας.
Σας ευχαριστώ.
Με αγάπη και σεβασμό
Writer