Παρασκευή 17 Ιουλίου 2009

ΤΟ ΑΠΟΣΥΡΑΤΕ, ΑΛΛΑ Η ΠΡΩΤΗ ΠΡΑΞΗ ΜΕΤΡΑΕΙ

Τελικά απέσυραν την βρωμιά που πήγαν να κάνουν με τις συντάξεις τους. Τώρα μάλιστα θα τους δείτε να βγαίνουν περήφανοι και καλά ότι δεν επιβάρυναν τον λαό.

Βέβαια υπήρξαν και κόμματα που δεν ψήφισαν την συγκεκριμένη κλεψιά. Αλλά μάλλον είναι και αυτό εκ του πονηρού μιας και τα κόμματα αυτά ήξεραν πολύ καλά ότι θα περνούσε κι ας μην είχαν ψηφίσει αυτοί.

Έτσι θα μασούσαν τις σάρκες του λαού χωρίς τάχα να έχουν συμμετάσχει αυτοί στην όλη διαδικασία. Το θέμα βέβαια δεν είναι ότι απέσυραν την τροπολογία. Όχι, το θέμα είναι ότι είναι πολύ βρώμικοι ακόμα και που σκέφτηκαν να κάνουν αυτό το πράγμα.

Για αυτό τίποτα δεν τους απαλλάσσει από την ληστεία που πήγαν να κάνουν και δεν είναι η μόνη κλεψιά αυτή που ήταν έτοιμοι να κάνουν.

Δυστυχώς όμως, είμαι βέβαιος ότι θα το επιχειρήσουν και πάλι και μάλιστα σε εντελώς ανύποπτο χρόνο και ούτε που θα το μάθουμε μιας και σε λίγο είναι οι άδειες που πρέπει να δοθούν στους συμμάχους τους που είναι τα ΜΜΕ…!

Θυμηθείτε αυτό που σας λέω. Θα το περάσουν και άχνα δεν θα βγάλουν τα ΜΜΕ, παρά μόνο κατόπιν εορτής. Μακάρι να βγω ψεύτης, αλλά μέχρι τώρα δεν βγήκα ποτέ…!



No response to “ΤΟ ΑΠΟΣΥΡΑΤΕ, ΑΛΛΑ Η ΠΡΩΤΗ ΠΡΑΞΗ ΜΕΤΡΑΕΙ”

Leave a Reply

Παρακαλώ, σχολιάστε, αλλά να είστε (αν θέλετε) κόσμιοι στις εκφράσεις σας.
Σας ευχαριστώ.
Με αγάπη και σεβασμό
Writer