Σάββατο 25 Ιουλίου 2009

Ο ΔΥΝΑΣΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΙΨΙΟΣ

Όσο και να προσπαθεί κανείς να αμαυρώσει μνήμες και ιστορία, δεν μπορεί να το πετύχει πόσο μάλιστα όταν έχει το μυαλό του Καραμανλή. Ένα παιδί που μεγάλωσε κάτω από την υπερπροστασία. Που μεγάλωσε μέσα στα πλούτη.

Ένας άνθρωπος που ποτέ στην ζωή του δεν έμαθε τι πάει να πει εργασία πληρωμένη. Κι όμως αυτός ο ανεκδιήγητος υπερφυσικός μπεμπές προσπάθησε να παρουσιάσει τον θείο του σαν κύριο στυλοβάτη και αντιστασιακό της δημοκρατίας. Που πας ρε; Ναι ρε μόνο αυτό σου αξίζει παραχαράκτη της ιστορίας.

Όλοι εσείς οι σημερινοί πολιτικοί, κάνατε αντίσταση μέσα από τα πολυτελή σας διαμερίσματα στο εξωτερικό. Ήρθατε ξαφνικά και καθίσατε πάνω στα ματωμένα σώματα αυτών που αγωνίστηκαν πραγματικά ενάντια στην αμερικάνικη χούντα.

Κι όμως δεν ντρέπεστε σήμερα να επιδεικνύετε τα διαβατήρια σας, σφραγισμένα από το εξωτερικό και να λέτε ότι και καλά κάνατε αντίσταση. Από πού και έως που βρε αγωνιστήκατε;

Ψεύτες, καταπατητές κάθε αγωνιζόμενου, φτάνει, δεν μπορούμε άλλο να σας ανεχτούμε. Βάλτε καλά στο μυαλό σας, ότι μπορεί ο έλληνας να μοιάζει ότι είναι ζώο, αλλά να ξέρετε ότι κάποια στιγμή και τα ζώα καταλαβαίνουν και τότε προσπαθούν να υπερασπιστούν την ίδια τους την ζωή…!

Φτάνει, βγείτε από τα χρυσά σας κλουβιά, κατεβείτε επιτέλους από τους χρυσούς θρόνους και προσπαθήστε να καταλάβετε τα προβλήματα των τάξεων εκείνων που σαν ηλίθιοι σας ψηφίζουν. Καταλάβετε επιτέλους ότι αν ξυπνήσουν τα ζώα θα σας κατασπαράξουν.

Να ξέρετε δε ότι τα πληγωμένα ζώα, είναι πολύ επικίνδυνα. Όσο για σένα υπερφυσικέ μπεμπέ, μάθε ότι ο θείος σου είναι αυτός που έφερε πολλά δεινά στον τόπο και έκανε πολλά μα πάρα πολλά κατά της δημοκρατίας, μόνο και μόνο για να βρίσκετε στον θρόνο της εξουσίας.

Μη κοιτάς που τα πληρωμένα από όλους εσάς τους πολιτικούς ΜΜΕ γλύφουν τον τάφο του. Ήταν και θα παραμείνει ένας δυνάστης για όλους τους δημοκρατικά σκεπτόμενους ανθρώπους…!



No response to “Ο ΔΥΝΑΣΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΙΨΙΟΣ”

Leave a Reply

Παρακαλώ, σχολιάστε, αλλά να είστε (αν θέλετε) κόσμιοι στις εκφράσεις σας.
Σας ευχαριστώ.
Με αγάπη και σεβασμό
Writer