Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2009

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

Να λοιπόν που ήρθε και πάλι η στιγμή να πάρει για λίγο και τούτος ο λαός την εξουσία στα χέρια του και να κάνει όλους αυτούς τους τεμπέληδες που τον εξουσιάζουν, να αρχίσουν να τρέχουν δεξιά και αριστερά σαν κάτι cartoon.

Κι όμως, μόλις πάρουν πάλι την εξουσία στα χέρια τους θα βγάλουν το πολιτικό τους μαστίγιο και θα αρχίσουν να μας μαστιγώνουν με κάθε τρόπο. Υπάρχει άραγε λύση; Δυστυχώς όχι. Ντε και καλά θα πρέπει κάποιον να ψηφίσουμε;

Εγώ θα έλεγα πως όχι. Δεν χρειάζεται να δώσουμε σε κανέναν από όλους αυτούς που βλέπουμε να γαυγίζουν σε μπαλκόνια, σε παράθυρα των τηλεοράσεων, την ευκαιρία να κυβερνήσουν αυτοδύναμα.

Βέβαια τα ΜΜΕ, γαυγίζουν και ουρλιάζουν ότι θα πρέπει να είναι αυτοδύναμη η κυβέρνηση που θα προκύψει, γιατί —λένε— ότι η χώρα είναι αδύνατον να πάει μπροστά. Εγώ πάλι ο ηλίθιος και βλάκας, ρωτάω. «Γιατί ρε μάγκες, δεν θα πάει μπροστά; Μήπως τόσα χρόνια με τις αυτοδύναμες κυβερνήσεις πήγε μπροστά τούτη η χώρα; Μήπως αυτά τα αυτοδύναμα λαμόγια δεν έκλεψαν; Μήπως αυτοί οι αυτοδύναμοι τεμπέληδες δεν έκαναν το παν εις βάρος των πολλών για να εξυπηρετήσουν τα ανίερα συμφέροντα των πλουσίων φίλων τους, που κάθε βράδυ τρώνε και πίνουν εις βάρος μας σε κάθε είδους συγκέντρωσης που κάνουν;».

Ε, λοιπόν ας συναινέσουν, έστω και μια φορά και ας σχηματίσουν μια κυβέρνηση που ο ένας κλέφτης θα ελέγχει τον άλλον κλέφτη και ίσως έτσι να αποκαλύπτει ο ένας τον άλλον μιας και οι κλέφτες ποτέ δεν μπορούν να τα βρουν εύκολα στην μοιρασιά της λείας τους.

Έχω την εντύπωση, ότι αν θέλουμε αυτή η χώρα να πάει μπροστά, θα πρέπει να γίνονται εκλογές κάθε δύο χρόνια —τουλάχιστον— και μάλιστα να απαγορεύετε να βάζουν υποψηφιότητα τα ίδια πρόσωπα.

Πρέπει να ντρεπόμαστε. Είμαστε σχεδόν ο μοναδικός λαός στον κόσμο που τον κυβερνάνε συνεχώς οι ίδιες και ίδιες οικογένειες λες και έχουμε συνάψει μαζί τους συμβόλαιο…! Έλατε, κάντε επιτέλους την υπέρβαση, ξεφύγετε από την ψήφο που έριχνε κάποτε ο παππούς και η γιαγιά σας.

Μη ψηφίσετε ούτε Καραμανλή, ούτε Παπανδρέου, δώστε τους τα παπούτσια στο χέρι. Τους είδαμε, τους δοκιμάσαμε, ο ένας είναι χειρότερος από τον άλλον. Άλλωστε τι στο καλό άλλαξε στο ΠΑΣΟΚ και θέλετε πάλι να επαναφέρετε ένα κόμμα που έκανε τόσα πολλά κακά στον τόπο; Τα είδαμε και τα χάλια του Καραμανλή. Αυτοί άλλωστε οι δύο (Καραμανλής και Παπανδρέου), είναι δύο καλομαθημένα παιδάκια της μαμάς και του μπαμπά που δεν έχουν δουλέψει ποτέ στην ζωή τους. Δεν ένιωσαν ποτέ το μαστίγιο του αφεντικού πάνω τους. Όσο για αυτά που λέει ο Παπανδρέου ότι και καλά δούλεψε, είναι μεγάλες αρλούμπες.

Άντε λοιπόν δώστε την ευκαιρία στους εαυτούς σας και στείλτε τους και τους δύο από εκεί που ήρθαν. Στα μεγάλα και ακριβά τους σαλόνια και στους υπηρέτες τους. Ας δοκιμάσουμε και κάτι άλλο, οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτούς…

No response to “ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.”

Leave a Reply

Παρακαλώ, σχολιάστε, αλλά να είστε (αν θέλετε) κόσμιοι στις εκφράσεις σας.
Σας ευχαριστώ.
Με αγάπη και σεβασμό
Writer