Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2009

ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ ΗΣΥΧΑ ΒΟΔΙΑ. ΑΛΛΟΙ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΑΣ

Μέρες τώρα παρακολουθούμε ένα θέατρο του παραλόγου εκεί στο άντρο του φασισμού. Μιλάω φυσικά για τον οργανισμό που λέγετε δήθεν ηνωμένα έθνη. Όλα αυτά τα τρομερά τέρατα είναι έτοιμα να συνυπογράψουν την σφαγή (για άλλη μια φορά), ενός ολόκληρου λαού, μόνο και μόνο γιατί θέλουν να προστατέψουν τα εβραϊκά συμφέροντα.

Προσπαθούν δε να πείσουν όλους εμάς ότι όλα όσα λένε και είναι έτοιμοι να κάνουν, είναι μόνο για το καλό μας. Και εγώ τώρα ρωτάω σαν ηλίθιος και αμόρφωτος άνθρωπος που είμαι. Μπράβο και πολύ καλά κάνετε ρεμάλια της κοινωνίας και θέλετε όλοι να αφοπλιστούν από τα πυρηνικά όπλα. Μαζί σας και εγώ. Αλλά πράγματι θα αφοπλιστείτε όλοι; Γιατί δεν υποχρεώνετε λοιπόν και τους Πακιστανούς, τους Ινδούς, τους Αμερικάνους, τους Ρώσους, τους Εβραίους κλπ, κλπ;

Δηλαδή θέλετε να μας πείτε ότι δεν κινδυνεύουμε απ’ όλους αυτούς και κινδυνεύουμε μόνο από τους Ιρανούς; Γιατί; Ξέρω πια θα είναι η απλοϊκή σας απάντηση αν θα μου απαντούσατε. Αυτοί είναι διανοητικά κατώτεροι άνθρωποι και για αυτό μπορεί να τα χρησιμοποιήσουν. Κι όμως, μέχρι τώρα οι μόνοι που έχουν χρησιμοποιήσει πυρηνικά —ήπιας προς το παρόν μορφής— είναι οι Εβραίοι κατά των Παλαιστινίων και φυσικά οι αμερικάνου με τις βόμβες απεμπλουτισμένου ουρανίου που τις έριξαν αφειδών στα βαλκάνια (βλ. Σερβία), που φυσικά κατοικούνται από κατώτερες φιλές μιας και οι Εβραίοι μόνο είναι η ανώτερη φυλή και περιούσιος λαός.

Να γιατί δεν μπορείτε να πείσετε παρά μέρος της κοινωνίας που εσείς κατασκευάσατε. Δυστυχώς όλοι εμείς που δεν μπορούμε να σας πιστέψουμε γιατί είμαστε εκ κατασκευής μας ηλίθιοι αναστενάζουμε κάτω από το βαρύ πέλμα της φασιστικής και Σιωνιστικής σας μπότας. Πάντως πρέπει να ομολογήσουμε ότι μέχρι τώρα τα έχετε πράγματι καταφέρει πάρα πολύ καλά.

Μα με τις ταινίες σας, μα με τα εκπαιδευτικά σας συστήματα, μα με τους νόμους σας, που είναι κομμένοι και ραμμένοι στα μέτρα σας, έχετε καταφέρει να κοιμίσετε έναν ολόκληρο πλανήτη.

Αν οι λαοί μπορούσαν να δουν πίσω από τις ειδήσεις, θα καταλάβαιναν ότι όλοι αυτοί που κυβερνάνε τον κόσμο, ενώ εκφράζουν την δική τους άποψη, πάντοτε λένε ότι μιλάνε εκ μέρους του λαού τους. Δυστυχώς από τότε που άνθρωπος συνέθεσε κοινωνία και φυλές, άρχισε να κοιμάται κάτω από την επήρεια κάποιων δήθεν πονηρών ηγετών.

Δυστυχώς το ξέρετε ότι ποτέ δεν πρόκειται να ξυπνήσει αυτό που λέμε λαός. Φροντίσατε να μας κάνετε να νομίζουμε ότι κάτι έχουμε να χωρίσουμε μεταξύ μας. Το καταφέρατε καλά με τις διάφορες θρησκείες που έχουν την ίδια ουσιαστικά βάση. Μια χαρά τα έχουν καταφέρει οι εβραίοι να χωρίσουν τον κόσμο σε πολλαπλά κομμάτια για να επιβιώσουν και να κυριαρχήσουν πλήρως πάνω στους λαούς με διορισμένους από αυτούς ηγέτες.

Ξέρετε γιατί οι Αμερικάνοι υποστηρίζουν τόσο πολύ τα συμφέροντα των Εβραίων; Όχι γιατί τους αγαπούν. Όχι, είναι όμως ότι οι εβραίοι κρατούν ολόκληρη την οικονομία της Αμερικής στα χέρια τους και όχι μόνο. Δυστυχώς όλες οι μεγάλες εταιρείες του κόσμου ανήκουν σε εβραίους. Ακόμα και το «ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ» έγινε επί σκοπού. Δεν είναι τυχαίο ότι σ’ αυτά τα κολαστήρια έχασαν την ζωή τους όλοι οι φτωχοί εβραίοι. Λέγανε ότι οι Γερμανοί του Χίτλερ μιλούσαν για Άρεια φυλή, ενώ στην ουσία η Άρεια φυλή που ονειρεύονταν ήταν η εβραϊκή, απαλλαγμένη εντελώς από Εβραίους που είχαν χάσει το τραίνο και είχαν μείνει φτωχοί.

Με λίγα λόγια, όλοι εβραίοι πρέπει να είναι πλούσιοι, διαφορετικά δεν πρέπει να υπάρχουν. Αυτή είναι η Άρεια φυλή που μιλούσε ο Χίτλερ. Για αυτό άλλωστε τα εβραϊκά λόμπι είχαν απαγορεύσει την αντίσταση των εβραίων κατά των φονιάδων τους. Ποιος ο λόγος να χάσει κανείς την ζωή του χωρίς καμιά αντίσταση; Αφού ξέρεις ότι θα πεθάνεις, γιατί δεν πρέπει να πολεμήσεις; Αλλά να πεθάνεις έτσι απλά;

Καλό μας ύπνο αν και θα πρέπει κατά καιρούς να επανέρχομαι. Βέβαια αναρωτιέμαι αν αξίζει τον κόπο να αναλώνομε σε πράγματα που δεν θα έχουν ποτέ αποτέλεσμα μια και δεν πρόκειται ποτέ να ξυπνήσουμε και να ενωθούμε όλοι μαζί κατά του κατεστημένου που τόσο όμορφα έχουν κτίσει για να μπορούμε να κουτουλάμε όλοι μας τα κεφάλια μας πάνω στο σύστημα τους. Καλό ύπνο σας εύχομαι, όλους εσάς που πιστεύετε ότι όλοι αυτοί ενδιαφέρονται για το καλό μας και ότι κάνουν το κάνουν για μας…

No response to “ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ ΗΣΥΧΑ ΒΟΔΙΑ. ΑΛΛΟΙ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΑΣ”

Leave a Reply

Παρακαλώ, σχολιάστε, αλλά να είστε (αν θέλετε) κόσμιοι στις εκφράσεις σας.
Σας ευχαριστώ.
Με αγάπη και σεβασμό
Writer