Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2009

ΣΤΗΣΤΕ ΠΡΩΚΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ…

Δυστυχώς επαληθεύτηκαν οι φόβοι μου, όταν έλεγα ότι το ΠΑΣΟΚ λέει ψέματα. Άλλωστε την τέχνη του ψέματος και την πλύση εγκεφάλου δίδαξε πολύ καλά ο παππούς πρώτα και μετά ο πατήρ του Γιωργάκη. Ξέρετε δεν χρειάζεται να καταβάλει κανείς μεγάλη προσπάθεια ώστε να ξεγελάσει εύκολα τα βόδια που διοικεί. Φτάνει μόνο να τάξει λίγο σανό και μερικά άγρια χόρτα που φυσικά στο τέλος ούτε που θα τους τα δώσει, αλλά εκείνα θα τον ακολουθούν.

Τα ίδια έκανε και ο χοντρός, παιχνιδιάρης και λάτρεις του play station και τα βόδια συνέχισαν να περιμένουν επί πέντε συναπτά έτη μπας και τους πετάξει λίγο από το πράσινο που δήθεν κρατούσε στο χέρι του. Κάποια βέβαια στιγμή ξύπνησαν μεν, αλλά του έδωσαν για άλλη μια φορά την ευκαιρία μιας και τα βόδια δεν ήθελαν με τίποτα να παραδεχτούν ότι έπεσαν για άλλη μια φορά τόσο έξω.

Το ίδιο θα συμβεί και τώρα. Βλέπουν ότι πλησιάζει η σφαγή τους με άλλοθι πάντα την commission, αλλά δεν θέλουν πάλι να παραδεχτούν ότι για άλλη μια φορά μπήκαν μόνα τους στο σφαγείο. Δυστυχώς αυτό δεν είναι σημερινό φαινόμενο. Είναι φαινόμενο που αιώνες τώρα εκμεταλλεύεται η άρχουσα τάξη, μιας και ξέρει πολύ καλά ότι ποτέ δεν πρόκειται να συνεννοηθούν τα βόδια μεταξύ τους. Άλλωστε αυτό είναι ο λόγος που ο φτωχός μένει πάντοτε φτωχός κάτω από οποιοδήποτε καθεστώς.

Εμείς τα βόδια, λαοί, πρόβατα κλπ, κλπ, μοιάζουμε με την κοινωνία των μερμηγκιών. Άλλοι γεννιούνται φτωχοί και ο μόνος σκοπός που έρχονται στην ζωή είναι για να υπηρετούν τους πλούσιους, άλλοι πάλι γεννιούνται πλούσιοι και ο σκοπός που έρχονται στην ζωή είναι να πατάνε πάνω στα γλοιώδη κεφάλια των φτωχών ψάχνοντας πάντα τρόπους για να τα εκμεταλλευτούν όσο πιο πολύ γίνετε. Βέβαια για να λέμε και την αλήθεια, όταν πάει κάτι να ξεσηκωθεί, τότε το πρώτο πράγμα που κάνουν είναι να δώσουν θέαμα στα βόδια και φυσικά σ’ αυτό έχουν συμμάχους τους λεγόμενους καλλιτέχνες του πρωκτού.

Έτσι λοιπόν, το ΠΑΣΟΚ γνωρίζοντας πολύ καλά το παιχνίδι της πλύσης εγκεφάλου και κατέχοντας χρήμα που μοίρασε αφειδώς στους καναλάρχες και στα φρικτά τσιράκια που λέγονται δημοσιογράφοι, κατάφερε να ξεγελάσει τα βόδια για άλλη μια φορά, φυτεύοντας στους διάτρητους εγκεφάλους τους πράσινες αναπτύξεις (ω ρε φαντασία που έχουν) και ότι τα ταμεία έχουν χρήμα και ότι θα τα μοιράσει με το τσουβάλι.

Τώρα όμως που έγινε εξουσία, πάλι οι άλλοι φταίνε (πάντα έτσι γίνετε), αλλά αφού φταίνε οι άλλοι, γιατί δεν πάει κανείς τους στην φυλακή και πρέπει πάλι τα βόδια να σκύψουν την άδεια τους κεφάλα και να κάνουν θυσίες; Μα μέχρι να καταλάβουν τα ψέματα που τους είπαν οι έξυπνοι, πάλι οι ίδιοι αυτοί τύποι θα γεμίσουν τις τσέπες τους και πάλι τα βόδια θα ξυπνήσουν αλλά θα φέρουν πάλι τους προηγούμενους που πάλι θα τους πουν ότι οι άλλοι φταίνε και ξανά από την αρχή.

Εμπρός λοιπόν στον δρόμο που χάραξε το άδειο σας μυαλό βόδια. συνεχίστε να τρώτε τα ψέματα τους μιας και τώρα σας ξεγελάνε λέγοντας σας ότι κινδυνεύει και η χώρα. Αλήθεια, έτσι γενικώς και αορίστως κινδυνεύει η χώρα; Γιατί Γιωργάκη δεν μας λες ποιος είναι αυτός που απειλεί την χώρα μας; Ποιος σε εκβιάζει; Μήπως η βρωμερή commission; Γιατί δεν τους λες ότι θα κηρύξεις πτώχευση και ότι άμα το κάνεις θα αρχίσουν να μαζεύουν και αυτοί υα κομματάκια τους; Δεν τα αφήνετε αυτά; Όλες οι χώρες βρίσκονται στην ίδια θέση με την δική μας χώρα, αφού οι πλούσιοι έχουν συγκεντρώσει τον πλούτο κάνοντας ακριβό το χρήμα, γιατί λοιπόν μόνο η χώρα μας κινδυνεύει να χάσει την χαμένη από καιρό ανεξαρτησίας της.

Άντε λοιπόν βόδια, στην υγεία της πράσινης ανάπτυξης των πλουσίων και το άδειασμα για ακόμα μια φορά του αίματος σας. Στήστε λοιπόν τους πρωκτούς σας και περιμένετε το πράσινο αγγούρι της πράσινης ανάπτυξης…

No response to “ΣΤΗΣΤΕ ΠΡΩΚΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ…”

Leave a Reply

Παρακαλώ, σχολιάστε, αλλά να είστε (αν θέλετε) κόσμιοι στις εκφράσεις σας.
Σας ευχαριστώ.
Με αγάπη και σεβασμό
Writer