Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ…

Χθες παρακολούθησα την συνέντευξη του Βγενόπουλου στον εθνικό μας «μπούλη». Δεν με ενδιαφέρει αν είναι φασίστας, δεν με ενδιαφέρει αν πρόκειται να κάνει κόμμα, δεν με ενδιαφέρει αν θα γίνει ο Μπερκλουσκόνη της Ελλάδας, δεν με ενδιαφέρει αν είναι επιχειρηματίας, δεν, δεν, δεν. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι ότι ο άνθρωπος είπε τα πράγματα με το όνομα τους.

Μίλησε με απλά μαθηματικά, ίσως του μπακάλη ναι, αλλά είπε απλά ότι το 1 + 1 = 2 και όχι όπως όλοι οι άλλοι μας λένε που για να μας δώσουν το ίδιο αποτέλεσμα κάνουν πράξεις επί πράξεων, απλά για να μας κάνουν κουρκούτια τα μυαλά.

Μίλησε για τις περίφημες αποκρατικοποιήσεις, που μοιάζουν σαν να σου έχει αφήσει κάποιος μια μεγάλη περιουσία και εσύ αντί να την αυξήσεις ή να την κρατήσεις σταθερή, αρχίζεις και πουλάς για να ζήσεις. Ναι αλλά έως πότε θα πουλάς και πόσο θα κρατήσει το πούλημα; Όταν πουληθούν όλα βρε ζώα, στο τέλος δεν θα έχεις από πού να λάβεις άλλα.

Ε, ναι λοιπόν, ο Βγενόπουλος μίλησε για κρατικό καπιταλισμό. Είπε ότι αυτοί που μας κουνάνε το δάκτυλο να πουλήσουμε τις δημόσιες επιχειρήσεις (Γερμανία, Γαλλία κλπ), αυτοί είναι που έχουν τις μεγαλύτερες κρατικές επιχειρήσεις.

Κι όμως. Όλοι αυτοί οι πολιτικοί που εμείς ψηφίζουμε, δεν έχουν σχεδόν αφήσει τίποτα όρθιο, ώστε να έχει το κράτος και κάποιες πηγές εσόδων. Τον άκουγε ο εθνικός μας «Βούτυρο – Μπεμπές» και νόμιζε ότι ακούσει τον εκπρόσωπο του ΚΚΕ. Βέβαια ο Χατζηνικολάου ή «Βούτυρο – Μπεμπές», είναι από αυτούς που εκθείαζαν τον βρωμερό Σημίτη όταν πουλούσε τα πάντα, κατέστρεφε την αλιεία μας, δίνοντας μάλιστα επίδομα για να καταστραφούν τα σκάφη. Προσπάθησε μάλιστα να καταστρέψει ακόμα και τα ελαιόδεντρα κλπ, κλπ.

Είναι τρομερό να ακούς έναν από τους πιο επιτυχημένους (και μην αρχίσετε πάλι να λέτε ότι κρύβονται άλλοι πίσω του, δεν με ενδιαφέρει), επιχειρηματίες να μιλάει σαν να είναι του ΚΚΕ. Δυστυχώς για τους βρωμερούς πολιτικούς με την ψεύτικη γλώσσα, ο Βγενόπουλος δεν μασάει από τις προστυχιές τους.

Και μη μου πει πάλι κάποιος ότι και ο Βγενόπουλος είναι ένας από αυτούς που ρουφάει το αίμα του εργαζόμενου, γιατί και πάλι δεν με ενδιαφέρει. Και ξέρετε γιατί δεν με ενδιαφέρει; Γιατί ο ηλίθιος εργαζόμενος του έδωσε αυτό το δικαίωμα με όλους αυτούς που φέρνει στην εξουσία για να δώσουν αυτοί με την σειρά τους το δικαίωμα στον Βγενόπουλο και στον κάθε Βγενόπουλο να ρουφάει αίμα.

Γιατί ο ηλίθιος εργαζόμενος ήταν αυτός που επειδή του έλεγαν τα καλά πληρωμένα ΜΜΕ, ότι δεν είναι σωστό να βγαίνουν στους δρόμους τα παιδιά και να σπάνε, συναινούσε μαζί τους λες και έσπαγαν τις δικές του βιτρίνες. Τότε λοιπόν ήταν η ευκαιρία του ηλίθιου για να διεκδικήσει και πάλι καλύτερους όρους εργασίας, καλύτερους μισθούς κλπ, κλπ και όχι να κλειστεί πάλι στο σαλόνι και να τρίβει τον μαλακό κώλο του στον καναπέ.

Τώρα λοιπόν ας υποστεί τις συνέπειες και ας πάψει να κατηγορεί ότι του πίνουν το αίμα. Κανείς δεν σου χαρίζει τίποτα ηλίθιε και βάλτο καλά μέσα στο άδειο σου κεφάλι. Ναι, ναι χωράει, γιατί είναι εντελώς άδειο. Και ξέρεις κάτι; Και στην επανάσταση του 1821, υπήρχαν κάποιοι που προέτρεπαν τον λαό να κάτσει ήσυχα και να μην ξεσηκώνετε. Ευτυχώς όμως τότε δεν υπήρχαν τα περίφημα ΜΜΕ, στην μορφή που είναι τώρα (τότε ήταν οι παπάδες), και έτσι λευτερωθήκαμε από τον Οθωμανικό ζυγό, αλλιώς ακόμα γενίτσαροι θα ήμασταν.

Άντε τώρα, συνέχισε τον ύπνο σου πάνω στον καναπέ σου, αφού φυσικά πρώτα φας το κουτόχορτο σου για να συναινέσεις ζητώντας αποδείξεις για να τα πάρουν πάλι από εσένα και τους διάφορους μικρούς ηλίθιους σαν και εσένα…



3 Responses to “ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ…”

bbimbo ( PR PROFILE ) είπε...

του λόγου το αληθές..:-)

Ανώνυμος είπε...

ο καθενας εισπρατει οτι του αξιζει...
τους περασαμε στο σαλονι μας τους κερασαμε καφεκαι
σε λιγο θα τους περασουμε και στην κρεβετοκαμαρα

Καλημέρα μας και χαίρομαι την επίσκεψη που μου έδωσε πάσα η Ποντικοπαγίδα,πρώτο γιατί έρχομαι μετά από καιρό και δεν θέλω να χανόμαστε...και δεύτερο και σπουδαιότερο έρχομαι για να σε συγχαρώ από καρδιάς για την ανάρτησή σου,με την οποία απόλυτα συμφωνώ και προσυπογράφω ανεπιφύλαχτα,όπως και με τα λεγόμενα ενός φωτισμένου σύγχρονου 'Ελληνα επιχειρηματία της εποχής μας,που με εκπλήσσει ευχάριστα!Μπράβο και σ αυτόν λοιπόν που τουλάχιστον ξέρει τι λέει και τι θέλει, και δεν "προσπαθεί" να τετραγωνίσει τον κύκλο....σαν αυτούς τους πολιτικάντηδες που χρόνια μας δουλεύουν ατιμώρητοι για τα κακουργήματα των οποίων συμμέτοχοι δυστυχώς είμαστε και εμείς!...

Leave a Reply

Παρακαλώ, σχολιάστε, αλλά να είστε (αν θέλετε) κόσμιοι στις εκφράσεις σας.
Σας ευχαριστώ.
Με αγάπη και σεβασμό
Writer