Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ

Μετά από τις περίφημες αποκαλύψεις που έγιναν και γίνονται για τα έγραφα, διαβάζω σε ορισμένα blogg ότι όλο αυτό είναι γιατί θέλουν να εγκαταστήσουν την παγκόσμια κυβέρνηση. Το κάνουν λέει για να αγανακτήσουν οι λαοί, λες και οι λαοί περίμεναν να αγανακτήσουν από τις αποκαλύψεις.
Πάτε καλά; Οι λαοί δεν αγανακτούν από αποκαλύψεις, οι λαοί αγανακτούν όταν αισθάνονται σκλάβοι. Το ότι δεν έχουν να φάνε λέτε να μην τους αγανακτεί. Έτσι ορισμένοι blogger πέφτουν στην παγίδα του φασισταριού της αμερικάνικης πολιτικής που διαδίδει ότι ντε και καλά αυτές οι αποκαλύψεις είναι προάγγελος της παγκόσμιας κυβέρνησης.
Νομίζεται ότι παγκόσμια κυβέρνηση είχε ανάγκη να αποκαλύψει τα τσιράκια της; Έτσι κι αλλιώς θέλουμε δεν θέλουμε, η ανάληψη της διακυβέρνησης του πλανήτη μας από την Νέα τάξη έχει γίνει ήδη και τα κράτη κατακτώνται μέσα από την υποδούλωση της οικονομίας τους.
Η Παγκόσμια κυβέρνηση έχει αρχίσει από την στιγμή που καταργήθηκαν τα εθνικά νομίσματα και όχι από αποκαλυπτικά έγραφα. Όσο για τον αν μπορούν να διακόψουν αυτές τις αποκαλύψεις ή όχι είναι άλλο καπέλο μάγκες.
Φυσικά και κάτι κρύβεται πίσω από αυτές τις αποκαλύψεις, όχι όμως η παγκόσμια κυβέρνηση. Πίσω από τις αποκαλύψεις μπορεί να κρύβεται κάποιος που θέλει να αναλάβει την κατάρρευση της φασιστικής αυτοκρατορίας των αμερικάνων. Άλλωστε η ιστορία μας διδάσκει ότι όλες οι αυτοκρατορίες όταν έπεσαν, έπεσαν από μέσα και όχι από τους εξωτερικούς εχθρούς.
Η αυτοκρατορία πχ του Μ. Αλέξανδρου έπεσε γιατί άρχισαν να μαλώνουν για το ποιος θα γίνει γενικός αυτοκράτωρ στις κατακτήσεις, το ίδιο και η Ρωμαϊκή αυτοκρατορία, το ίδιο και το Βυζάντιο, αφού ξόδευαν σε αρλούμπες κάποιοι αγανακτούσαν εκ των έσω και ήθελαν την κατάρρευση. Υπάρχουν εκατοντάδες παραδείγματα, αρκεί να διαβάζει κανείς ιστορία.
Σταματήστε λοιπόν να βλέπετε πίσω από κάθε τι, καλό ή κακό την παγκόσμια κυβέρνηση. Η παγκόσμια κυβέρνηση έχει ήδη εγκατασταθεί και απλά την χρηματοδοτούν τούτη την στιγμή μέσω της υποταγής των κρατών και μέσα από τους τόκους. Άντε ξυπνάτε…     

No response to “ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ”

Leave a Reply

Παρακαλώ, σχολιάστε, αλλά να είστε (αν θέλετε) κόσμιοι στις εκφράσεις σας.
Σας ευχαριστώ.
Με αγάπη και σεβασμό
Writer